ما می خوایم یک چیز باشه که دستورات رو به CPU بده که می تونه یه AVR باشه و یه دونه LED و منبع تغذیه همین.
من از نوشته شما 2 تا فکر میاد تو سرم:
1. ما می خوایم یک چیز باشه که دستورات رو به CPU بده که اون CPU می تونه یه AVR باشه و یه دونه LED و منبع تغذیه همین.
2. ما می خوایم یک چیز باشه که دستورات رو به CPU بده که می تونه اون چیز (رابط) یه AVR باشه و یه دونه LED و منبع تغذیه همین.
خب حالا شما بگو کدومش درسته. فقط با دقت بخون.
تو جمله ی اولتون که اصلا نیازی به Intel نیست :biggrin:
پس جمله ی 2 درسته فک کنم :biggrin: در واقع نقش AVR مثل یک memory باید باشه اصلا می تونیم به جای AVR از یک memory ساده استفاده کنیم.
چون کاراکتر خنده در انتهای بعضی جملاتت قرار میدی فکر میکنم داری شوخی میکنی، پس حق بده که جمله اولم هم یه جورایی درست باشه.
ضمنا یه جا گفتی که "با یه دونه سیم ارتباط می دیم CPU رو به LED :biggrin:"و جای دیگه "مادربورد اگه منظورتون هدربردی هست که قراره بسازیم می تونیم از Jtag یا USB استفاده کنیم." اینها گمراه کننده هستن.
خوب حالا شما میخوای CPU و Memory رو با چه رابطی به هم متصل کنی؟
چیزی که من میدونم اینه که میتونی سوکت CPU رو از روی MainBoard دمونتاژ کنی و یه برد براش بسازی ولی اینکه چطور میشه باهاش کار کرد رو نمیدونم.
از AVR به جای مموری نمیشه استفاده کرد.
یادمه قبلا (شاید الان هم باشه) یه سری MainBoard بود که خیلی کوچیک بود و میشد ازش برای ارتباط با میکروها استفاده کرد.
یعنی برای CPU برد زده بود و به LED وصل کرده بود؟
فکر نمیکنم به این سادگیها بشه یه همچین کاری کرد. یعنی اون فرد دانش کاف ی نسبت به طراحی برد و راه اندازی CPU و ارتباطش با حافظه و غیره رو میدونسته.
امیدوارم آقا مهدی ما یه همچین نظری نداشته باشه!
یعنی برای CPU برد زده بود و به LED وصل کرده بود؟
فکر نمیکنم به این سادگیها بشه یه همچین کاری کرد. یعنی اون فرد دانش کاف ی نسبت به طراحی برد و راه اندازی CPU و ارتباطش با حافظه و غیره رو میدونسته.
امیدوارم آقا مهدی ما یه همچین نظری نداشته باشه!
این تصویر Block diagram یه کامپیوتره که شما نیاز به چند تاش داری:
http://notebookschematic.com/wp-content/uploads/2010/09/755SI0.png
1. CPU
2. clock
3. power supply
4. memory
5. ram
و چیزهای دیگه که نمیدونم فعلا چیه.
ram دقیقا مثل ram کامپیوتر.
memory برای نگهداری برنامه اجرایی.
clock که فرکانسی بیش از 200 مگاهرتز داره و نمیدونم که CPU با کمتر از اون کار میکنه یا نه. که PCB کشیدن برای این فرکانسها خودش داستان داره.
PCB که باید 4 لایه باشه.
این کار نشدنی نیست ولی قبلا هم گفتم "دانش نیاز داره" و زمان و هزینه.
نمیشه تغییر ایده بدی؟
خواهش میکنم.
PLL داره ولی یه خط کلاک وقتی روی PCB کشیده میشه ضخامت PCB و ضخامت ترک و فاصلش از دیگر ترکها و طولش مهم میشه چون توی امپدانسش خیلی موثره و اگر درست طراحی نشه یا کار نمیکنه یا دائم توی هنگه.
تقریبا میره توی داستان سیگنالهای RF. مثل ARMهایی که کلاک بالا دارن.
این قسمت تازه مربوط به کلاک بود. توی ارتباط با حافظه ها که بدتر هم هست چون توی این فرکانس تمام خطوط باید با هم برابر باشن وگرنه زمانبندی سیگنالها به هم میریزه.
من میگم اول روی میکروپروسسورها کار کن تا آشنا بشی و خرده خرده جلو برو یا اینکه از یه MainBoard استفاده کن.
موفق باشی
برای ایترفیسینگ از کامپیوتر نباید از تایمرها و پورت ها به صورت مستقیم استفاده کرد . ویندوز جلوشو می گیره . استفاده غیر مستقیم هم تایم دقیق نداره . یک میکرو با یکی از پورت هلی کامپیو.تر متصل کنید و از روش "ماموریت به میکرو . دریافت گذارش از میگرو" استفاده کنید هم دقیقه هم بار برنامه های در حال اجرا بر آن تاثیر نداره و یک ویژگی این روش اگر کامپیوتر هنگ کند آخرین ماموریت توسط میکرو اجرا می شود.
آقا شهاب به نظرم آستین رو بالا بزنیم بریم تو کار من بیخیال این نمی شم. :biggrin:
برای این که طراحیامون هم بد نشه datasheet خیلی از motherboardها هست می تونیم از اونا استفاده کنیم.
دیدگاه