اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمایش شارژ باتری روی lcd توسط avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نمایش شارژ باتری روی lcd توسط avr

خب دوگونه آفست داریم. یکی مربوط به خطاهای مدارات است و دیگری مربوطورودی هایی که از صفر آغاز نمی شوند. وقتی با روش این کتاب افست گیری کنیم تنها خطاهای داخلی رفع می شود.
    مثلا اگر خطایی در مدارات خارجی باشد با این روش حذف نمی شود. برای رفع افست کامل ساده ترین روش خواندن ADC است وقتی می دانیم کمیت ما صفر است.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

من هم این مدار را بستم ولی اونجوری که باید نتیجه نگرفتم . امدم از یدونه سنسور جریان 1 آمپری استفاده کردم خیلی ساده کنترل جریان را دارم و مقومت سنسور خیلی پایینه و سنسور smd هست و قیمتش 3000 تومان و مغازه کناری جهان الکترونیک هم داره ( اسم مغازه یادم نیست ) .
      خودتون را هم این همه دردسر ندید . مگر اینکه بحث آموزشی باشه .

دیدگاه

من هم این مدار را بستم ولی اونجوری که باید نتیجه نگرفتم . امدم از یدونه سنسور جریان 1 آمپری استفاده کردم خیلی ساده کنترل جریان را دارم و مقومت سنسور خیلی پایینه و سنسور smd هست و قیمتش 3000 تومان و مغازه کناری جهان الکترونیک هم داره ( اسم مغازه یادم نیست ) .
        خودتون را هم این همه دردسر ندید . مگر اینکه بحث آموزشی باشه .
        البته بحث اموزش هست ...
        راستی این سنسوره که فرمودین اسمش چیه؟

برای رفع افست کامل ساده ترین روش خواندن ADC است وقتی می دانیم کمیت ما صفر است
        احمدد اقا از شما هم ممنونم
        ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین متوجه نشدم adc رو که خوندیم بعد چیکارش کنیم منظورتون مداریه که خودتون زحمتشو کشیده بودین ؟
        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

مثلا داریم دما می خونیم. سنسوری را به adc میکرو وصل کردیم و می خواهیم افست آنرا تنیم کنیم. اگر افست داخلی را صفر کنیم فایده نداره چون به احتمال زیاد خود سنسور دما نیز افست داره.
          پس بهتره افست گیری سراسری انجام بدیم. یعنی سنسور را در آب یخ قرار بدیم که می دونیم صفر درجه است بعد ببینیم از adc چی می خونیم. مثلا اگه خوندیم 50 می دونیم که صفر ما 50 است و هرچی از adc می خونیم باید از 50 کم کنیم تا بدون افست باشه.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سنسور های موجود در بازار که من استفاده کردم بد نیست قیمتش هم مناسبه. این هم لینک سازنده .
            http://www.allegromicro.com/en/Products/Categories/Sensors/currentsensor.asp

دیدگاه

سلام دوستان
              من نیاز فوری به نشانگر شارژ باتری 6 ولت با LED دارم، آیا کیت آماده ای از آن موجود است؟

دیدگاه

اگر ما ولتاژ و جریان به دقت داشتیم حال برای حساب کردن میزان باقیمانده شارژ و همین طور محاسبه مانیتور کردن ان چه کاری باید انجام داد
                طبق سرچ های من دو روش موجود
                ولتاژ که دقیق نیست
                انتگرال گیری از نمودار جریان شارژ( coulomb counting(integration current
                دوستان عزیز اگر کمکی در باره روش دوم کنید یه دنیا ممنونتون می شم
                سپاس گذارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X