با سلام
اگر می شود کمی در مورد JTAG ICE توضیح دهید و دیگر
در این سایتی که پلود میکنید نی شود دانلود کرد تازگی روشش عوض شده وقتی کلیک میکنم صفحه ای خالی می آید
JTAG کلی خاصیات داره:
یکی از خاصیت هاش که خیلی هم استفاده میشه خاصیت پروگرم کردن توسط اون هست (البته خیلی متفاوت تر... :eek
همونطور که میدونید اگه شما لاک بیت یا فیوز بیت ها رو اشتباهی پروگرم کنید نمیتونید توسط مد پروگرمینگ سریال با استفاده از پروگرمرهای STK200
که الان رایجه پروگرمش کنید دوباره(به قول خودمون میکروتون به باد رفته) برای پروگرمش یا باید از پروگرمر STK500 که بصورت های ولتاژ (12 ولت) پروگرم میکنه استفاده کنید
و یا بدون استفاده از 12 ول با همون 5 ولت و رابط JTAG مثلا فیوز بیت هاش رو دستکاری کنید یا فلش اون رو پروگرم کنید.
البته JTAG کلی خاصیت دیه هم داره.....
سواد من تا اینجا میکشید(باز اگر غلط گفتم بگین بهم :icon_razz
:bye
با سلام خدمت دوستان
اول اینکه در مورد اینJTAG فقط کارش در مورد پرگرام کردن است ؟ کار دیگری ازش بر نمی آد؟
من برای مرور صفحات وب از مرورگر opera ورزن قبلی استفاده میکردم که انگار چند مشکل داشت با firefox خوب شد
به حر حال ممنون
JTAG توانایی پروگرم کردن فلش EEPROM فیوز و لاک بیت ها را دارد.
امکان دستیابی دیباگر را به موارد زیر فراهم می سازد:
- تمامی واحدهای جانبی
-پروگرم کانتر
- RAM داخلی و خارجی
- حافظه های فلش و EEPROM
و موارد دیگری که توسط آنها می توانید میکروی خودتون رو بصورت Real Time دیباگ کنید نه توسط سیمولاتور AVR-Studio یا BAscom
(یعنی ببینید که توی رجیستر هاتون چی ذخیره میشه در عالم واقعیت.)
توسط این رابط JTAG میتونید اگر میکروتون عیبی داخلش باشه پیدا کنید.
:agree:
فقط یادتون نره ... شماره پایه های atmega16 مربوط به مدل TQFP آن میباشد .
در ضمن در جمهوری هم آماده آنرا میفروشند ( ایران الکترونیک) 25000 تومان
مدار بسیار ساده است اگه کمکی خواستید در خدمتم
در تایید صحبت های آقا فرید ....
jtag ice هم پروگرامر بسیار سریعی است هم اینکه اگر فیوز بیت ها را اشتباه تنظیم کرده باشید به راحتی آنها را درست میکنید
مهمترین کار آن on system debuger است که شما میتونید یک سیمولاتور با سرعت کریستال میکروتون داشته باشید ... break point تعریف کنید و در هر زمان که نیاز داشته باشید این اطلاعات را بخوانید
IO
flash
eeprom
lock bit
وخلاصه کلیه رجیستر ها و ....
دیدگاه