تو قسمت config spi :
Config Spi = Hard , Interrupt = Off , Data Order = Msb , Master = Yes , Polarity = High , Phase = 1 , Clockrate = 4 , Noss = 1
1) اگه polarity رو low تعریف کنیم آیا مشکلی بوجودمیاد؟
2)آیا میتونیم برای کار با mmc قسمتdata order رو lsb تعریف کنیم؟آیا این واسه خاطر پروتکلmmc هست؟اینlow و high کجا مهم میشن؟
3)phase چیست؟(help رو خوندم،درست متوجه نشدم)
4)noss چیست؟(سیگنال ss یعنی چی؟)
کلی سوال دیگه هم دارم
شما فقط بگو چه وقتا میای تو سایت تا همون موقع بریزیم تو تاپیک و شما رو با سوالامون محاصره کنیم :mrgreen:
واقعا حیف استعدادی مثل شما که بره سربازی :biggrin: من اگه یه کاره بودم شما رو معاف میکردم
آقای تروشه من تازه شروع به کار با mmc کردم و کلی سوال و مشکل دارم اگه بخوام همه سوالامو یکجا بپرسم، این تاپیک 6 صفحه ای میشه 60 صفحه شوخی کردم نترسید
کم کم سوال میپرسم تا شما هم از بحث و سوالای ابتداییم زده نشین :agree: :biggrin:
به هر حال بسیار به کمکتون محتاجم
ایشالا که هر وقت میاین eca یه سری هم به این تاپیک بزنین
ممنون
درست یکم کند ذهنم ولی ...راستی عیدتون مبارک... انشاا... صد سال ... نه این مال یه وقت دیگه بود
این همینی که هست باید spi اینطوری تنظیم بشه... وگرنه mmc کار نمیکنه
get out of here guys
الان یادم نیست یه مدی از spi میشه (از دید سی و اسمبلی) ولی بخدا یه چند تا سمپل توی جزوم گذاشتم ... نه اونو نمیخواید بخونید ... میخواد منو اذیت کنید... :mrgreen: :mrgreen: نمیگم :icon_razz:
سلام.دوستان کمک کنید.
من یه مشکل عجیب بهم زدم اونم اینه که mmc رو که میخوام راه اندازی کنم Drivecheck میشه اما Driveinit و Initfilesystem انجام نمیشه.جالب اینجاست که mmc رو هم که تو مدار نمیذارم این اتفاق میفته اما با سرعت بیشتر :angry:
سلام
ببخشید پابرهنه میام وسط بحث ...
تو این تایپیک هر چی بحث شده همه به بیسیک بوده
از دوستان کسی هست که با C با mmc کار کرده باشه ؟
من تازه میخوام باهاش کار کنم یه کتابخونه هم به زبون c گیر اوردم ماله جناب گیلانی فکر کنم ...
دیدگاه