اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تداخل کنترلر ها با یکدیگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تداخل کنترلر ها با یکدیگر

با سلام خدمت همه ی دوستان
    من برای کنترل از راه دور در یک پروژه میخاهم از آی سی های PT و فرستنده های رادیویی موجود در بازار که مخصوص این آی سی ها هستند استفاده کنم
    من فقط میخواهم ببینم چرا موقعی که چند تا از این کنترلر ها ( با کد های مختلف )در کنار هم کار میکنند روی همدیگر اثر میگذارند و دیگری را از کار میاندازد و آیا راهی برای رفع این مشکل است لطفا راهنمایی کنید ؟
    با تشر

پاسخ : تداخل کنترلر ها با یکدیگر

نوشته اصلی توسط adc
    با سلام خدمت همه ی دوستان
    من برای کنترل از راه دور در یک پروژه میخاهم از آی سی های PT و فرستنده های رادیویی موجود در بازار که مخصوص این آی سی ها هستند استفاده کنم
    من فقط میخواهم ببینم چرا موقعی که چند تا از این کنترلر ها ( با کد های مختلف )در کنار هم کار میکنند روی همدیگر اثر میگذارند و دیگری را از کار میاندازد و آیا راهی برای رفع این مشکل است لطفا راهنمایی کنید ؟
    با تشر
    ُسلام
    دوست عزیز من خودم با این مشکل موجه شدم سال پیش مسابقات رباتیک در دانشگاه آزاد سبزوار برگزار میشد من داور ربات جنگجو بودم دیدم .در این مسابقات وقتی دوتا روبات روی پیست آمدند فرستنده های دو تا روبات کار نمی کردند و روی هم تاثیر می گذاشتن بعد از بررسی فهمیدیم که فرکانس کاری و ماژول یک است حتی بعضی کدها شم مشترک است برای همین روی هم تاثیر می گذاشتن و روبات ها درست کار نمی کردند.
    من فکر کنم مشکل شما هم همین باشه.

دیدگاه

با سلامی دوباره
      بله مشکل من این است شما راه حلی برای این مشکل دارید ؟
      ایا میشود فرکانس کاری آن ها را تغییر داد؟

دیدگاه

کسی کمک نمکنه؟ :question:

دیدگاه

کسی کمک نمیکنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X