اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی MMC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی MMC

سلام
    من با mmc کار کردم منم به یه مشکلایی بر خوردم مشکلای من هم شبیه شما بود علت مشکلات من این بود که برای خوندن اطلاعات آدرس صفر میفرستادم در صورتی که معمولا اولین سکتور فیزیکی آدرسش چیزی غیر از سکتور صفره برای پیدا کردن اولین سکتور فیزیکی mmc را با یه برنامه مثل پارتیشن منجر باز کن و برو تو پراپرتیس mmc ببین اولین سکتور فیزیکی آدرسش چنده بهد باید از اون آدرس شروع کنی mmc من که اولین سکتور فیزیکیش 95 بود یعنی سکتوراش از 95 به بعد بود شاید مشکل شما این بوده
    موفق باشی

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      من تاپیکو نخوندم همین جوری پا برهنه مییام وسط
      اگه میخوای از Fat استفاده کنی و بیسکام بگو تا یه توضیح کامل برات بنویسم (از سرباز تروشه یاد گرفتم)
      که تا عمر داری دیگه با MMC به مشکل بر نخوری.
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        من تاپیکو نخوندم همین جوری پا برهنه مییام وسط
        اگه میخوای از Fat استفاده کنی و بیسکام بگو تا یه توضیح کامل برات بنویسم (از سرباز تروشه یاد گرفتم)
        که تا عمر داری دیگه با MMC به مشکل بر نخوری.
        منم گفته دوستمون رو تکرار می کنم : نیکی و پرسش
        منتظریم
        کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

سلام
          آقا در ابتدا 4 تا IO رو باهم موازی میکنی.
          بعدش پایه ی تغذیه MMC رو به اینا وصل میکنی.
          سپس توی برنامه همه ی اون 4 تا رو 0 میکنی 1 ثانیه صبر میکنی و همه رو باهم 1 میکنی بعدش بلافاصله MMC رو Init میکنی
          دیگه رد خور نداره که جواب نده
          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
            سلام
            من با mmc کار کردم منم به یه مشکلایی بر خوردم مشکلای من هم شبیه شما بود علت مشکلات من این بود که برای خوندن اطلاعات آدرس صفر میفرستادم در صورتی که معمولا اولین سکتور فیزیکی آدرسش چیزی غیر از سکتور صفره برای پیدا کردن اولین سکتور فیزیکی mmc را با یه برنامه مثل پارتیشن منجر باز کن و برو تو پراپرتیس mmc ببین اولین سکتور فیزیکی آدرسش چنده بهد باید از اون آدرس شروع کنی mmc من که اولین سکتور فیزیکیش 95 بود یعنی سکتوراش از 95 به بعد بود شاید مشکل شما این بوده
            موفق باشی
            یعنی میفرمایید mmc های مختلف آدرس سکتور اولشون با هم فرق داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
              سلام
              سپس توی برنامه همه ی اون 4 تا رو 0 میکنی 1 ثانیه صبر میکنی و همه رو باهم 1 میکنی بعدش بلافاصله MMC رو Init میکنی
              سلام
              میشه علت این کار رو توضیح بدین

دیدگاه

دلیلش اینه که مطمین بشی هیچ ولتاژی به مموری نمیرسه و مموری کاملا خاموش میشه تا بشه دوباره init کرد
                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                  سلام
                  این MMC منو دیونه کرد تا راه بیوفته. یه ده باری هم هی باید میآوردیش بیرون و دوباره میزدیش داخل تا یه دفعه کار میکرد

ولی با این روشی که فرمودید خوب کار میکنه ولی نمیدونم چرا 6 ثانیه مدار اول وامیسته و بعد شروع میکنه.

