پاسخ : کمک درباره دستورِ "lookup" در "bascom"
سلام
ببین من منظورت رو درست متوجه شدم؟
شما میخواهید کاربر یک سری اطلاعات رو از pc برای میکرو بفرسته بعد شما ازش استفاده کنید؟
اگه اینطوریه فکر نکنم با lookup بشه این کار رو کرد.شما میتونید با استفاده از یک آرایه اطلاعات رو به ترتیب در آرایه ذخیره کنید و بعد هم هر جوری که دوست داشتید به اون دسترسی داشته باشید.
موفق باشید
اولا ممنون که همیشه با حوصله جواب میدى
دوما ، من باید یه جورى یه سرى کدِ رو داخل جدول lookup بکنم ، البته به صورتِ اتوماتیک و از طریق rs232. خودم تست کردم بازم تو "bascom" ولى خوب نمیشه همچین کارى و کرد ، به نظرت چى کار کنم ؟
راستش دارم یه نرم افزار مى نویسم واسه تابلو روان که اون کدِ ها رو تولید کُنه براى جدول "lookupe میکرو" و از طریق rs232 بفرسته به یه متغیر بعد اون متغیر حالا یه جورى باید کدِ ها رو بده به lookup که روى تابلو نمایش داده بشه . هدف کلى اینه ، حالا شما اگه راه دیگه اى میشناسى واسه کلِ این قضیه بگو بهم.
G*B*J*T
انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند
سلام
جدول lookup مقادیر رو از حافظه flash میخونه و بر میگردونه . شما نمیتونی دیتا رو از سریال بگیری و داخل فلش ذخیره کنی!
اگه برای تابلو میخوای یه کار بهتر باید انجام بدی اونم اینکه یه مموری mmc به میکرو وصل کنی بعد دیتا رو از سریال بگیری بریزی رو mmc بعد هم برای نمایش از mmc بگیری و نشون بدی.
موفق باشید
یا علی
نوشته اصلی توسط علیرضا خلیلی
سلام
باید از آرایه استفاده کنی
میشه بیشتر توضیح بدى ؟آرایه کجا باید استفاده کنم ؟
نوشته اصلی توسط سید مهدی
سلام
جدول lookup مقادیر رو از حافظه flash میخونه و بر میگردونه . شما نمیتونی دیتا رو از سریال بگیری و داخل فلش ذخیره کنی!
اگه برای تابلو میخوای یه کار بهتر باید انجام بدی اونم اینکه یه مموری mmc به میکرو وصل کنی بعد دیتا رو از سریال بگیری بریزی رو mmc بعد هم برای نمایش از mmc بگیری و نشون بدی.
موفق باشید
یا علی
حالا فرض میکنیم که کدِ هاى جدول lookup داخل متغیری به نام "A" به همین روشى که گقتى ریخته شد ، بد lookup چه جورى باید این کدِ ها رو بفرسته به "پورتِ" مورد نظر ؟
چون داخل labele "lookup" که نمیشه اون متغیری که کدِ ما داخلش هستشو تعریف کرد !
G*B*J*T
انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند
حالا فرض میکنیم که کدِ هاى جدول lookup داخل متغیری به نام "A" به همین روشى که گقتى ریخته شد ، بد lookup چه جورى باید این کدِ ها رو بفرسته به "پورتِ" مورد نظر ؟
چون داخل labele "lookup" که نمیشه اون متغیری که کدِ ما داخلش هستشو تعریف کرد !
بابا شما ایول داری!!!
مثلا شما اطلاعاتتون رو داخا آرایه ای به اسم A ذخیره میکنید.
A را باید اینطوری تعریف کنید:
DIM A(100) AS BYTE
که 1000 تعداد آرایه هست.
دیگه به جای اینکه بنویسید:
porta=lookup(table,number)
مینویسید:
porta=a(number)
-------------------------
شد؟
اگه نشد دوباره بگو تا توضیح بدم :mrgreen:
موفق باشید
ایول ! اصلا حواسم نبود ، فقط کلید کرده بودم رو همون lookup !!
فقط یه ایرادى این وسط هستش ! اونام اینه که ماکزیمم دیگه میتونم ۱۹۸۳ تا آراىه در حالت بایت تعریف کنم ولى من حدود ۶۰۰۰ تا لازم دارم. ولى اونام با تغییر برنامه میشه درستش کرد.
tnx.
G*B*J*T
دیدگاه