اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروتکل CAN در AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروتکل CAN در AVR

نوشته اصلی توسط behnamavr- نمایش پست ها
    من با باس CAN زیاد کار کردم آخرین پروژه هم که داشتم با استفاده از CAN-AVR انجامش دادم که روی یه روبات بود. شما دو روش کار می تونی انتخاب کنی:
    1- استفاده از میکروکنترلرهایی که ماژول رو خودشون دارن
    2- استفاده از ماژول جانبی

1- برای این کار میکروهای ARM بیشترشون روی خودشون ماژول دارن ولی تو میکروهای AVR ویا PIC همشون ندارن و یه تعدادیشون ایم ماژولو دارن برای مثال از AVR همونطور که گفته شده AT90CAN32/64/128 هستش که در حال حاظر فقط AT90CAN128 تو ایران موجوده و قیمتش هم 11000 نومن بود (آخرین بار که من گرفتم) از میکروهای PIC هم PIC18F458 یه زمانی تو بازار بود که ما استفاده میکردیم ولی واقعا باهاش مشکل داشتیم البته خود MICROCHIP هم این میرو رو obsolete کرده و ذکر کرده بود که به دلیل پاره ای از مشکلات این میکرو دیگه تولید نمیشه ولی یه ورژن جدید داد بیرون که من دیگه دنبالش نرفتم. البته یه 10 تایی از همون PIC مونده تو انبارمون.

2- استفاده از ماژول جانبی که تو ایران اگه اشتباه نکنم MCP2515 Microchip موجود بود که اونم آی سی خوبی بود ولی از وقتی از CAN-AVR استفاده کردم دیگه اونو نمی پسندم.

حالا پیشنهادم اینه که اگه میتونید از AVR استفاده کنید. ولی کتابخونه تحت BASCOME نداره ولی تحت AVR-GCC خود اتمل یه Platform ارایه کرده که میتونید ازش استفاده کنید البته اینم بگم که این پلات فرم اتمل فقط جهت راه اندازی و ارتباط از طریق باس CAN هست و نمیشه از پروتکل های CAN BUS مثل TTC یا .. استفاده کرد و باید اون قسمتشو خودتون بنویسید که پیشنهادم اینه که سراغش نرید و به همون ارتباط ساده دیتا اکتفا کنید که توسط همون پلات فرم امکان پذیره اگه مشکلی هم باشه من خوشحال میشم کمکی کرده باشم.

این هم همون پلات فرم ارایه شده توسط اتمله:
    http://www.atmel.com/dyn/resources/p...plgin_v106.zip
    سلام دوست عزیز میخواستم یک پیام به شما بدم ولی صندوق پیامهای شما پره .سیستم میگه تا صندوق رو خالی نکنی نمیشه پیام داد تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X