اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه تبدیل مموری کارت های SDوMMC به حافظه ی اجر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه تبدیل مموری کارت های SDوMMC به حافظه ی اجر

تبدیل مموری کارت های SD و MMC به حافظه ی اجرایی میکروکنترولر(شبه سیستم عامل)

پسورد:
    www.eca.ir

منبع:
    http://www.ElectroRC.blogfa.com
    فایل های پیوست شده
    آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟

عشق است و همین لذت دیدار و دگر هیچ...

پاسخ : پروژه تبدیل مموری کارت های SDوMMC به حافظه ی اجرایی میکرو کنترولر

فوق العاده است.:nice:
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام دوستان
      این مقاله که گذاشتید فقط در مورد کارت حافظه بحث میکنه .
      پس اصل قضیه که استفاده به عنوان حافظه برنامه هست چی شد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fazel459
        سلام دوستان
        این مقاله که گذاشتید فقط در مورد کارت حافظه بحث میکنه .
        پس اصل قضیه که استفاده به عنوان حافظه برنامه هست چی شد؟
        من منظورتون رو متوجه نشدم :question: :question: ولی در کل تو این پروژه تمامی دستورات که کاربرد داره گفته شده برا من که تازه کار بودم خیلی عالی بود :icon_razz: :nerd:
        آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟

عشق است و همین لذت دیدار و دگر هیچ...

دیدگاه

سلام به همه دوستان
          میتونید در مورد شبیه سازی mmc در پروتوس یه کم راهنماییم کنید؟ من اونو با cardimage لود کردم ولی برنامه تو حلقه while که قرار از mmc (توقسمت ریستش) 01 دریافت کنه گیر میکنه اگه کمکی کنید ممنون میشم

دیدگاه

میتونید در مورد شبیه سازی mmc در پروتوس یه کم راهنماییم کنید؟ من اونو با cardimage لود کردم ولی برنامه تو حلقه while که قرار از mmc (توقسمت ریستش) 01 دریافت کنه گیر میکنه اگه کمکی کنید ممنون میشم
            سلام دوست عزیز
            اگه میشه یه نمونه برنامه C بزارین ممنون میشم
            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام

ببخشید میتونم بپرسم چرا از پروژه دانشجویی من بدون ذکر نام من تاپیک زده میشه؟؟؟

درسته اسم من توی مقاله هست ولی چرا توی این تاپیک مرجع و نام نویسنده نیست؟؟؟

این پروژه 4 یا 5 ساله من بدبخت بیچاره بود که توی وبلاگم گذاشتم و اونو توی یه تاپیک توی این سایت لینک دادم.

این تاپیک این سایته:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=25018.0

دارم کم کم ناراحت میشم!!! لطف کنید لینک این تاپبک رو بدید یا لینک وبلاگ من رو (فایل از مسیر وبلاگ من باشه)

میدونم برای کسی شاید مهم نباشه که فایل رو از کجا دانلود میکنه ولی برای کسی که 5 سال با یه مدار ور رفته و ایجاد یه تکنیک جدید با یه الگوریتم جدید کرده کسی هم نگفته ماستت ترشه یا شیرین خیلی مهمه؟

پس لطف کنید تا تحریم نشدید لینک اول رو به لینک وبلاگم تغییر بدید!!! این اتفاق یه بار توی ir micro افتاد کل لینکها و فایلها رو پاک کردم!!!! درسته eca سایت بزرگیه ولی ir micro یا kavir که یه زمانی نصف تاپیکهاشون از من بود فلج شده بودن!!!

مدیرهای سایت هم تونستن سریعا فکری کنن ... الان کاملا جدی دارم میگم: از این کار ناراحت شدم

این تاپیک رو دوباره چک میکنم ... فردا صبح در اولین فرصت ...
              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

من هنوز منتظرم
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

-
                  به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

-
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                      جناب تروشه لطفا در اینجور موارد به من یا به مسئول بخش علمی (حسام الدین) پیغام خصوصی بدین تا بررسی بشه .
                      خودتون هم خوب میدونید که نمیشه تو انجمن به این وسعت همه پست ها یک به یک چک بشند شما میتونید گزارش به مدیر بدید و اگر تا 24 ساعت بعدش جوابی نگرفتید اقدام به تحدید یا حذف لینک بکنید که خوب اصلا کار جالبی نیست.
                      کاربری که تو سایت به عنوان کاربر فعال ماه انتاب میشه ازش انتظار میره که نسبت به بعضی مسائل صبور تر عمل کنه و تحدید اینکه سایت زمینگیر میشه و این مسائل اصلا جالب نیست.

همانطور که خودتون میبینید مقاله شما بدون هیچ تغییری و به اسم خودتون در سایت اضافه شده و حتی به عنوان مقالات رسمی سایت در دانلود سنتر سایت قرار داده نشده.
                      اگر شما تمایل دارید که مقالاتتون به اسم خودتون و در قالب مقالات رسمی سایت در دانلود سنتر قرار بگیره میتونید اصل فایل را برامون بفرستید یا خودتون مطابق قوانین موجود فایل رو ویرایش کنید و ماهم در بخش مربوطه به اسم خودتون قرار بدیم.
                      اینجا فقط پروژه خودتون که تو اینترنت قرار دادید در انجمن پلود شده که لینک دانلودش بعد از مدتی خراب نشه ! این که دیگه اینهمه ناراحتی نداره.

من چه اینجا و چه در پیغام خصوصی منتظر نظرات شما هستم و قطعا مشکل به این کوچکی خیلی راحتتر از این همه پست های تحدید آمیز قابل حل است.

