اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرمر USB با تمام مخلفات و فیبر مدار چاپی.100% عملی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرمر USB با تمام مخلفات و فیبر مدار چاپی.100% عملی

نوشته اصلی توسط vahidsport
    حدودا قیمت این پرو گرامر چند در میاد؟ آیا با قیمت پروگرامر تو بازار پروگرامر هست؟
    من امروز یه پروگرامر شبیه این مدار خریدم 16500. حالا نمیدونم فرق داره یا همینه. البته هنوز تستش نکردم.
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

حدودا قیمت این پرو گرامر چند در میاد؟ آیا با قیمت پروگرامر تو بازار پروگرامر هست؟
      سلام
      دوست عزیز ساخت این برد روی فیبر و قطعات لازم حدودا 3000 تومان در میاد.
      ATM8=1000
      سوکت=50 تومان
      فیبر و چاپ سیلک=1000 تومان
      مقاوت وled = 100 تومان
      پورت نری و مادگی یواس بی=800تومان

دیدگاه

سلام اقا نجفی..ممنون از این لطف بزرگی که به جوانان این مملکت دارین.. :redface: :job: امیدوارم روز به روز پیشرفت کنین.. :applause:

یه سوالی داشتم..

من اگر این فایلی که تو فولدر PCB هست رو ببرم جایی که PCB میسازن حله ؟ چون من پروتل 99 دارم و چون خیلی با پروتل کار نمیکنم..DXP رو نصب نکردم..

یه سوال ابتدایی دیگه..

اون کانکتوری که به پینها وصل میشه(مشکی رنگ که کابل فلت 6 تایی بهش وصل میشه) اسم کانکتور مخابراتی 10 پین هست ؟
        بعد برای خرید پرت USB بگیم چه نوعی ؟ نری خوابیده ؟

خیلی خیلی ممنون.. :smile:

:bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr.designer

اون کانکتوری که به پینها وصل میشه(مشکی رنگ که کابل فلت 6 تایی بهش وصل میشه) اسم کانکتور مخابراتی 10 پین هست ؟
          بعد برای خرید پرت USB بگیم چه نوعی ؟ نری خوابیده ؟

خیلی خیلی ممنون.. :smile:

:bye
          سلام
          دوست عزیز می تونی از پین هدر نری و مادگی برای این کار استفاده کنید.
          شما باید از پورت usb استفاده کنید که بتونید روی فیبر لحیم کنید بهتره از پرت های usb نری و مادگی که روی پرینترها نصب شده استفاده کنید.ولی دقیقا نمی دونم تو بازار بشه چی میگن.

دیدگاه

برای چاپ PCB فایل این 2.PCBDOC رو ببرم کافیه؟آقا این پرو گرامر رو کدویژن میشناستش؟با فیوز بیتها مشکل نداره؟و...

دیدگاه

دوتا سوال دیگه که یکیش به این تاپیک مربوط نمیشه؟

من دوتا میکرو دارم M16 M32 که هر دوتاشون به علت اشباهی که در فیوز بیتها کردم الان پروگرامر STK200 نمیشناسه آیا این پروگرامر میتونه فیوزبیتها رو درست کنه؟

من بعد از اینکه کیریستال رو روی 8M داخلی گذاشتم دیگه پروگرامر نشناخت :angry: راحلی برای درست کردنشون هست؟

ببخشید که زیاد سوال میکنم

دیدگاه

دوتا سوال دیگه که یکیش به این تاپیک مربوط نمیشه؟

من دوتا میکرو دارم M16 M32 که هر دوتاشون به علت اشباهی که در فیوز بیتها کردم الان پروگرامر STK200 نمیشناسه آیا این پروگرامر میتونه فیوزبیتها رو درست کنه؟

من بعد از اینکه کیریستال رو روی 8M داخلی گذاشتم دیگه پروگرامر نشناخت :angry: راحلی برای درست کردنشون هست؟

ببخشید که زیاد سوال میکنم
                سلام
                دوست عزیز شما وقتی فیوز بیت میکرو رو روی کریستال خارجی تنظیم میکنید برای شناسایی آی سی باید حتما کریستال خارجی رو به میکرو متصل کنید تا میکرو شناسایی بشه.

برای چاپ PCB فایل این 2.PCBDOC رو ببرم کافیه؟آقا این پرو گرامر رو کدویژن میشناستش؟با فیوز بیتها مشکل نداره؟و...
                سلام
                دوست عزیز اگر فیبر رو میخوای بدی چاپ سیلک باید روی برگه a4نقشه پشت فیبر رو پرینت بگیری فقط یادت باشه miror کنی.(یعنی معکوس)
                اگر نمی تونید این کار رو بکنی میتونی فایل pcb رو بدی.مشکلی پیش نمیاد.

موفق باشی

دیدگاه

دوست عزیز شما وقتی فیوز بیت میکرو رو روی کریستال خارجی تنظیم میکنید برای شناسایی آی سی باید حتما کریستال خارجی رو به میکرو متصل کنید تا میکرو شناسایی بشه
                  رو 8M داخلی تنظیم کردم

یه احتمال زیاد من این پروگرامر رو بسازم

دیدگاه

سلام
                    اگه روی 8 مگا داخلی تنظیم کردی مشکلی نداره باید آی سی رو بشناسه احتمالا پروگرامرت مشکل داره.

موفق باشی

دیدگاه

آقا یه سوال دیگه

این پروگرامر فیوز بیتها رو تو هر حالت حتی همین حالتی که میکرو هام هستند هم میتونه فیوز بیتهارو تغییر بده؟ این برام خیلی مهمه

دیدگاه

سلام
                        بله دوست عزیز بشرط اینکه آی سی رو قفل نکرده باشی.شما در هر زمانی متونید فیوز بیتها رو به راحتی عوض کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن 1

من روی سون حتی stk200/300 هم راه انداختم

ویندوز 7 با پورت ها مشکل داشت که یه فایل تو خود سایت microsoft گزاشتن که نصبش کنی تمامیه این مشکلاتت رو حل می کنه

سلام دوست عزیز
                          اگه امکان داره لینک دانلودش بزارید
                          البته هر چی خودم گشتم چیزی دستگیرم نشد
                          ممنون :applause:
                          [/quote]
                          فایل های پیوست شده
                          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام.
                            من یه پروگرامر usbasp ساختم.یه مشکل داره،اونم اینکه mega8 رو پروگرام نمیکنه.ولی mega16 رو راحت پروگرام میکنه.
                            کسی تا حالا یه همچین مشکلی داشته؟
                            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi_123
                              سلام.
                              من یه پروگرامر usbasp ساختم.یه مشکل داره،اونم اینکه mega8 رو پروگرام نمیکنه.ولی mega16 رو راحت پروگرام میکنه.
                              کسی تا حالا یه همچین مشکلی داشته؟
                              ممنون
                              پین های سوکت مگا 8 رو چک کن 100% یکیش قطعی داره
                              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام مجدد.
                                منظورتون اون mega8 ای که میخوام پروگرامش کنم یا خود mega8 پروگرامرم.
                                البته یه مساله عجیب دیگه هم هستا:اینکه وقتی جامپر slow sck رو در میارم دیگه ویندوز پروگرامرو نمیشناسه :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X