پاسخ : پروژه تبدیل مموری کارت های SDوMMC به حافظه ی اجرایی میکرو کنترولر
ممنون
بالاخره یکی پیدا شد ما رو زیر سوال نبره
تمام حرف من این بود: چرا توی متن اولین پست تاپیک تا 4 یا پنجمین پست اثری از اسم من نیست
من اگه نمیخواستم کسی اونو ببینه یا بخونه نمیذاشتم روی اینترنت
ولی جوابهایی که نسبت به پستهای من داده شد نشون میداد انگار من مقصرم ... چرا؟؟؟!!!
شما تا اینجا موضوع پیش رفت یکبار نگفتید... آره راست میگه.... باشه ما متن رو ویرایش میکنیم...
شما هم اگه جای من بودید بعد این مدت طولانی که کار رو انجام دادید کسی نگفت این چیه!!! دچار یه سر خوردگی بشید که واقعا کار من اشکال داشت یا بیخود این کار رو کردم...
خداییش قبول کنید خیلی تکون دهندست که ببینید یه تاپیک با پروژه فارغ التحصیلی شما زده شده و هیچ کجا توی تاپیک اسمتون نیست
اگه من یه مطلبی رو پیدا میکردم عین مطلب رو میذاشتم و میگفتم: مرجع ... با تشکر از ...
این خواسته زیادیه!!!
اگه مقصود این تاپیک خوب بود حتما طور دیگه ای نوشته میشد
به هر حال مطمئنم که خیلی سخت میشه کسی رو قانع کرد که موضع خودش رو عوض کنه
و بگم من نه عقده خود بزرگ بینی دارم نه محتاج به به و چه چه دیگران
یه لینک میذارم که توش پروژه فروخته شده خودم به الکترونیک جوان رو گذاشتم:
توش فرمت کردن رو انجام میده
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=28095.0
اینم حسن نیت من ببینم شما چه میکنید
ممنون
بالاخره یکی پیدا شد ما رو زیر سوال نبره
تمام حرف من این بود: چرا توی متن اولین پست تاپیک تا 4 یا پنجمین پست اثری از اسم من نیست
من اگه نمیخواستم کسی اونو ببینه یا بخونه نمیذاشتم روی اینترنت
ولی جوابهایی که نسبت به پستهای من داده شد نشون میداد انگار من مقصرم ... چرا؟؟؟!!!
شما تا اینجا موضوع پیش رفت یکبار نگفتید... آره راست میگه.... باشه ما متن رو ویرایش میکنیم...
شما هم اگه جای من بودید بعد این مدت طولانی که کار رو انجام دادید کسی نگفت این چیه!!! دچار یه سر خوردگی بشید که واقعا کار من اشکال داشت یا بیخود این کار رو کردم...
خداییش قبول کنید خیلی تکون دهندست که ببینید یه تاپیک با پروژه فارغ التحصیلی شما زده شده و هیچ کجا توی تاپیک اسمتون نیست
اگه من یه مطلبی رو پیدا میکردم عین مطلب رو میذاشتم و میگفتم: مرجع ... با تشکر از ...
این خواسته زیادیه!!!
اگه مقصود این تاپیک خوب بود حتما طور دیگه ای نوشته میشد
به هر حال مطمئنم که خیلی سخت میشه کسی رو قانع کرد که موضع خودش رو عوض کنه
و بگم من نه عقده خود بزرگ بینی دارم نه محتاج به به و چه چه دیگران
یه لینک میذارم که توش پروژه فروخته شده خودم به الکترونیک جوان رو گذاشتم:
توش فرمت کردن رو انجام میده
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=28095.0
اینم حسن نیت من ببینم شما چه میکنید

برا همینم حساسیت اینچنینی در این بحث ایجاد شده.
oo: نمیگم اینجا تقلبی شده ولی بی وفایی شد

)
دیدگاه