اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد اینتراپت های avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد اینتراپت های avr

با سلام خدمت دوستان عزیز
    می خواستم بدونم پس از دریافت وقفه خارجی به وسیله میکرو و رفتن به زیر برنامه اینتراپت ایا اینتراپت ها خارجی غیر فعال می شوند و با آمدن وقفه مجدد خللی در روند اجرای زیر برنامه وقفه که در حال اجراست ایجاد نمی شود

پاسخ : سوال در مورد اینتراپت های avr

تا جایی که من میدونم در داخل اینتراپت ، اینتراپت ها غیر فعال میشن . اما اگه یه وقفه خارجی اومده باشه همین که از روتین اینتراپت خارج شدین به اینتراپت وقفه خارجی اجرا میشه

دیدگاه

با درود . . .
      وقفه ها به ترتیب در داخل میکرو ها اولویت دارند
      پس از انجام یک وقفه برنامه به روال قبلی خود برگشته و main تعیین شده اصلی رو دوباره اجرا میکنه.مشکلی هم پیش نمیاد.
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

حواست باشه که با رفتن توی روتین یک وقفه تمام وقفه های میکرو غیر فعال میشن و با رسیدن به انتها مجددا فعال میشن و وقفه هایی که در این زمان میاد ترتیب اثر داده نمیشن

پس این خاصیت همه جا مفید نیست
        مثلا یه وقفه ضروری داری که میخوای همیشه قابلیت اجرا داشته باشه

برای همین من توصیه میکنم طول وقفه ها رو تا جای ممکن کوتاه بگیری و از روش برنامه نویسی برای حذف وقفه های نا مناسب استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan_akbari
          حواست باشه که با رفتن توی روتین یک وقفه تمام وقفه های میکرو غیر فعال میشن و با رسیدن به انتها مجددا فعال میشن و وقفه هایی که در این زمان میاد ترتیب اثر داده نمیشن

برای همین من توصیه میکنم طول وقفه ها رو تا جای ممکن کوتاه بگیری و از روش برنامه نویسی برای حذف وقفه های نا مناسب استفاده کنی
          ولی مثلا اگه وقفه تایمرت فعال باشه و وقتی تو روتین اینتراپت هستی سرریز شه بعد که از روتین وقفه خارج شدی میره روتین وقفه تایمر رو اجرا میکنه

دیدگاه

سلام یه نکته ای که در پاسخهای دوستان به اون اشاره ای نشده وجود یه تاخیر کوچولو در داخل روتین وقفه هستش که اگر این تاخبر کوچولو رو لحاظ نکنی ودر صورت بالا بودن مدت اینتراپت دوباره پس از اجرای کامل روتین وقفه دوباره به داخل روتین میره ودستورات روتین رو اجرا میکنه البته مقدار این تاخیر رو باید درست انتخاب کنی تا خللی در دریافت دباقی وقفه ایجاد نشه معمولا 300 تا100 میلی ثانیه مناسبه
            موفق باشی :applause:
            MEHRENIA1366@GMAIL.COM
            مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrenia_1366
              سلام یه نکته ای که در پاسخهای دوستان به اون اشاره ای نشده وجود یه تاخیر کوچولو در داخل روتین وقفه هستش که اگر این تاخبر کوچولو رو لحاظ نکنی ودر صورت بالا بودن مدت اینتراپت دوباره پس از اجرای کامل روتین وقفه دوباره به داخل روتین میره ودستورات روتین رو اجرا میکنه البته مقدار این تاخیر رو باید درست انتخاب کنی تا خللی در دریافت دباقی وقفه ایجاد نشه معمولا 300 تا100 میلی ثانیه مناسبه
              هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
              یعنی چی؟؟؟
              مطمئنی؟؟؟؟

یعنی اینطور که شما میگید کسی که از rtc داخلی میکرو استفاده میکنه باید بیخیال ساعت دقیق بشه دیگه ها؟؟؟

اگه منظورتون وقفه های خارجیه که اونم اینجور نیست. oo: من یه عمره دارم باهاش کار میکنم همچین چیزی ندیدم
              تازه اگه اینطور هم که میگید باشه میشه گفت به خاطر اثر تکرار کلید زنیه(همون نویز کزایی خودمونه) که اونم میشه راحت حل کرد

وقفه رو به لبه پایین رونده حساس میکنی و بعد پایه اون وقفه کزایی رو پول پ(به صورت داخلی) میکنی.بعد یه خازن 10 یا 100 نانو روبهش وصل میکنی و سر دیگشم زمین میکنی دیگه هر بار کلید بزنی حلـــــــــــه.
              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
              بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrenia_1366
                یه چنین چیزی وجود نداره

من بارها امتحان کردم و به راحتی هم جواب گرفتم

تو دیتاشیت ها هم اصلا چنین چیزی نیومده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan_akbari

lمثل اینکه ترتیب اولویت بندی اینتراپت در avr قابل تغییر نیست من هم مثل شما فکر میکردم تو یه تاپیک دیگه تمامی اساتید به یقین گفتن که ثابته اگه شما اطلاعاتی دارین لطفا بگین

دیدگاه

منم فرض رو بر ثابت بودن اولویت ها گزاشتم و برنامم رو کامل کردم

خودمم شک دارم و نمیدونم

به هر حال با روشی که من استفاده میکنم دیگه اهمیتی برام نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X