اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری جریان با adc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اندازه گیری جریان با adc

منظور منم همین بود شدت باد و هزار تا عامل موثر دیگه باید اندازه گیری بشن روشم یه کار اساسی بشه که محدودیت های زندگی ( مثل قیمت که باید پایین باشه، اندازه که باید کوچیک باشه و چه بدانم چه بدانم هایی که ما همیشه درگیریم و همیشه بیزار)روش تاثیر نذاره
    حالا من یه سوال اگه جریان در حد 4 آمپر با دقت پایین بخواهیم اندازه بگیریم کمبود جا داشته باشیم اونم اساسی یعنی فقط در حد اندازه مقاومت 2 واتی یا یه خورده بیشتر یعنی برا CT هم جا نداریم چه روشی پیشنهاد می کنین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
      alef_avr عزیز

متاسفانه هر چی جسم بالاتر بره جذبه ی زمین کمتر میشه! البته اونقدر نامحسوسه که ما اونو ثابت فرض می کنیم. طبق قانون نیوتن نیروی وارد به یک جسم روی زمین همیشه mg است و هرچه جسم بالاتر برود g کمتر می شود.
      با سلام اول از توجه شما ممنون
      دوم بنده از جناب نیوتون،قوانین نیوتون ، mg و g صمیمانه عذر خواهی میکنم (من که فیزیک رو با تقلب پاس کردم اخه چرا در بارش نظر میدم!)
      سوم اقا ما چطوری جریا ن یه موتور ac رو سنس کنیم :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghasedak2716
        احساس می کنم خیلی شرایط رو ایده آل در نظر گرفتید
        1. شما که می فرمایید مقاومت 0.1 اهم دقیق بذارید تو مسیر مصرف ، آقا می خواد جریان 3 ،آمپر رو اندازه بگیره . پس توان مقاومت باید حداقل 1 وات باشه ، مقاومتهای پر وات اونقدرها هم دقیق نیستند ، ثانیا ولتاژی که روی مقاومت افت می کنه میشه 0.3 ولت با احتساب نویز خود A2D نوسان بسیار کم تغذیه و غیره من فکر میکنم طفلی قادر به تشخیص جریان 2.5 آمپر و 3 آمپر نباشه حالا شما میگید با استفاده از این اندازه گیری غیر دقیق ارتفاع رو اونقدر دقیق حساب کنه که مقدار تغییرات گرانش در ارتفاعهای بالا براش مهمه!!!؟؟؟؟
        سلام
        من نمیدونم چقدر از بازار خبر دارید ولی من در جریان کامل بازار الکترونیک ایران هستم.
        الان مقاومت 0.1 اهم 10 وات با دقت 0.01 واقعی هم تو بازار هست.
        در ضمن ولتاژ افت کرده رو مقاومت وارد یک opamp خوب مثل AD620 میشه و یک خروجی خوب میده.
        من این سیستم رو بارها و بارها برای کارهای خیلی دقیق طراحی کردم.هزاران روش وجود داره که نویز و پرش رو گرفته و دقت رو ببریم بالا.

خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

در ضمن اگر داخل یک مولتی متر رو دیده باشید با همین سیستم روبرو میشید
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

احمد آقا و اون دوستمون که مخواهید جریان در هر آمپر ی ac یا dc را اندازه گیری کنید شما برای انجام این کا ر اههای مختلفی دارید . من چندین راه را تست کردم . در مدارهای الکترونیکی ( جریان کمتر از 100 آمپر ) به نظر من بهترین و ارزان ترین و دقیق ترین راه استفاده از سنسور های جریانه که تو بازار هم موجوده . مثلا این لینک یکی از سازنده هاست .
            http://www.allegromicro.com/en/Products/Categories/Sensors/currentsensor.asp
            یکم بگری مورد مناسب را پیدا می کنی تو بازار هم هست (البته تهران )

دیدگاه

و قیمتشون چقدره ؟
              من قبلا سری CSN از honeywell رو دیده بودم اما قیمتشون نسبتا بالا بود بین 8تا 10 هزار

دیدگاه

قیمت هاشون بسته به جریان از 15هزار تومان به پایینه

دیدگاه

من واسه ac تا 10 آمپر از ا¾CTآ‌ زیر استفاده می کنم که سلف الکترونیک میفروشه 2 تومن:

