یه چیزی در مورد سیستم عامل لینوکس باید خدمت دوستان عرض کنم :
و قتی در تاپیکی که مربوط به الکترونیک میباشد صحبت از لینوکس میشود دیگر منظور کاربری ساده لینوکس و ارائه خدمات شبکه و ... نیست , بلکه منظور بعد صنعتی این سیستم عامل مد نظر است و باید توجه داشت ورود به این بحث و استفاده از آن بیشتر از آن چه به نظر میاد کار میبرد. تسلط بر زبان انگلیسی و تجربه رویا رویی با باگ های مختلف از یک طرف و برنامه نویسی از طرف دیگر و مهمتر از این دو آشنایی کامل با ساختار ها , تنها بخش کوچکی از این امر هستند .
بنابراین اگر واقعا قصد ورود به لینوکس را دارید باید روی هدفتون متمرکز شوید و خودتان را سردرگم این سیستم و آن سیستم نکنید , که در این صورت در هیچ کدام به نتیجه مطلوب نخواهید رسید .
از هر منظر ( تعداد کاربران و به خصوص تعداد کاربرانی که روی توسعه لینوکس کار میکنند , پیشرفت های نرم افزاری و محیط کاربری , کاربردی بودن در زمینه های مختلف , امنیت و ... ) لینوکس در مقایسه با دیگر سیستم عامل های OpenSource برتری بیشتری دارد . آنچه خدمتتان عرض کردم نظر اساتید بزرگی است که در این زمینه فعالیت کرده اند .
دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .
سلام من تو این لینک نحوه پورت کردن لینوکس رو برای at91sam9260 دارم توضیح می دم. پیش شرطش اینه که لینوکس لد باشی و رو سیستمت یک ubuntu نصب باشه حداقل و یک اینترنت خوبم داشته باشی که بتونی سورس ها را دانلود کنی.
http://embededsystems.ir/
http://embededsystems.ir/1_4_Documents.html
من از یک ماژول آماده استفاده کردم فقط NAND نداشت که خودم اضافه کردم. خودش روش لینوکس داشت ولی زیاد باهاش حال نکردم رفتم سراغ linux4sam بعدش تونستم لینوکس 2.6.30 رو روش بالا بیارم. فعلا هم sam-ba برای لینوکس و برد sam9260 رو توضیح دادم
دوست عزیز m_b_mofidi از شما متشکرم
یه مشکلی فقط هست :
چرا وقتی خودتون ایرانی هستید به زبان پارسی ننوشتید .
مگر نه اینکه اول این متن باید به هم وطنای خودمون کمک کنه بعد به بقیه !؟
امید وارم از انتقادم ناراحت نشید .
دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .
هدف من کمک به همه کسایی بود که دارن از linux4sam استفاده میکنند.لزومی نمیدیدم فقط برا ایران بنویسم چون بنظرم کسایی که با اینجور بردا کار میکنن انگلیسی بلدن.بزا چند تا خارجی هم از یادداشت های ما کمک بگبرن.چقدر ما از اونا کمک بگیریم :biggrin:
راستی اگه کسی نظری یا سوالی داشت می تونه از طریق همون سایت برام بفرسته یا همینجا بگه
یه سوال
فرق بین K9F2G08U0B و K9F2G08U0M چیه؟
اگه اولی رو داشته باشیم چی کار باید بکنیم؟
یه سوال دیگه هم دارم
برای SDRAM میشه از ic های کارت رم های DDR استفاده کرد؟
فرق اساسی ندارند.چندتا command اضافه دارد به اضافه ID اشم 2 بایت(؟) اضافه دارد. بعلاوه timing نوشتن وخواندنش دارای زمانبندی متفاوت داره که مقادیر مناسبشو تو سایت قرار دادم.
خودت می گی DDR پس SDRAM نیست!!
فرق اساسی ندارند.چندتا command اضافه دارد به اضافه ID اشم 2 بایت(؟) اضافه دارد. بعلاوه timing نوشتن وخواندنش دارای زمانبندی متفاوت داره که مقادیر مناسبشو تو سایت قرار دادم.
خودت می گی DDR پس SDRAM نیست!!
پس میشه از این شماره نند فلش برای برد استفاده کرد
هر SDRAM ای که پیدا کنم جواب میده؟یا اونم تایمینگ و ... منحصر به فرد داره؟
دیدگاه