ایدههای جالبی مثل ساخت سیستمهای اتوماسیون خانگی هوشمند، ایستگاههای چندمنظوره اینترنت اشیا، یا سرور رسانهای شخصی میتوانند استفاده مؤثری از مینیکامپیوترها باشند.
و موتورهای motor BLDC و motor servo از وsite ما دیدن کنید و مجموعه گسترده ما از موتورهای سروو را به صورت آنلاین دریافت کنید.
سلام و عرض ادب
اگه بشه یه مینی پی سی ویندوزی جمع جور که یه گیبورد کشابی مینیاتوری روی خودش داشته باشه و تغذیش با شارژرهای موبایلی باشه عالیه. میشه خیلی راحت توی جیب گذاشت و همه جا جابه جاش کرد و همچنین تصویرشو به صورت وایرلس روی مانیتورها و تلویزیون های که قابلیت وایرلس دارن انداخت.
به نام خدا
مقدمه:بیش از ۱۵ سال به عنوان وکیل دادگستری ،هم وکیل منصوب احدی از طرفین و هم شاهد طرح دعاوی کثیر و بعضا غیر واقع ،توسط دلالان خودرو و مسکن و یا پیش فروشندگان وپیش خریداران آپارتمانها و به کلی خریدار و فروشنده هر عین معین یا کلی بوده ام ،پروژه ذیل را پیشنهاد می نمایم:
به راحتی به وسیله برد رزپری پای ۵ حداقل ۸ گیگ و سپس ذخیره هر آنچه در مجلس عقد گذشته و بارگذاری عین اسنادی که طرفین در جلسات انعقاد قرارداد بویژه جلسه اول ارائه می نمایند می توان همین داده به انضمام تصاویر دورببن های مداربسته و یا حتی موقعیت جغرافیایی محل دقیق انعقاد قراردادها را روی حافظه WORM که غیرقابل بازنویسی است بواسطه استفاده همزمان از هش SHA-256 و در ادامه کلید خصوصی داخل TPM ،تا ابد ، بدون تغییر ، ثبت و ضبط نمود و در نتیجه هش در بلاکچین خصوصی یا سرور ثبتی ، عینا مشابه جعبه سیاه هواپیما ،عمل خواهد نمود و قطعا محتویات آن ، غیر قابل انکار است و نتیجتا معاملات موضوع اختلاف یا منجر به فصل سریع خصومت خواهند شد و یا موجبات صدور آرا قضایی منصفانه مستند ومستدل را فراهم خواهند نمود. این داده ها ، غیر قابل تغییر اند حتی توسط خود سازنده ! .وقایع حقوقی موضوع اختلاف که یا در در دفترخانه های اسناد رسمی منعقد و یا ثبت رسمی نمی شوند و یا ممکن است مورد سواستفاده در آینده قرارگیرنذ را با خیال راحت و با اعتماد کامل می توان به راحتی در نمایشگاههای خودرو یا دفاتر املاک و … به صورت امن و به اصطلاح قانونی قابل استناد ، توسط این پروژه پیشنهادی بنده به سرانجام رسانید .
فایده پروژه : این مدارک الکترونیکی ، قابلیت استنادو در نتیجه حتی قابلیت انعکاس در آرا را خواهند داشت به عنوان مثال :
-تحویل و تخلیه ملک
-صورتجلسه + ویدئو + زمان دقیق مجلس عقد
-تحویل خودرو
-وضعیت بدنه مال موضوع معامله یا کیلومتر خودرو یا عیب پنهان
-تحویل چک یا پول
-ثبت لحظه تسلیم مبیع ، که این زمان در برخی معاملات ، لازمه صحت عقد می باشند.
-قراردادهای پیمانکاری از جمله تحویل کارگاه
قراردادهای نظامی مثل تحویل انبار و لجستیک
-وضعیت و کیفیت تسلیم برخی کالاهای خاص
مستندات قانونی شامل نص و رویه قضایی و دکترین و عرف :
بخش اول:
اولا مهمترین استناد ،قانون تجارت الکترونیکی است .زیرا داده های مضبوط رسمیت دارند و در قانون مذکور ، قانونگذار در مقام بیان ، به این سه مورد اشاره نموده است و آنها را قابل ترتیب اثر ، تقریبا به همان ضمانت اجرای اسناد رسمی ، مورد توجه قرار داده است .
ثانیا : پیام اعم از پیامهای مخابراتی و رایانه ای اعم از ایمیل و غیره ، از جمله امارات قانونی و حتی اسناد و امارات قضایی می باشند
ثالثا :امضابی دیجیتال طرفین در اتوماسیون مورد نظر بنده که حتی از امضای عادی نیز به مراتب رسمیت بیشتری نزد مقام قضایی دارد.
رابعا: این امر موجبات ثبت الکترونیکی وقایع را فراهم خواهد نمود که نتیجه آن ، فراهم نمودن ادله اثبات دعوی است.
بخش دوم :قانون مدنی و آیین دادرسی مدنی
ادله اثبات دعوا شامل سند ، سوگند ،شاهد ، اقرار و امارات قانونی و دز آخر امارات قضایی می باشند که این اتوماسیون شامل اسناد وامارات قانونی و همچنین منبع کارشناسی در طرح دعاوی احتمالی منجر به صدور قرار کارشناسی ،خواهند بود .
در واقع این پروژه ،منتج به اماره قضایی موضوع مندرج در ماده ۱۲۵۷ قانون مدنی خواهد شد که قطعا در آینده نزدیک باب جدیدی را تحت عنوان خاص :« آماره قضایی فنی » ، به عنوان یکی از ادله جدید اثبات دعوی هم در قانونگذاری و هم در رسیدگی قضایی ،فراهم خواهد کرد . مسیر قانونیسازی برای پذیرش رسمی اخذ تأییدیه مرکزتوسعه تجارت الکترونیکی یا انطباق با مرکز ریشه گواهی دیجیتال با استانداردسازی با قوه قضائیه یا ثبت بهعنوان«سامانه ثبت وقابع حقوق نیز چشم انداز آینده خواهند بود .
