اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اگر همین الان رزبری پای خرید کردید، تازه می خواید شروع کنید، مستقیم بیاید اینجا :)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اگر همین الان رزبری پای خرید کردید، تازه می خواید شروع کنید، مستقیم بیاید اینجا

این مشکل عمومی رسپبری با منبع تغذیه ضعیف هست یا دستگاههایی که بدون طی روند شات داون به هردلیل وسط کار خاموش بشن .

اس دی کارت دیگه قابل استفاده نیست ، به شکل سخت افزاری قفل میشه هیچ ترفندی هم نداره

دیدگاه

سلام به همه
      بنظرم این صفحه میتونه خیلی جالب و مفید باشه
      ممنون از ایجاد و اشتراک گذاری اطلاعاتتون

منم تازه وارد رزبری پای شدم
      چت gpt من رو به این سمت کشوند
      قراره یه ربات هوشمند بسازم که بتونم باهاش مکالمه کنم ، ممنون میشم اونایی که میتونند راهنمایی کنند
      .
      .
      از قراره معلوم هوش مصنوعی شاخه ای داره به اسم machine learning ،
      این ویژگی به سیستم شما اجازه میده که یاد بگیره ، مثل کودکی که بزرگ میشه و از تجربیاتش درس میگیره و .. ، اینطوری جواب هایی که میگیرید از قبل تعریف شده نیست و سیستم بر اساس یادگیری هاش پاسخ میده که همین شیرینش میکنه
      .
      .
      بمن مدل رزبری پای ۵ رام ۸ رو پیشنهاد داد
      البته سیستم های قوی تری هستند که توان پردازشی بیشتر داشته باشن ولی خب توی کشور ما یکم زیادی گرونند ..
      توی مدل pi 5 در صورت استفاده از sd کارت با یه شارژر موبایل ۳ آمپری هم میتونید سیستم رو بالا بیارین ولی اگه خواستین از ssd استفاده کنید ، نیاز به آداپتور فابریکش که ۵ ولت و ۵ آمپر هست دارید .
      میخوام سیستم عامل رزبین رو از سایت اصلیش دانلود و نصب کنم ، جزئیاتش رو در آینده اینجا اشتراک میذارم
      البته اگه اینجا ، جای درستش باشه ..
      عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alonejax نمایش پست ها
        سلام به همه
        بنظرم این صفحه میتونه خیلی جالب و مفید باشه
        ممنون از ایجاد و اشتراک گذاری اطلاعاتتون

منم تازه وارد رزبری پای شدم
        چت gpt من رو به این سمت کشوند
        قراره یه ربات هوشمند بسازم که بتونم باهاش مکالمه کنم ، ممنون میشم اونایی که میتونند راهنمایی کنند
        .
        .
        از قراره معلوم هوش مصنوعی شاخه ای داره به اسم machine learning ،
        این ویژگی به سیستم شما اجازه میده که یاد بگیره ، مثل کودکی که بزرگ میشه و از تجربیاتش درس میگیره و .. ، اینطوری جواب هایی که میگیرید از قبل تعریف شده نیست و سیستم بر اساس یادگیری هاش پاسخ میده که همین شیرینش میکنه
        .
        .
        بمن مدل رزبری پای ۵ رام ۸ رو پیشنهاد داد
        البته سیستم های قوی تری هستند که توان پردازشی بیشتر داشته باشن ولی خب توی کشور ما یکم زیادی گرونند ..
        توی مدل pi 5 در صورت استفاده از sd کارت با یه شارژر موبایل ۳ آمپری هم میتونید سیستم رو بالا بیارین ولی اگه خواستین از ssd استفاده کنید ، نیاز به آداپتور فابریکش که ۵ ولت و ۵ آمپر هست دارید .
        میخوام سیستم عامل رزبین رو از سایت اصلیش دانلود و نصب کنم ، جزئیاتش رو در آینده اینجا اشتراک میذارم
        البته اگه اینجا ، جای درستش باشه ..
        باسلام
        چیزی که شما میخواید بسازید نمونه ش زیاده تو دنیا و تازگیا (منظورم 2 سالی میشه) یه نمونه از روی یک فیلم علمی تخیلی رباتی ساخته شده که میتونه مثل یک شخص عادی با آدم مکالمه داشته باشه!!! این پروژه بسیار مهیج هستش و دقیقا نیاز به رزبری 3 یا بالاتر دارید تا بتونید باهاش براحتی کار کنید! پروژه بشدت زمانبر و سختی هست ولی شدنیه . از خود چت بی پی تی هم میتونید کمک بگیرید.
        موفق باشید
        *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X