سلام اقا امید
کار جالبیه
نظر من همون ایده اقای نصراله زاده بود که از اول و اخر کابل ها استفاده کنیم .
اما اگه میخوای مخفی باشه و هزینه هم زیاد نداشته باشه چرا یه رشته توی کابل اضافه نمیکنی بعدش هم از مدار بیزر مولتی متر استفاده کنی البته با یه گیت NOR این طوری میشه گفت هزینش خیلی کم میشه .
در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار
سلام اقا امید
کار جالبیه
نظر من همون ایده اقای نصراله زاده بود که از اول و اخر کابل ها استفاده کنیم .
اما اگه میخوای مخفی باشه و هزینه هم زیاد نداشته باشه چرا یه رشته توی کابل اضافه نمیکنی بعدش هم از مدار بیزر مولتی متر استفاده کنی البته با یه گیت NOR این طوری میشه گفت هزینش خیلی کم میشه .
برای اینکه کابلش رو قبلا کشیدن و نمیخواد دوباره 700 متر کابل بخره !!
بچه ها نظریه اقای ahmadmn منتفیه :sad: اخه هم خود برق مشکل ایجاد میکنه هم وسایلی که به برق وصل هست خودشون یه مقاومت سلفی و خازنی ایجاد میکنن که کار فیلتر رو به هم میریزن :cry2:
که هر دوی این عیب ها رو خود اقای ahmadmn گفتند و من اصلا بهش فکر نکرده بودم
کسی راه حله دیگه ای نداره؟
دیگه مغزم به هیج جا راه نمیده
یج دیدم که میتونست روی لوله اب دیتا رد کنه اگر با 220 ولت مشکل نداشته باشه اون وقت میشه یه بار روی فاز یه دیتا فرستاد و تایید گرفت و یه بار روی نول ولی کن چیزی در موردش نمیدونم کسی تا حالا کار کرده که بدونیم عملیه یا نه؟
بچه ها نظریه اقای ahmadmn منتفیه :sad: اخه هم خود برق مشکل ایجاد میکنه هم وسایلی که به برق وصل هست خودشون یه مقاومت سلفی و خازنی ایجاد میکنن که کار فیلتر رو به هم میریزن :cry2:
که هر دوی این عیب ها رو خود اقای ahmadmn گفتند و من اصلا بهش فکر نکرده بودم
کسی راه حله دیگه ای نداره؟
دیگه مغزم به هیج جا راه نمیده
یج دیدم که میتونست روی لوله اب دیتا رد کنه اگر با 220 ولت مشکل نداشته باشه اون وقت میشه یه بار روی فاز یه دیتا فرستاد و تایید گرفت و یه بار روی نول ولی کن چیزی در موردش نمیدونم کسی تا حالا کار کرده که بدونیم عملیه یا نه؟
سلام دوست عزیز
برای اونکه با میزان سلف های خط مشکلی پیدا نکنی میتونی ابتدا سلف یا خازن خط رو اندازه بگیری و تو محاسبات فیلتر اونو کم کنی
یک کار دیگه هم اینه که اونقر فرکانس منبع رو بالا ببری(حدودا 100KHz) که مشکلی با سلف نداشته باشی(چون اغلب خاصیت سلفی داریم و مقدارش تو این فرکانس بالاست)
حالا باید فلتر فرکانس بالا طراحی کنی(فقط تشخیص مولفه فرکانس بالا) - برای طراحیش بهتره به درس فیلتر و سنتز رجوع کنی (جزئیاتش یادم رفته :redface
اما تو مدارهایی که سیمکشی های طویل دارن و کمی غیر مهندسی هستن مشکلاتی مثل برق دزدی یا اتصالی داریم
اگه این مشکلات وجود نداره با تعبیه یک بار کم مصرف(برای آنکه همیشه یه جریان کشی کم داشته باشیم) روش اول انجام پذیره
در مورد ارسال اطلاعات هم توضیحاتی کلی داده بودم
استاندارد x10
دوتا آیسی هم پیدا کردم اما نمیدونم تو ایران هست یا نه
باید از بچه های تهران پرسوجو کنی
به علت پاره ای مشکلات کمی دیر به دیر به انجمن میام
دیدگاه