اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسیلوسکوپ دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اسیلوسکوپ دیجیتال

سلام دوست عزیز هدفم ساخت مدار نیست فقط سر در آوردن از طرز کار مداره که کسایی که مثل من سر در نمی یارن به اطلاعاتشون اضافه بشه
    بازم ممنون :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzad55m
      سلام دوست عزیز هدفم ساخت مدار نیست فقط سر در آوردن از طرز کار مداره که کسایی که مثل من سر در نمی یارن به اطلاعاتشون اضافه بشه
      بازم ممنون :applause:
      سلام
      عزیز زودتر می گفتی.
      ببین، اگه ما در قطعات زمانی برابر، ولتاژ را اندازه گیری کنیم، روی نمودار بیاریم و نقاط پشت سر هم رو به هم وصل کنیم، می تونیم به شکل فرکانس دست پیدا کنیم.
      حداکثر فرکانس، برابر نصف دفعات نمونه برداری ADC در واحد ثانیه است. مثلاً اگه بتونیم 100 هزار بار ولتاژ را در ثانیه اندازه گیری کنیم، می تونیم یه اسیلوسکوپ 50 کیلو هرتز بسازیم.
      تقریباً هیچ کدوم از تراشه های ADC نمی تونن ولتاژ منفی رو اندازه بگیرن. برای همین، با Op Amp ها ، ولتاژ را شیف می دهند تا کل موج در ناحیه ولتاژ مثبت بیاید.
      برای مثال، فرض کن یه موج سینوسی داریم که بین 10 و 10- ولت تغییر می کند؛ رفرنس ADC رو هم روی 5 ولت تظیم کردیم.
      باید برای این کار ولتاژ را با یک تقویت کننده ی با ضریب 0.25 ولتاژ را بین 2.5 و 2.5- ولت می آریم. توجه دارید که در این جا، شکل موج متشابه شکل موج اولیه هست.
      حالا با Op Amp می آییم 2.5 ولت، ولتاژ را شیفت می دهیم و این طوری موج بین 0 تا 5 ولت آورده ایم.
      در ضمن اگه خواستی یه دونه بساز، کار نداره.
      موفق باشی
      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون اگه فرصت کنم روش کار میکنم البته اگه بازم کمک کنین :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X