اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ویژوال بیسیک و ارتباط کامپیوتر (پورتrs232) با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ویژوال بیسیک و ارتباط کامپیوتر (پورتrs232) با میکرو

سلام اردوان جان :smile:
    کجاشو دیدی؟ حالا تازه شروع کار هست :agree:پویاییش تازه داره شروع میشه :wow:
    اما در مورد سوال :question:
    من کتاب visual basic for electronics engineering applicationsرو پیشنهاد میکنم که البته زبون اصلیه ولی کتاب خوبیه :agree:
    این کتاب مخصوص الکترونیکی هاست و همین الان داره تو دنیا فروش میره (تو مجله elektor هم اینو میفروشن) :surprised:
    شاید بتونی pdf این کتاب رو از gigapedia بگیری :rolleyes:

دیدگاه

اینم لینک دانلود واسه کتاب visual basic for electronics engineering applications

http://www.freebookcity.com/2008/01/11/visual-basic-for-electronics.html

دیدگاه

سلام به همگی
        با لاخره اون DVD نصب شد . اول تمام فایلارو تو کامپیوتر کپی کردم بعد تو خودش نصب کردم
        کسی هست که با visual stdio .NET 2005 کار کرده باشه ؟ چنتا سوال دارم ...
        برای برنامه نویسی تحت windows فکر کنم همین کافی باشه درسته؟
        ولی برای ایجاد برانامه های وب یه سرویس دهنده وب که (Microsoft Internet Information Server (IIS را اجرا کنه لازمه درسته؟
        میشه یه توضیحی بدین ؟
        و اسم نرم افزارش چیه؟
        اخه تو قسمت new project برای ایجاد یه برنامه تحت وب ISP .NET Web Application وجود نداره باید چیکار کرد؟

این سرویس دهنده پایگاه داده SQL Server چیه ؟
        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام
            این یک مثال ساده با ویژوال بیسیک برای ارسال و دریافت دیتا از طریق سریال است که من خودم جواب گرفتم از لینک زیر میتونید دانلود کنید:
            فایل های پیوست شده

دیدگاه

نمیدونم چرا تو کامپیوتر من فایلا رو نمیشناسه
              اینی که فرستادین visual basic .Net 2005 بود؟ نمیدونم چرا باز نمیشه ......
              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام........
                می بخشید اقا مجید اگه دیر به دیر اینجا سر می زنم .تازه کتابای این ترمم رو خریدم.ولی 12 واحد بیشتر نیست
                من فکر کردم اقای alitaroosheh جواب گوی سوالات vb.net هستند
                اول اینکه برای ایجاد یه سرویس دهنده ی وب باید هنگام نصب حتما" feature :web developer رو نسب کنید .بعد از اینکه این کار رو انجام دادید می تونید.توی قسمت new projects.....asp.net رو ببینی ..دوم اینکه با asp .netفقط می تونی کد نویسی یه وب سایت رو انجام بدی اگه خواستی شمای سایت رو طراحی کنی باید میکروسافت اکسپرشن رو نسب کنید .بعدش زبان برنامه نویسیتونو vb .net انتخاب کنید و تا اخر ادامه بدبد
                بعدش مجید جان شما چقدر کنجکاوی ..اخه شما هنوز برنامه نویسی شیء گرا رو شروع نکرده با SQL server چیکار داری :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                SQL یه زبان پرس و جو هست که میشه گفت نسل برتر از زبان های جستو جو که رقبایی مثل QBM رو کنار زده
                بعدش اگه در مورد زبان های جستجو اطلاعی نداری کتاب بانک اطلاعات دکتر حق جو رو بخون ..در کل SQL کمک می کنه تا پایگاه داده ی با حالی داشته باشی :nice:
                راستی می تونی برای سرویس asp از منوی فایل new web site رو کلیک کنی بعد نوع سرویس و تا اخر کار
                در ضمن این فایلی که مهندس حیاتی گذاشتند vb6 هستش و ربطی به کاری که شما می خواید انجام بدید نداره فکر کنم این فایل رو برای احسان قرار دادند..
                شما همین فایل رو می تونید با vb.net اجرا کنید ولی جواب نمی ده چون روند برنامه نویسیش شی< گرا و مبتنی بر Multithriding نبیده است :redface:
                خود فایل رو هم می یه نیگاه کوچیک انداختم .
                دریافت دیتاش روش مند نیست ..البته ببخشید جسارتا" :nice:
                پیروز باشی اقا مجید..خدایی دعا کنیید این ترم از این 12 واحد هیچکدومو نیفتم :cry:

دیدگاه

سلام خیلی ممنون که جواب دادین ....
                  فکر کنم زیادی تند رفتم باید از اول شروع کنم فعلا کاری با asp.net و SQL server ندارم ....از صفره صفر میرم بالا... :mrgreen: به امید خدا

شما همین فایل رو می تونید با vb.net اجرا کنید ولی جواب نمی ده چون روند برنامه نویسیش شی< گرا و مبتنی بر Multithriding نبیده است
                  اصلا نمیشناسه .... شما یه فایلی که ماله .NET باشه دارین من تست کنم ؟

خدایی دعا کنیید این ترم از این 12 واحد هیچکدومو نیفتم
                  دعای پاس کردن ترم: الهی ادرکنی پاساً ترمی ، به نمرتاً دهی و گاهاً دوازدهی. حفظاً من مشروطی و فلجاً استادی. و لغواً امتحانی (شوخی.. :mrgreen
                  انشا ا... که تموم درساتونو با 20 پاس بشین....