ارزش معنوی پروژه :
با توجه به موارد فوق الذکر این پروژه شاید به صورت الزامی به دفاتر اسناد رسمی متصل گردند! یا حتی در سامانه ثنا ، بخشی را به خود اختصاص دهند و یا الزاما طریقت برای کارشناس رسمی دادگستری فراهم آورند .
بخش سوم : رویه قضایی :در سالهای اخیر با توجه به گسترش تجارت الکترونیک ، محاکم داخلی و حتی دیوان تجارت بین الملل ، هر سه مورد : فیلم دوربین،پرینت لاگ و gps ( اهمیت gps به دلیل ملاک صلاحیت محلی دادگاه رسیدگی کننده ، بسیار حائز اهمیت است )، را بسیار مورد توجه قرار می دهند . بدیهی است که در اتوماسیون ما ، حتما ابن سه مهم ، پیش بینی و مضبوط خواهد گشت .
بخش چهارم: ساخت ونصب این دستگاه موجبات تغییر استانداردهای تشکیل جلسات معاملات را رقم خواد زد .
سخن پایانی :
نوآوری فنی ، ارزش تجاری و خلا حقوقی ، مبنای ایده بنده می باشند .
با تجدید احترام نویسنده مقاله : محمدعلی فرهادی نیا mohammadalifarhadinia@gmail.com
09177113668
والا تو این شرایط بحرانی بهترین استفاده از یچیزی مثل رزبری پای میرور کردن سایت های مهم مثل وبلاگ های ECA یا سایت هایی مثل سیسوگ و... هست بصورت http بشه بصورت لوکال یا با خودت ببری سر کار بدون اینترنت به منابع دسترسی داشته باشیم. اگه بشه kiwix هم میزبانی کرد روش (امتحان نکردم) ویکی پدیا و استک اورفلو را هم میشه داخل شبکه میزبانی کرد یه مموری کارت 128 گیگابیتی هم فک کنم کافی باشه.
الان سایت git.ir میرور شدنش تقریبا 3 روزه که با WinHTTrack طول کشیده واقعا ظلمه به لپتاپ.
اگه اینترنت وصل بشه و بتونم به مخازن رسمی لینوکس دسترسی پیدا کنم و ابزار هارو نصب کنم حتما انجام میدمش برای WW3 نیاز میشه :/
با تشکر
جدیدترین ویرایش توسط HighEngineer; ۱۲:۳۴ ۱۴۰۵/۰۱/۲۱.
پاسخ : ایده استفاده از مینی کامپیوتر بدید ..... مینی کامپیوتر هدیه بگیرید !
والا خیلی از امکاناتش بکار نمیاد
اونایی هم که شما میفرمایید به زور به 100 میرسه جوری گرون تر از 180؟
شما یه wifi داری یه بلوتوث داری یه lcd driver اینارو هم میشه 60 تومن دیگه . یه lpc هم بندازید 15 تومن بقیه چیزارو داره تازه باید برای رسپبری هم برد زد باز دوباره . خیلی از استانداردهای صنعتی از جمله RS ها رو نداره. CAN نداره . و نمیشه به پایهاش اصلا فشاری وارد کردواسه GPIO باید حتما دوباره برد بخوره زیرش
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
والا بنده هم به ایندش خوشبینم . اما فکر نکنم به همین زودیا باشه . اینجا بزرگترین محل اموزش برق و الکترونیک تو ایرانه وقتی اموزشهایی واسه سیتم عامل های این برد ها نباشه خوب از بقیه نمیشه انتظار داشت. مثلا همین ;بیلد pakckage با تول چین . البته تو کل دنیا هم هنوز اینا پیدا نمیشه به اون صورت باید خیلییی گشت .
بنده هم منظورم مینی پیسی بود خودمم اینتل رو گفته بودم تو صفحات قبل . دیدم تاپیک میره به سمت رسپبری فقط . دیدم این موارد رو بگم . بهر حال امیدوارم این اموزشا و این سیستمها بیشتر تو دست دوستان قرار بگیره . ابن جوری میشه از حد اکثر قدرت این بردها استفاده کرد . درسته ایده خوب خیلی مهمه اما داشتن ابزارهم دسته کمی از اون نداره .
بنده خودم اولین خریدار این اموزشها هستم .
1- هر پلتفرم یا فناوری که در بازار آزاد توانسته رقابت بکنه و مورد پذیرش قرار بگیره قطعا برای اون تقاضایی وجود داره ودلیلی نداره چون صنعتی نیست پس نباید با اقبال روبرو بشود یا به آن توجه نکرد.
2- هر پلتفرم یا فناوری برای یک یا گروهی از کاربرد ها در نظر گرفته شده و تفکر انتقادی باید بین رشته ای و جامع باشد
3- رزبری پای و مینی کامپیوتر ها برای پروژه های DIY و خلاقانه یا برای رفع نیازهای خاصی که هنوز محصولی براش نداریم هست
درود
من فکر میکنم مینی کامپیوتر ها میتونن با عنوان کامپیوتر شخصی هم استفاده بشن
مثلا یک raspberry pi 5 با ۸ گیگابایت رم کاملا جوابگوی نیاز های من هست (کامپیوتری که در حال حاضر دارم خیلی ضعیف تره)
و یا همچنین میتونن با عنوان سرور خانگی هم استفاده بشن
دیدگاه