سلام دوستان.همه میدونیم که یه آبنمای موزیکال تو تهران راه اندازی کردن. البته من فقط عکسش را دیدم و خودش رو ندیدم چون از تهران نیستم.بگذریم.مسلما برای ساخت این آبنما از میکرو کنترلر(یا حتی کامپیوتر) و شیر های برقی و.....استفاده شده. سوال من اینه که در این آبنما از چه نوع شیری استفاده کرده اند؟لطفا هر نوع اطلاعاتی در این باره و کلا این آبنما دارید بگید تا همه از اون استفاده کنند.متشکرم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
آب نمای موزیکال
Collapse
X
-
پاسخ : آب نمای موزیکال
سلام.
ببینید شما نیاز به یه نرم افزار کامپیوتری دارید که بتونه صدا را پردازش کنه و میزان بلندی دامنه صدا و فرکانس آنرا تشخیص بده.(تشخیص میزان فرکانس زیاد لازم نیست و کاربرد خودشو داره) یا هر وسیله ای که بلندی صدا رو تشخیص بده. ( مثلا یه lm3914 که قبلنا می ساختیم.یادش بخیر. )
بعد با استفاده از یک میکرو کنترلر ( در عمل از plc استفاده می کنند ) تعدادی اینورتر را بر اساس وضعیت صدا کنترل می کنند. و این اینورترها دور چند موتور ( سرعت ) را کنترل می کنند. سرعت چرخش موتورها به صدا بستگی داره. که این موتورها تعدادی شیر برقی یا هر چیزی که وضعیت فشار اب خروجی را کنترل کند، کنترل می کنند!
امیدوارم درست گفته باشم.
در مورد نوع شیر که استفاده می کنند اصلا اطلاع ندارم و به این مسائل که فکر کنم مربوط به رشته تاسیسات الکتریکی است هیچ علاقه ای ندارم !
موفق باشید.
-
در این مدل آبنماها معولا برای هر فواره 3 یا 4 مرحله ( قدرت پرتاب آب ) در نظر می گیرند و از آنجایی که باید خیلی سریع قادر به کنترل این موضوع باشند ، از 3 یا چهار شیر که موازی هست و ژیگلور نسبتا باریکی دارد استفاده می شود . اگر 4 تا شیر با هم باز شوند حداکثر قدرت پرتاب آب را دارد .
با تعیین اینکه کدام شیر ها باز باشند می توان ارتفاع پرتاب آب فواره را تعیین کرد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مجید نصراله زادهدر این مدل آبنماها معولا برای هر فواره 3 یا 4 مرحله ( قدرت پرتاب آب ) در نظر می گیرند و از آنجایی که باید خیلی سریع قادر به کنترل این موضوع باشند ، از 3 یا چهار شیر که موازی هست و ژیگلور نسبتا باریکی دارد استفاده می شود . اگر 4 تا شیر با هم باز شوند حداکثر قدرت پرتاب آب را دارد .
با تعیین اینکه کدام شیر ها باز باشند می توان ارتفاع پرتاب آب فواره را تعیین کرد.
دیدگاه
-
سلام.پروژه ای که من و یه دوستام میخواهیم انجام بدیم 180درجه با این آب نما ی موزیکال فرق داره اما در بعضی چیز ها مشترکه مثل همین قسمت شیرش.البته چون قراره این پروژه سکرت بمونه فعلا نمی تونم بیشتر توضیح بدم تا بعد.فعلا مشکل ما انتخاب شیر هست که با کمک شما دوستان حل شد و یه کاریش میکنیم اما آقا رضا به موضوع درایور اشاره کرد.چون ما اطلاعات سطح بالایی از این مفاهیم نداریم از آقا رضا می خوام که در مورد پروژه ای که انجام دادن بیشتر توضیح بدن البته اگه میشه؟و به خصوص در مورد درایور که اصلا چی هست؟یه قطعه هستش یا چیز دیگه ای؟چون ما قصد داریم مستقیما با میکرو شیر رو باز و بسته کنیم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamid_P200سلام.پروژه ای که من و یه دوستام میخواهیم انجام بدیم 180درجه با این آب نما ی موزیکال فرق داره اما در بعضی چیز ها مشترکه مثل همین قسمت شیرش.البته چون قراره این پروژه سکرت بمونه فعلا نمی تونم بیشتر توضیح بدم تا بعد.فعلا مشکل ما انتخاب شیر هست که با کمک شما دوستان حل شد و یه کاریش میکنیم اما آقا رضا به موضوع درایور اشاره کرد.چون ما اطلاعات سطح بالایی از این مفاهیم نداریم از آقا رضا می خوام که در مورد پروژه ای که انجام دادن بیشتر توضیح بدن البته اگه میشه؟و به خصوص در مورد درایور که اصلا چی هست؟یه قطعه هستش یا چیز دیگه ای؟چون ما قصد داریم مستقیما با میکرو شیر رو باز و بسته کنیم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Reza Joon
ضمن تشکر از آقای نصراله زاده ، دوست عزیزم ، منظور از یک درایور خوب مداریه که بتونه جریان و ولتاژ مورد نیاز شیرها رو در یک لبه بالا رونده سریع تامین کنه. مثلا رله از نظر جریان و ولتاژ خوبه ولی استهلاک مکانیکی اون باعث میشه که گزینه خوبی نباشه . یهتره از ترانزیستورهای MOSFET استفاده کنی
دیدگاه
-
در موارد سرعت بالا رله که یک وسیله مکانیکی هست اصلا مناسب نیست .
من یه سوال برام پیش اومد . این شیربرقی که شما استفاده می کنید چه مشخصاتی داره ؟ یعنی با سرعت 40 میلی ثانیه هم میشه سوئیچش کرد ؟ دهانه اون چند اینچه ؟ جریان بوبین شیر چقدره ؟ میشه یه مشخصات کلی از اونو در اختیار من هم بذاری؟
در مورد مدار درایو شیربرقی هم بهترین گزینه استفاده از ماسفت هست . این شکلو ببین :
می تونی از ماسفت های زیادی استفاده کنی . اگه خیلی هم کارتون صنعتی نیست اپتوکوپلرو هم میشه حذف کرد .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Reza Joonمن یک پروژه مشابه رو انجام دادم. و از شیرهای برقی Airtack استفاده کردم. این سازنده شیر مخصوص آب داره. اگه اشتباه نکنم یک چهارم اینچش 14 هزارتومانه.
و حداکثر در یک ثانیه 7 بار میشه قطع و صلش کرد. البته به درایورتون هم بستگی داره.
دیدگاه
دیدگاه