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

بابا من با vb6 و vb.net یه برنامه هایی نوشتم ولی از IIS و ASP و ... اینا سر در نمیآرم مگه همه برنامه نویسای کامپیوتر و مهندسای نرم افزار اینارو میشناسن

فقط میدونم VS 2008 که من دارم همه محیط های برنامه نویسی رو داره و کامله

و IIS رو باید cd ویندوز رو گذاشت توی درایو و رفت توی کنترل پنل add/remove component wizard (همونجایی که add/remove خودمون هست که کلید کنارشه به این نام)

میزنی اونجا IIS هست نصب میکنی

ولی قبل از نصب VS باید IIS نصب بشه تا به کامپوننتهای VS اضفه بشه اگه نه یه کارایی باید بکنی تا اضافه بشن

آخه اینجا بحث سریال پورت بود با VB نه asp و IIS ... من فکر کردم الان میخوان روی یه ویندوز سرور 2008 یه سایت رو بالا بیارن این سوالا رو کردن :mrgreen:

اینو خیلی ها به من گفتن برای یاد گیری VS.net باید اول از کنسول شروع کرد (همون تحتcmd ) بعد رفت روی ویندوز بیس بعد رفت روی وب

از سریال پورت vb.6 یهویی توی asp oo:
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206

خدایی دعا کنیید این ترم از این 12 واحد هیچکدومو نیفتم
                      دعای پاس کردن ترم: الهی ادرکنی پاساً ترمی ، به نمرتاً دهی و گاهاً دوازدهی. حفظاً من مشروطی و فلجاً استادی. و لغواً امتحانی (شوخی.. :mrgreen
                      انشا ا... که تموم درساتونو با 20 پاس بشین....

:applause: الهی آمین :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh

آخه اینجا بحث سریال پورت بود با VB نه asp و IIS ...
                        دقیقا
                        :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

اگه باعث منحرف شدن بحث اصلی شدم معذرت میخوام از تمامی دوستان.... بخصوص احسان جان
                          یا علی ...
                          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                            اگه باعث منحرف شدن بحث اصلی شدم معذرت میخوام از تمامی دوستان.... بخصوص احسان جان
                            یا علی ...
                            majid جان خواهش میکنم :rolleyes:
                            به هر حال هدف یادگیریه
                            ولی خودت بهتر میدونی یه دفعه بحث منحرف میشه دیگه سخته به بحث اصلی برگردیم :agree:

دیدگاه

سلام.......
                              چرا می زنی ..خوب سوال پرسید :biggrin: :biggrin:
                              راستی اقا احسان نرم افزار labview هم نرم افزار بسیار قدرت مندی در زمینه ی ایجاد مونیتورینگ هستش .
                              یه چی من میگم یه چیز شما می شنوی :biggrin: این labview عالیه labview رو یاد بگیر انگار خدای مونیتورینگ هستید :nice: (البته اون موقع مونیتورینگت اختصاصی نیست)
                              در هر صورت من منبع بدرد بخور برا یاد گیریش پیدا نکردم LabVIEWTM Basics I Course Manual مرجع کامل labview6 هستش که من تازه چند روز پیش شروع کردم .اون رو بخونم البته این کتاب زبان اصلی هستش :cry: ولی بعد از امتحانا تمومش می کنم .
                              البته اگه موافق نیستید این مبحث رو اینجا مطرح نکنم .

دیدگاه

سلام خانم روناک
                                این بحثی که اینجا مطرح کردم یه بخشی از پروژه پایانیم هست و از اونجایی که این ترم خیلی خیلی سرم شلوغ هست متاسفانه فرصت یادگیری چیز جدید رو ندارم
                                :angry: :angry: :angry: من این ترم 19 واحد دارم
                                ولی خوب انشاالله حتما بعد از پایان درسم :icon_razz: (تیرماه) حتما اون رفرنس labviewرو شروع میکنم و بحثشو همینجا ادامه میدیم :agree:چون خودم به این نوع بحثا علاقه دارم
                                به هر حال از بذل توجهتون به این تاپیک خیلی ممنونم
                                امیدوارم همین طور تاپیک رو گرم نگه دارید و به سوالات بنده و دوستان تو این زمینه که تجربه کاری دارین جواب بدین :applause: :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X