اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : LCD

من با MEGA32 براتون نوشتم . از LCD مدل 20 *4 استفاده کردم و برای 8 تا تایمر

این هم فایل پروتئوس ، هگز و باسکام

http://www.up.ma/images/p7m6h37eabbjihjmm7i3.zip

موفق باشید

دیدگاه

سلام
      ضمن تشکر و قدر دانی از شما دوست خوب عزیز که واقعاً نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم.
      اما راستش من با این مدار چند تا مشکل دارم:
      1 - من برنامه پروتئوس و باسکام رو ندارم و بلد هم نیستم باهاشون کار کنم تا متوجه کار کرد صحیح مدار بشم.
      2- من پروگرمر این آی سی رو ندارم . و اگه اینطور باشه مجبورم یکی بخرم که نمیدونم چنده. نمیشد این رو روی 89c51 ریخت؟؟
      3 - من فقط کمی اسمبلی بلدم اونم خیلی خیلی کم . در حد هیچی. وگر نه شاید میتونستم تغیراتی توش بدم چون به نظرم این مدار کمی با چیزی که من خواستم فرق داره. این طور که در تصویر پیداست شما یه تایمر درست کردید که میتونه هم زمان 8 زمان رو اندازه بگیره و از ساعت خبری نیست چون هیچ کلیدی هم واسه تنظیم ساعت در نظر گرفته نشده. از طرفی روی lcd هم ساعت در حال نمایش نیست.
      4 - در این مدار شما از ای سی real time استفاده نکردید . آیا مدار دقت لازم رو داره .؟؟ چون من یه ساعت معمولی از همین سایت گرفتم و پروگرم کردم . کار میکنه اما هر 24 ساعت 2.5 دقیقه عقب میمونه. که فکر کنم علتش عدم استفاده از ای سی real time باشه.
      لطفاً بیشتر راهنمایی کنید.
      واقعاً خیلی خیلی ممنونم. :bye
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
        سلام
        ضمن تشکر و قدر دانی از شما دوست خوب عزیز که واقعاً نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم.
        اما راستش من با این مدار چند تا مشکل دارم:
        1 - من برنامه پروتئوس و باسکام رو ندارم و بلد هم نیستم باهاشون کار کنم تا متوجه کار کرد صحیح مدار بشم.
        2- من پروگرمر این آی سی رو ندارم . و اگه اینطور باشه مجبورم یکی بخرم که نمیدونم چنده. نمیشد این رو روی 89c51 ریخت؟؟
        3 - من فقط کمی اسمبلی بلدم اونم خیلی خیلی کم . در حد هیچی. وگر نه شاید میتونستم تغیراتی توش بدم چون به نظرم این مدار کمی با چیزی که من خواستم فرق داره. این طور که در تصویر پیداست شما یه تایمر درست کردید که میتونه هم زمان 8 زمان رو اندازه بگیره و از ساعت خبری نیست چون هیچ کلیدی هم واسه تنظیم ساعت در نظر گرفته نشده. از طرفی روی lcd هم ساعت در حال نمایش نیست.
        4 - در این مدار شما از ای سی real time استفاده نکردید . آیا مدار دقت لازم رو داره .؟؟ چون من یه ساعت معمولی از همین سایت گرفتم و پروگرم کردم . کار میکنه اما هر 24 ساعت 2.5 دقیقه عقب میمونه. که فکر کنم علتش عدم استفاده از ای سی real time باشه.
        لطفاً بیشتر راهنمایی کنید.
        واقعاً خیلی خیلی ممنونم. :bye
        شما صحبتی از ساعت نکرده بودید . ( یا من متوجه نشده بودم ) .

آیا شما می خواهید بعد از فشار هر کلید ، زمان واقعی ثابت بمونه ؟

اگر بله ، پس نیاز به یک آیسی RTC دارید که باید برنامه رو با اون بنویسید.

خیر روی 8051 کار نمی کنه .

پروگرامر AVR هم فکر کنم 6 هزار تومان در فروشگاه سایت خودمون می فروشند .

موفق باشید

دیدگاه

سلام
          چرا گفته بودم اگه صفحه قبلی رو نگاه کنید میبینید نوشتم مدار یک ساعته که این کارها رو انجام میده اسمی از تایمر نیاوردم.
          با خرید پروگرامر مشکلی ندارم و یه ای سی ds1307 با کریستالش خریدم .
          حالا شما میگید چه کار کنم؟؟ :sad:

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

یعنی نمیشه به همین سیستم ساعت اضافه کرد و به جای تایمرها ساعت رو ثبت کرد؟؟ :angry:

دیدگاه

بابا حد اقل بگید چطور میتونم از همون 7 تا lcd استفاده کنم؟؟
              البته برنامه ساعت روی 8051 تو همین سایت هست و منم از همون استفاده میکنم پس سیستمی لازمه که نیاز به دستکاری برنامه نباشه؟
              ای سی یا چیزی هست که اینکاره بکنه؟ یا عدد رو روی 7 سگمنت ثابت نگه داره یا 7 تا lcd رو ساپورت کنه. که اولی اگه بشه بهتره؟
              این ای سی های لچ چطور کار میکنند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X