اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکرو کامپیوتر های دست ساز با پردازنده های Z80 و X86

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میکرو کامپیوتر های دست ساز با پردازند&

برای من تفاوت زیادی ندارد که این میکروکامپیوتر را با AVR بسازم یا با 8051.
    8051 فقط سرعت کمتری دارد که اهمیت چندانی ندارد.

دیدگاه

پاسخ : میکرو کامپیوتر های دست ساز با پردازند&

آیا این امکان هم وجود دارد که برای کار با میکروکنترلری مانند AVR یا ARMکه مد میکروپروسسوری ندارد برنامه ای که سیستم عامل را اجرا میکند برروی حافظه ی میکروکنترلر قرار بگیرد و سیستم عامل از یک حافظه ی خارجی مانند MMC اجرا شود؟

دیدگاه

پاسخ : میکرو کامپیوتر های دست ساز با پردازنده های Z80 و X86

میشه روی مگا32 یه RTOS نصب کرد ولی خوب باید تموم برنامه ها موقع کامپایل به سیستم عامل اضافه بشه (مثل گوشی نوکیا 1100)
        برای اینکه بشه از روی یه حافظه MMC سیستم عامل اجرا کنین باید پردازنده شما واحد کنترل حافظه MCU داشته باشه. به همراه چند کانال DMA شما میتونین به راحتی هر سیستم عاملی طراحی و راه اندازی کنین
        [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

پاسخ : میکرو کامپیوتر های دست ساز با پردازنده های Z80 و X86

برای من تفاوت زیادی ندارد که این میکروکامپیوتر را با AVR بسازم یا با 8051.
          8051 فقط سرعت کمتری دارد که اهمیت چندانی ندارد.
          دوستان با یه میکرو کنترلر که میکرو کامپیوتر درست نمیکنند!
          با میکرو روی هسته سیستم عامل و این حرف ها کار میکنند. مثلا امکان نداره شما avr رو بتونید طوری دستکاری کنید که فرضا دستورات رو [glow=red,2,300]مستقیم[/glow] از مموری کارت اجرا کنه.شما میتونید یه لایه نرم افزاری اضافه کنید و به صورت ماشین مجازی دستورات رو از مموری بخونید و اجرا کنید ولی به هر حال اسمش یکی از لایه های کرنل هست. مثل دستورات جاوا که از طریق یه ماشین مجازی روی پردازنده اجرا میشه. پروژه nano jvm رو ببینید که دستورات جاوا رو روی avr اجرا کرده.( یکم کار شه روش دالویک ماشین رو هم پورت میکنند و اندروید بالا میارن رو avr ) این آخری رو شوخی کردم! جدی نگیریدش...

اگر علاقه به این کار دارید پیشنهاد من خوندن کتاب مانو هست! البته یکم حوصله سر بر هست ولی خوبه.
          سعی کنید اگر میخواید یه سیستم جدید طراحی کنید از پردازنده مثل همین z80 عتیقه و یا pico blaze و.... استفاده کنید.اینجوری ارزش کارتون بیشتر میشه!
          طراحی خود این پردازنده ها هم کار جالبی هست. اگر یکم خلاقیت داشته باشید و یه نوآوری هم داشته باشید خیلی ارزش داره!!! نیاز نیست تو فکر طراحی یه پردازنده core i 7 باشید. شما میتونید ایده تون که باعث افزایش توان پردازشی پردازنده میشه رو توی پردازنده کوچیک نشون بدید.
          خود من برای پروژه معماری کامپیوتر یه پردازنده 16 بیتی دارم درست میکنم که 26-27 تا دستور اسمبلی رو اجرا میکنه و.... بعد امتحان ها اگر یادم بود میزارمش اینجا. طراحی رو تو پروتیوس دارم انجام میدم و کلا از گیت و لچ ها المان های پایه استفاده کردم. بهتر بود با HDL مینوشتم اما اون موقع استاد میگفت بردش رو بزن بیار.... :mrgreen: (ما هم که حالش رو نداریم)
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X