اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایا امکانش هست که برنامه میکرو خودبه خود پاک بشه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایا امکانش هست که برنامه میکرو خودبه خود پاک بشه ؟

سلام به همه دوستان

سوالم اینه که امکانش هست از طریق پایه ریست برنامه میکرو رو پاکش کرد ؟ یا برنامه به تعداد خاصی اجرا بشه بعد دیگه میکرو از کار بیفته ؟
    یه میکرو هست که خود بخود برنامه اش دچار مشکل میشه ؟ به نظر شما علت از کجاست ؟
    میکزو مال یه دستگاه پول شماره ؟

هرچند که میدوم جای این سوال اینجا نیست ولی

حالا من یه میکرو 89s53 دارم که فیوزبیت هاش قفل شده ، من احتیاج به برنامه اش دارم و به هر قیمتی که شده برنامه اش رو میخوام ، کسی هست که بتونه این کارو انجام بده با جایی رو معرفی کنه که بتونه این کارو انجام بده ؟
    قیمنش مهم نیست من فقط برنامه رو میخوام با کسی هست که بنتونه برنامه رو واسم بنویسه تو پیغام خصوصی بهم خبر بده
    کمتر به سایت میام .....

پاسخ : ایا امکانش هست که برنامه میکرو خودبه خود پاک بشه ؟

کسی نبود یه راهنمایی کنه ؟ :bye
    کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
      سلام به همه دوستان

سوالم اینه که امکانش هست از طریق پایه ریست برنامه میکرو رو پاکش کرد ؟ یا برنامه به تعداد خاصی اجرا بشه بعد دیگه میکرو از کار بیفته ؟
      یه میکرو هست که خود بخود برنامه اش دچار مشکل میشه ؟ به نظر شما علت از کجاست ؟
      میکزو مال یه دستگاه پول شماره ؟

هرچند که میدوم جای این سوال اینجا نیست ولی

حالا من یه میکرو 89s52 دارم که فیوزبیت هاش قفل شده ، من احتیاج به برنامه اش دارم و به هر قیمتی که شده برنامه اش رو میخوام ، کسی هست که بتونه این کارو انجام بده با جایی رو معرفی کنه که بتونه این کارو انجام بده ؟
      قیمنش مهم نیست من فقط برنامه رو میخوام با کسی هست که بنتونه برنامه رو واسم بنویسه تو پیغام خصوصی بهم خبر بده
      من قبلا یه برنامه نوشتم که از ابتدای کار به یه متغیر تو eerom یه واحد اضاف میکرد و وقتی به یه عدد خاص میرسید دیگه میرفت تو یه do-loop و دیگه میکرو عملا از کار میفتاد
      واسه خوندن اون برنامه باید ÷روگرامر های گرون قیکت داشته باشین تا بتونین دیتای روش رو بخونین
      میکرو برنامش خود ب خود ÷اک نمیشه ممکنه کاملا معیوب بشه ولی این که فقط برنامه پاک بشه و میکرو سالم بمونه نه ندیدم من
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

avr میکرو واقعا بی خودیه البته معلوم نیست اینا ساخت کجاست و از چه کانالی عبور کرده تا بدست ما رسیده و درجه چنده و چند بار استفاده شده اما این چند شب یه کارایی از avr دیدم که دیگه حالم از اینکه مدارامو برنامه هامو واقعا به شکل عملی پیاده کنم به هم خورد همون peroteus بهتر راحت حداقل دل آدم خوش اجرا شد
        بله امکان داره الان پروگرمش کنی بری بخوابی فردا دیگه برنامه روش اجرا نشه امکان داره erasesh کنی اما دفعه بعد پروگرم اصلا نشه !
        شایدم این برنامه های کرک شده سنگ میندازن اما اصلا خوب جواب نمی دن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syber_pro
          avr میکرو واقعا بی خودیه البته معلوم نیست اینا ساخت کجاست و از چه کانالی عبور کرده تا بدست ما رسیده و درجه چنده و چند بار استفاده شده اما این چند شب یه کارایی از avr دیدم که دیگه حالم از اینکه مدارامو برنامه هامو واقعا به شکل عملی پیاده کنم به هم خورد همون peroteus بهتر راحت حداقل دل آدم خوش اجرا شد
          بله امکان داره الان پروگرمش کنی بری بخوابی فردا دیگه برنامه روش اجرا نشه امکان داره erasesh کنی اما دفعه بعد پروگرم اصلا نشه !
          شایدم این برنامه های کرک شده سنگ میندازن اما اصلا خوب جواب نمی دن
          AVR رو اگر درست راه اندازی کنید و ملاحظات سخت افزاری رو اعمال کنید هیچ مشکلی نداره و مثل ساعت سوییسی کار میکنه :smile:
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار

