من خودم یه پروژه در مورد کنترل سرعت و گشتاور موتور القایی دارم با روش کنترل برداری
این روش از همه روشها دقیق تر ه
تو این روش موتور القایی مانند موتور dc تحریک مستقل عمل می کنه که با جریان آرمیچر می تونی گشتاور و با جریان تحریک می تونی شار رو کنترل کنی
اساس این روش اینجوریه که می اد جریان استاتور رو به دو مولفه ی گشتاور ساز و فلو ساز تجزیه می کنه و با استفاده از بردار فضایی و ..... می تونی ماشین القایی رو حتی بهتر از ماشین dc کنترل سرعت و گشتاور بکنی
امروزه درایو های موتور القایی ای کار رو انجام می دن
اگه خواستی میتونم اطلاعات بیشتری بهت بدم و چند تا ای سی که تو کنترل ازش استفاده می شه بت معرفی کنم
لطفا اطلاعات بیشتر از روشها و IC های کنترل قرار بدین
بچه ها سلام خوبین .
اقا من در مورد این نحوه کنترل موتور اطلاغات کاملی می خوام امکانش هست زحمت توضیح یا معرفی منبع فارسی مجله ای مقاله ای چیزی رو بکشین
1_v/f control
2_v/f control+encoder(vfpg)
3_sensorless vector control(avc) .
4_torque control+encoder(tqrpg)
5_foc pm control(focpm)
V/F که در واقع عملیه که در درایوها انجام میشه و کنترل همزمان ولتاژ و فرکانس هست که پیچیدگی خاصی داره و گرون در میاد ولی بسیار کارآمده و بهترین روش البته
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
سلام.
بهترین روش برای کنترل موتورهای القائی روش V/F ثابت میباشد. در این روش ولتاژ و فرکانس توسط اینورتر به یک نسبت همزمان افزایش یا کاهش داده میشوند.
این همان روشی است که در تمامی اینورتر های صنعتی به عنوان مثال Siemens یا Omron استفاده میشود.
این اینورترها میتوانند فرکانس خروجی را حتی تا حدود 500HZ نیز افزایش دهند. یعنی سرعت 10 برابر.
ی درسی داریم به نام ماشین
توی ی سری رشته ها هست
که اصول موتورهارو میگه
اما تا وقتی که واقعا سیم پیچ موتور رو واقعی نپیچیده باشی و کارکردشو ندیده باشی فهم دقیقی از ی موتور نداری
موتور های 3 فاز قابلیت کنترل با اینورتر یا همون درایو رو دارن که 4 5 متد داره که تو پست های قبلی گفته شد
بهترین روشش وکتور با انکودر هست که بهترین کارکرده رو روی موتور داره
در موتور های سه فاز تعداد سیم پیچ ها 3 تا هستند و راهندازیشون بصورت ستاره و مثلث هستند که هرکدوم یجا استفاده میشه
در موتور های تک فاز
معمولا تعداد سیم پیچ ها دوتا هست که یکی مربوط به راهنداز اولیه هست
و دیگری مربوط به دور بالا
و معمولا هم در توان های پایین سویچ بین سیم پیچ راهنداز و دور با ی خازن انجام میشه
و یا مثل موتور کولر (عمدتا) با عمل میکانیکی(باز شدن چتر)
و تا اونجایی که میدونم درایو برای موتور های تکفاز نداریم
البته نمیدونم چون هرروز روش های جدیدی اختراع میشه
ولی دیمر جز برای برای موتور های کوچیک اصلا استفاده نمیشه
اول تلفات بالایی داره،و موتور اگر زیر بار باشه اصلا راه نمی افته و نهایتا منجر به گرم شدن و سوختن میشه
و توان مصرفی رو افزایش میده که بصورت گرما تبدیل میشه
یسری موتور دیگه هم داریم که جاروبک دار گفته میشه
مثله موتور جارو برقی و فرز که فرق میکنن
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
من خودم یه پروژه در مورد کنترل سرعت و گشتاور موتور القایی دارم با روش کنترل برداری
این روش از همه روشها دقیق تر ه
تو این روش موتور القایی مانند موتور dc تحریک مستقل عمل می کنه که با جریان آرمیچر می تونی گشتاور و با جریان تحریک می تونی شار رو کنترل کنی
اساس این روش اینجوریه که می اد جریان استاتور رو به دو مولفه ی گشتاور ساز و فلو ساز تجزیه می کنه و با استفاده از بردار فضایی و ..... می تونی ماشین القایی رو حتی بهتر از ماشین dc کنترل سرعت و گشتاور بکنی
امروزه درایو های موتور القایی ای کار رو انجام می دن
اگه خواستی میتونم اطلاعات بیشتری بهت بدم و چند تا ای سی که تو کنترل ازش استفاده می شه بت معرفی کنم
همینطوری که دوستمون گفتن روش FOC یا همون روش کنترل برداری بهترین روش برای کنترل موتور است. به عبارت دیگر کنترل موتور های سروو موتور با این تکنیک انجام میشه .
بنا بر این اگر کس بخواد در حد سروو موتور قابلیت کنترل داشته باشه بهتر رو روش متمرکز بشه . ولی اگر فردی بخواد فقط سرعت موتور رو کم و زیاد بکنه خوب روش های سادتری V/F هم جواب گو خواهد بود .
یک توصه به دوستان کنترلی میکنم
این قضیه FOC مساله دین و دنیا و زندگی و آخرت است . هر چقدر بتونید روش مطالعه کنید . خودش به تنهایی بیشتر از کسب مدرک دکتری از یک دانشگاه آمریکایی ارزش داره .
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
دیدگاه