البته 2 تا شریک هستن. اگه شانس بیارید شریک خوبه باشه می تونید 1 تومن هم بخرید :biggrin:
                  با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

میشه ابعادشم بگین

دیدگاه

2x1.5cm

دیدگاه

سلام کسی به ما جواب درستی نداد :cry:
                        یه مثال میزنم شاید بهتر منظورم رو متوجه بشید :nice:
                        حتما تا به حال با در های برقی بر خورد داشتید شاید هم یه توی خونتون دارید همون در های که وقتی سوار ماشینید به خونه که میرسید یه کنترل رو میزنید و در خودش باز میشه و داخل میشید
                        بعضی از این در ها دارای برنامه است که وقتی شما تکمه ریموت رو میزنید و درب در حال باز شدن هستش اگه یه مانعی ماشینی چیزی جلوش باشه به محضه اینکه برخورد کنه یه کم که فشار بیاره در یا استپ می کنه و یا اینکه دوباره بسته میشه به این امکان میگن منوی شدت جریان که میشه شدت اون رو کم یا زیاد کرد اگه مثلا پارامتر اون رو روی 1 بزارن اگه یه تیکه سنگ هم جلوی در باشه در می ایسته واگه روی 10 بزارن با اخرین قدرت بدونه توجه به مانعه در فشار میاره تا راهش رو باز کنه خب به نظرتون مدار فرمان از کجا متوجه مانه میشه از شدت جریان مصرفی در ضمن مدار فرمان دارای میکرو هستش
                        به نظرتون شدت جریان موتور ac رو با میکرو چطوری اندازه بگیرم؟ :nerd:

دیدگاه

برای این کار از همون راه مقاومت استفاده کن.
                          یعنی در حالت عادی بازه جریان کشی مشخصه حالا وقتی مانعی بیاد از حدود این بازه خارج میشه.سنسور جریان به درد اینکار نمیخوره.
                          ولی راهای دیگه هم هست که اصلا به جریان مربوط نشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alef_avr
                            سلام کسی به ما جواب درستی نداد :cry:
                            یه مثال میزنم شاید بهتر منظورم رو متوجه بشید :nice:
                            حتما تا به حال با در های برقی بر خورد داشتید شاید هم یه توی خونتون دارید همون در های که وقتی سوار ماشینید به خونه که میرسید یه کنترل رو میزنید و در خودش باز میشه و داخل میشید
                            بعضی از این در ها دارای برنامه است که وقتی شما تکمه ریموت رو میزنید و درب در حال باز شدن هستش اگه یه مانعی ماشینی چیزی جلوش باشه به محضه اینکه برخورد کنه یه کم که فشار بیاره در یا استپ می کنه و یا اینکه دوباره بسته میشه به این امکان میگن منوی شدت جریان که میشه شدت اون رو کم یا زیاد کرد اگه مثلا پارامتر اون رو روی 1 بزارن اگه یه تیکه سنگ هم جلوی در باشه در می ایسته واگه روی 10 بزارن با اخرین قدرت بدونه توجه به مانعه در فشار میاره تا راهش رو باز کنه خب به نظرتون مدار فرمان از کجا متوجه مانه میشه از شدت جریان مصرفی در ضمن مدار فرمان دارای میکرو هستش
                            به نظرتون شدت جریان موتور ac رو با میکرو چطوری اندازه بگیرم؟ :nerd:
                            مطمئنی موتور ac داره؟

دیدگاه

نمیدونم اینجا از چه روشی استفاده کرده ولی چون فقط یه مقایسه لازمه که جریان از لیمیتی بالاتر باشه عمل کنه ، با یه مقاومت پر وات یه اپتوکوپلر و یه خازن میشه overcurrent رو حس کرد و به میکرو داد حالا چه ac باشه چه dc

دیدگاه

دوست عزیز من یک نمونه از این درها رو ماله پارکینگ دیدم که اگر به چیزی برخورد کنه ایست میکنه و برمیگرده
                                از یک نوع چشم الکترونیک توش استفاده شده.
                                در ضمن مشکلم با اندازه گیری جریان حل شد از یک مقاوت 1 اهم استفاده کردم ولی مقداری رو که نشون میده نوسان زیادی داره.
                                نمی دونید مشکل کجاست ؟ مشکل نویز هم ندارم.
                                زیباترین لحظات را کسی به تو هدیه میدهد که بدترین لحظات را از تو بگیرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X