حالا یه سوال : میشه رو این روش ( همون 4 تا پایه ) حساب باز کرد یا حتما باید از رگولاتور استفاده کرد؟ مشکلی پیش نمیاره. مثلا بعد از یه هفته دیگه کار نکنه یا هر وقت دلش خواست کار کنه؟؟؟
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

سلام به همه دوستان.
                    خواهش می کنم اگه کسی پروژه کاملی با بسکام برای راه اندازی mmc و یا موریsd داره محبت کنید بصورت RAR در اختیار همه بذارین.اینقدر مطالب ضد و نقیض در انجمن های مختلف در این مورد قرار داده شده که آدم گیج میشه.به جای این همه حرف و حدیث اگه یه پروژه با توضیحات لازم قرار داده بشه موضوع روشن میشه و نیاز نیست برای یه مطلب اینقدر فروم استفاده بشه .اگه کسی لینکی داره که یه پروژه کامل در اون قرار داره بذاره .از همه ممنونم.اساتید دست به کار شن.

دیدگاه

سلام به همه دوستان یه مسلمون پیدا بشه مشکل ما رو حل کنه

من تمام این تاپیک ها رو خوندم
                      من میخوام mega16 و vs 1011 و mmc هر سه رو تو مدار استفاده کنم و درون mmc چندتا پوشه باشه و درون هر پ.شه چندتا اهنگ
                      نگین با m16نمیشه چون یکی از دوستان یه بردی رو به من داد که این کارو کرده بود
                      بدون هیچ مشکلی و از طریق سریال که از دستگاه دیگه به میکرو ارسال میشد نحوه اجرا اونها کنترل میکردن
                      من این برنامها رو که گفتین واسه حتی خوندن یه فایل متنی با میکرو با بیسکام کامپایل میکنم
                      اما نمیدونم چرا همش به این دستورها گیر میده و خطا میزنه
                      include "Config_MMC.bas"
                      $Include "Config_AVR-DOS.BAS"
                      میگه که اینا رو نمیشناسه
                      من حتی ورژن جدید بسکام رو نصب کردم 9.5
                      اما بازم نمیدونم چی شد تو کتابخانه های خودش فایل mmc.libهست اما بازم نمیشه
                      خوشحال میشم دوستان کمک کنند
                      اگه مایل بودین عکس این بردی رو که گفتم هم میتونم بذارو تا دوستان ببینند

دیدگاه

سلام
                        من یک دما سنج ساختم که می خوام اطلاعات روز و ساعت و مقدار دما رو روی mmc با فرمت fat16 بریزم تا بتونم مستقیم به کامپیوتر بدم کسی برنامه ایی ساده که نشون بده چجوری می شه چند تا عدد رو روی mmc ریخت نداره .با bascom
                        ممنون.

دیدگاه

کاملتر از این مرجع خودشه:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15492.0
                          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام از دوستان و مخصوصا اقای نصیری عذر خواهی میکنم فضولی نباشه شما کدوم شهر زندگی میکنین بگین لااقل ما نیایم اونجنا :redface: :biggrin:و راستی تواین شهر شما میکرو رو چجوری یاد گرفتین اخه من توی این خراب شده( :eek: :eek: :eek: oo: oo: oo: شهرمونو میگم )555فروشم 120تومنه :surprised:
                            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام
                              ممنون می شم اگه به سوالام پاسخ بدید چون هر جا مطرح کردم کسی جواب نداد
                              1-در حافظه MMC حداقل چند byte رو می تونم یک sector تعریف کنم؟می خوام بدونم محدودیتی وجود داره؟این کار رو توسط دستور CMD16 باید انجام بدم؟
                              من می خوام کمترید بایت رو یه سکتور تعریف کنم
                              2-تغزیه MMC رو می تونم به جای استفاده از regulator از دوتا دیود استفاده کنم تا 5 ولت رو به 3.6 برسونم یا مشکلی به وجود می آد؟
                              3-دوستان مقاله یا سورس Codevision دارن که کارم رو راحتر کنن؟

دیدگاه

1 حداق هر سکتور 512 بایت است

2 بله میتونین ولی منطفی ترین راحی که من استفاده میکنم اینه که 2 تا ترانزیستور میزارم سر راه vcc gnd تغدیه و با یکی از پایه های میکرو روشنشون میکنم با این کار هروقت که بخوان مموری رو ریست میکنم و مشکل محدودیت جریان هم حل میشه و دیگه ادا در نمیاره

3 سورس ضمبمه شده است ولی تست نشده
                                فایل های پیوست شده
                                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X