با تشکر و احترام
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام

بنده یه کاربر عادی این سایت هستم ... کلی تلاش کردم که هر چی بلدم رو بگم شاید کسی ما رو هم دعا کنه

ولی این رو بعنوان خط قرمز من بدونید از این کار اصلا خوش نیومد... نمیاد ... نخواهد آمد

در مورد مطالبی هم که نوشتم بوی تحدید نمیداد ... من این همه فایل رو گذاشتم روی اینترنت بمدت چند سال همه ازش دانلود کردن ... استفاده کردن اصلا برام مهم نیست

مسدود کردن لینکها فقط برای این بود که نشون بدم از این کار بدم اومد ... میدونم پاک شدن یه سری لینک تاثیری روی سایت به این بزرگی که از کشورهای دیگه هم عضو داره نخواهد داشت

ولی من اعتراض خودم رو اینطوری نشون دادم

با این که هنوز به اعتراض من پاسخی داده نشد ولی همه رو به حالت عادی برمیگردونم
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

خوب اگر قبل از قرار دادن این تاپیک با جناب تروشه هماهنگی نشده به نظر من هم ایشون حق دارند و اتفاقا کار خوبی هم کردند که این موضوع رو به صورت عمومی مطرح کردند نه خصوصی. اینجوری شاید خیلی دیگه از دوستان هم متوجه بشند که اگر دفعه دیگه خواستند از مطالب کسی به هر شکلی استفاده کنند یا برای استفاده دیگران قرار بدهند بهتر هست قبلا با خودشون هماهنگی لازم انجام بشه، این چیزی هست که متاسفانه ما بهش عادت نکردیم. ( خودم از همه بدتر هستم )
                          علی جان تقریبا میدونم چقدر بابت این موضوع ناراحت شدی، از اینکه بعضی مواقع دوستان اینجور موضوعات رو کوچک میبینند یا برخورد شما رو اشتباه میدونند ناراحت نشو، از قدیم گفتن حال غرق در دریا نداند خفته در ساحل. جناب بلورچیان یا حسام الدین عزیز حتما رسیدگی خواهند کرد، شما هم کوتاه بیا. امیدوارم از این به بعد هم مثل همیشه زحماتت توی سایت ادامه داشته باشه و از اطلاعات خوبت استفاده کنیم.

از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                          هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                          اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                          اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                          شاد و موفق باشید

دیدگاه

من فقط یه توضیح کوچولو بدم.
                            خیلی وقتا کاربرا شاکی میشن که فایلی که لینکش داده شده خرابه یا expire آ‌شده یا مشکل داره یا ... . حتما تا حالا به این حالت برخورد کردین. هدف همه همکارا این بوده که فایل هایی که بار علمی خوبی دارنو دوباره تو فضای سایت پلود کنن که دیگه هیچ وقت با مشکل دانلود مواجه نشن . حالا برای اینکه یه هماهنگی پیش بیاد فایل هایی رو که به طور پراکنده در لابلای پست ها قرار داده میشن و تو یه قسمت به اسم پروژه ها قرا میدیم تا دسته بندی مناسبی داشته باشن(تو مایه های ISO ) و اون فایل همیشه در دید باشن .

علی جان به هیچ وجه هیچ کسی قصد کپی برداری نداشته و نداره . همین جا هم میگم که هر کسی همچین فایلی داره خودش می تونه اون در جای مناسب قرار بده و به یکی از همکارا خبر بده تا اونو تو فضای سایت پلود کنن .

اما به هر حال می دونم که منظورت اینه که این فایل متعلق به تو بوده که سالها براش زحمت کشیدی و دوست داری منبع اون هم ذکر بشه . کاش تو فایلت اسم بلاگت رو هم می نوشتی .( چون طبیعیه که نمیشه سورس همه فایل ها رو پیدا کرد . ) . به هر حال امیدوارم این سو تفاهم برطرف شده باشه .
                            یه چیز دیگه هم می گم که هر فایلی که در دانلود سنتر قرار می گیره متعلق به این سایته ( بچه های این سایت برای این سایت نوشتن ) . بقیه فایل هایی که در انجمن پلود میشه فقط به خاطر از بین نرفتن لینک اوناس .

به هر حال امیدوارم که آموزه های خودتو از ما دریغ نکنی .

دیدگاه

پاسخ : پروژه تبدیل مموری کارت های SDوMMC به حافظه &

ببینید وقتی فایلی از اینترنت پیدا میشه و به جهت آموزش تو سایت قرار داده میشه ما نمیتونیم باییم و بگردیم ID صاحب این مقاله رو تو سایت پیدا کنیم (چون اصلا ممکن هست او سایت عضو نباشند و یا با آی دی غیر قابل شناسایی عضو باشند) بعد اجازه بگیریم و ..... این کار با هدف آموزش در سایت قرار داده میشه همانطور که این مقاله با همچین هدف پاکی نوشته شده .
                              و در نهایت این مقاله شاید از یک لینک رپیدشیر در یک سایت دیگه پیدا شده باشه که تو سایت با هدف حفظ لینک پلود شده و اینکه منبع ذکر نشده چون توی مقاله بوده دلیل خاصی نداشته.

منبع به پست اول اضافه شد ولی این مسئله اصلا جایی برای اعتراض نداشت که شما جوری نشون بدید شما فقط کافی بود این مورد رو اعلام کنید و یکم فرصت بدید تا روز جمعه یکی از مسئولین آنلاین بشه و منبع رو زیرش ذکر کنه  

متشکر که لینک هارو به حالت اول برگردوندید. تاپیک مشابهی که ایجاد شده برای این موضوع هم پاک میشه.
                              موفق باشید
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X