اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حداقل میکرو برای mmc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حداقل میکرو برای mmc

سلام
    کسی یه نمنه برنامه به زبون C نداره ؟
    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام به همه دوستان
      من شدیدا پیگیرم ولی هنوز هیچی دستگیرم نشده .یه سوال در مورد شبیه سازی توپروتوس : من mmc رو با cardimage لود کردم قسمت ریستش مشکلی نداره ولی initialize نمیشه یعنی تو قسمت دریافت 00 از مموری گیر میکنه حالا کسی میتونه کمکم کنه؟

دیدگاه

نمونه برنامه با اسمبلی دارین؟

دیدگاه

سلام دوستان
          میخواستم بدونم این برنامه های ارتباط با mmc که واسه avr نوشته میشه برای رم های بالاتر از یک گیگ هم کار میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 9215859 نمایش پست ها
            سلام دوستان
            میخواستم بدونم این برنامه های ارتباط با mmc که واسه avr نوشته میشه برای رم های بالاتر از یک گیگ هم کار میده؟
            بله
            فکر کنم تا 4 گیگ
            آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

سلام اقا رضا
              میخواستم ی برنامه ای ساده که خودتون تست کردین و جواب هم داده برای اتصال کارت sdبه میکرو کنترلرavr بهم معرفی کنید. و بفرمایین که کارت را به چه صورت باید فرمت کنم؟ با چه فرمتی؟ fat 32? fat 16?? راستش چند نمونه کد انجام دادم جواب نگرفتم.
              و سال دیگه اینکه من وقتی فایل کتابخانه ایهconfig-avr_dos.bas را کامپایل میکنم در خطوط 22 ، دو 78, 76 ارور زیر را میده علتش چیه؟
              [out of sram space[Gldirfirstsectornumber]
              و
              [out of sram space[Gwfreedirentry]
              با تشکر و سپاس
              جدیدترین ویرایش توسط 9215859; ۱۳:۵۳ ۱۳۹۶/۰۲/۰۶.

دیدگاه

سلام به شما
                راستش رو بخواید چند ماه پیش یه برنامه نوشتم ( به زبان c با کدویژن ) که حدود 40 تا عکس رو از micro sd میخوند و تو lcd n96 نمایش میداد
                حتی داده های مربوط به عکس ها رو که به صورت هگز بود فشرده میکرد و حجمش یک سوم میشد
                اما متاسفانه برنامش از هاردم پرید ( بدلیل بدسکتور ) و الانم که تازه از سربازی اومدم خونه ( الان تو مرخصی هستم ) دارم دنبال یه هارد خوب میگردم که بخرم جایگزین کنم
                خداییش این هارد مزخرف پدر منو در آورد مجبور شدم از کل هارد بک آپ بگیرم و تو همین وسط بعضی برنامه هایی که نوشته بودم پرید
                توابع مربوط به مموری کارت رو از سایت آقای چان دانلود کنید بدون مشکل کار میکنه . . .

در مورد اون خطاها بایدبگم که out of sram space یعنی خارج از فضای رم
                یعنی مثلا یه متغیر تو کتابخانه تو برنامه تعریف شده که حجمش بیشتر از حجم رم هست در این جور مواقع چنین خطایی رخ میده

موفق باشید
                آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X