AVR رو اگر درست راه اندازی کنید و ملاحظات سخت افزاری رو اعمال کنید هیچ مشکلی نداره و مثل ساعت سوییسی کار میکنه :smile:
            avr بی عیب ترین میکرو کنترلر 8 بیتی در دنیاس اگر بهترش رو سراغ دارین بگین تا ما هم بیایم روش کار کنیم اقای syber_pro

دیدگاه

AVR کاملاً بی نقص نیست، تنها اشکالی که من تاحالا باهاش داشتم این بوده ماژول SPI در حالت ارسال دارای بافر نیست و این در سرعت های بالا باعث Inter-frame gap میشه که یه مقدار بازدهی ارتباط رو کم میکنه. :smile:

دیدگاه

ممنون از نظراتتون
                برنامه میکرویی که من میخوامش 89s8253 ، کسی یا جایی رو سراغ دارین که پرو گرامر حرفه ای داشته باشه و بتونه برنامه رو واسم کپی کنه
                کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام

ممنون از نظراتتون
                  برنامه میکرویی که من میخوامش 89s8253 ، کسی یا جایی رو سراغ دارین که پرو گرامر حرفه ای داشته باشه و بتونه برنامه رو واسم کپی کنه
                  دوست عزیز یه زمانی رو 8051 های قدیمی می تونستند برنامه رو کپی کنند، اما الان این کار با روشهای معمول دیگه امکان پذیر نیست. اگر خیلی براتون مهمه یه سر تشریف ببرید چین، اونجا براتون با روشهای محیرالعقول کپی می کنند!

دیدگاه

اگه هزینه این کار تا 4000 دلار بشه حتما این کارو انجام میدم اگه کسی ادرسی یا سایت یا هر چیزی که در این رابطه داره ممنون میشم که کمک کنه

من قبلا یه برنامه نوشتم که از ابتدای کار به یه متغیر تو eerom یه واحد اضاف میکرد و وقتی به یه عدد خاص میرسید دیگه میرفت تو یه do-loop و دیگه میکرو عملا از کار میفتاد
                    حتی اگه تغریه میکرو هم قطع بشه بازم از تو حلقه بی نهایت در نمیاد ؟
                    کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
                      اگه هزینه این کار تا 4000 دلار بشه حتما این کارو انجام میدم اگه کسی ادرسی یا سایت یا هر چیزی که در این رابطه داره ممنون میشم که کمک کنه

حتی اگه تغریه میکرو هم قطع بشه بازم از تو حلقه بی نهایت در نمیاد .برو خوش باس :mrgreen:

دیدگاه

رضا جان ادرسی یا هر چیزی کخ بتونه منو کمک کنه که یرم چین ، من برنامه این میکرو رو به هر قیمتی که شده میخوام :mrgreen:
                        کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام

سلام
                          یعنی برنامش اینقدر پیچیدست؟
                          با 4000 دلار نمیشه بدید یکی براتون برنامشو بنویسه؟

راستی من امتحان نکردم. اگر لاک بیتها را پروگرم کنیم با پروگرمر نمیشه eeprom را تغییر داد؟
                          اگر بشه روش بالا خیلی مطمئن نیست.
                          موفق باشید.
                          If everything seems under control, you're just not going fast enough
                          Mario Andretti

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X