اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل پروگرامر avr910 با codvision

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل پروگرامر avr910 با codvision

یه بار avrprog امتحان کنید ببینید چی میشه ؟

دیدگاه

این کار رو هم امروز انجام دادم نشد

دیدگاه

آقا شما اگه از پروگرمر و نرم افزارتون مطمئنید احتمالا میکروتون یه موردی داره مثلا spi اش غیر فعال شده یا یجورایی سوخته واقعیتش چیزه دیگه ای به ذهن من نمیرسه ولی اگه موتونید با یه میکروی نو و کار نکرده یه تست بزنید ببینید چی میشه!
        و البته یه چیزه دیگه شما این میکرویی که دارین پروگرامش میکنید قبلا پروگرامش کردین یا نو هست
        یه احتمال دیگه هم هست که برای خودم به دفعات اتفاق افتاده که میکروتون هنگام پروگرام کردن فیوز بیتهاش و یا خوندن حافظه فلش spi اش غیر فعال شده دیگه بیشتر از این نمیدونم!

دیدگاه

آقا مجتبی خیلی لطف کردی که توجه کردی این موردیم که گفتی تست کردم ولی نشد مهم نیست دیگه کاری نمیشه کرد یکشنبه میرم یکی میخرم ممنونم ازت .به مانیومده که پول ندیم واسه پروگرمر همیشه پول باید میدادم مهم نیست

دیدگاه

سلام و عرض ادب
            ببخشید من یک سوال دارم
            اینکه من در برنامه ی بسکام با زبان بیسیک برنامه ای را می نویسم و به راحتی با پروگراکرstk500پرو می کنم بدون هیچ خطایی
            حالا با زبان c در برنامه ی کدویژن برنامه نویسی میکنم بدون خطا میکرو هم مشخص میکنم با کام مربوطه و وقتی روی دکمه ی programmer allمی زنم این خطا را می ده :
            error getting parametr

من باید چی کار کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X