اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسورجریان شنت چیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسورجریان شنت چیه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
    با اجازه ی دایی امید
    اگه به داخل AVR ها نگاه دقیقتری بکنید می بینید بیشتر اونها داری تقویت کننده ی داخلی هستند! پس نیاز نیست ما حتما 5 ولت بسازیم. مثل مگا16 می تونه تا 200 برابر تقویت کنه. یعنی کافیه 25 میلی ولت بهش بدین!
    ببخشین این پست من شاید از بحث خارج باشه. :redface:

اما من خودم نتونستم توی کدویژن به دقت خیلی زیاد دست پیدا کنم. البته شاید اشکال از منه !!

استاد اگه چند مورد در استفاده از ADC میکرو که باید رعایت بشه رو لطف بفرمایید(برای دقت بالا), ممنون میشم.
    دانلود کی های جدید کاسپر
    جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
    با این آی دی تماس بگیرید :
    sam.shark360

دیدگاه

حقیقت اینه که در کار واقعی به ندرت از ADC داخل میکرو استفاده میشه چون دقت اون برای کارهای صنعتی پایینه. مثلا AD7730آ‌ که بیشتر از 16 بیت دقت داره اصلا با 10 بیت میکرو قابل مقایسه نیست.
      بدتر از همه وقتی از تقویت کننده ی داخل میکرو استفاده کنیم دقت پایینتر هم میاد.
      اما یک نکته ی مهم اینه که سرعت ADCآ‌ داخل میکرو کم و بیش زیده و این به ما کمک می کنه تا از روش میانگین گیری دقت اونو تا حد قابل قبولی بالا ببریم. استفاده از فیلترهای مقاومت خازنی هم می تونه توی کاهش نویز موثر باشه.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

این آی سی AD7730 رو چه طور میشه به میکرو وصل کرد یعنی پیکر یندیش چطوریه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BAMDAD 86
          این آی سی AD7730 رو چه طور میشه به میکرو وصل کرد یعنی پیکر یندیش چطوریه ؟
          گرچه معتقدم شما توی جمع به بنده تذکر داده اید ولی خوب سوال خوبیه چوت من همین الان یکی خریدم و نمی دونم چه طور باید به میکر وصلش کنم

معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

AD7730 با پورت SPI به میکرو وصل میشه. قبلا راجع به این آی سی در سایت بحث شده که امیدوارمبا جستجو پیدا کنید.
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X