اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل سیگنال صوت به دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل سیگنال صوت به دیجیتال

یه فایل پروتئوس گذاشتم که نحوه وارد کردن صدا به میکرو رو کشیدم توش. منبع 2.5 ولتی واسه اینه که به سیگنال ورودی صوتی یه مقدار dc اضافه کنیم که قسمت منفی سیگنال صدا رو هم بتونیم وارد کنیم یعنی صدا رو روی یک ولتاژ 2.5 ولتی سوار می کنیم . توجه داشته باشید که 2.5 ولت از اونجا اومده که من فرض کردم ولتاژ رفرنس a/d 5 ولته . پس واسه گرفتن ماکزیمم swing در ورودی باید Vref/2 که میشه 2.5 ولت رو به سیگنال ورودی اضافه نیم. بعد از نمونه گیری از صدا باید مقدار dc رو که به هر نمونه اضافه شده ازش کم کنیم که د اینجا چون a/d 10 بیتی است پس عدد 1023 معادل 5 ولت و عدد 511 معادل 2.5 ولت است .پس باید از تمامی نمونه ها عدد 511 رو کم کنیم.
    http://www.4shared.com/file/172018629/e9770ba8/a2d.html

دیدگاه

سلام
      آیا بلادرنگ بودن سیستم برای شما مهم نیست؟ اگر بخواهید نمونه ها را ارسال کنید آیا تداخل بین نمونه ها برای شما مهم نیست؟ نقش فیلتر Anti Aliasing را می دانید؟ آیا این مساله را در طرحتان رعایت کرده اید؟......

دیدگاه

چقدر نظرات مختلف اگر کسی چیزی میدونه لطفا واضح تر عنوان کنه ممنون از دوستانی که کمک مکنن :nice:

دیدگاه

علی آقا قرار بود کمک کنید چی شد لطفا اگر چیزی بلدین کمک کنید :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliagha1382
            سلام
            آیا بلادرنگ بودن سیستم برای شما مهم نیست؟ اگر بخواهید نمونه ها را ارسال کنید آیا تداخل بین نمونه ها برای شما مهم نیست؟ نقش فیلتر Anti Aliasing را می دانید؟ آیا این مساله را در طرحتان رعایت کرده اید؟......
            خیلی از مشکلاتی که شما فرمودین رو باید تو برنامه نویسی رعایت کرد . برای اینکه aliasing پیش نیاد باید از فیلتر low pass استفاده کرد اما به فرمایش دوستمون ورودی صوته و میشه این فیلتر رو استفاده نکرد.اما اگه احتمال وجود داره که مثلا موزیک هم وارد سیستم بشه خوب باید فیلتر هم باشه.
            این طرحی رو هم که من کشیدم خیلی ابتداییه فقط واسه نشون دادن شکل کلی بود وگر نه این که نشد طراحی...!

دیدگاه

بابا تو رو خدا یکی بیشتر کمک کنه لطفا :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام منم دارم روی پروژه ای کار میکنم که باید از صوت نمونه برداری بشه برای نمونه برداری معلومه باید از پین های ADC میکرو استفاده کنیم ( واسه صوت خود AVR کافیه ) ولی اگه موزیک هستش باید یه ADC خارجی تهیه کنید چون میکرو نمیکشه از موزیک نمونه برداری کنه توی کد ویژن تنظیماتش راحته کافیه ANLOG TO DIGITAL رو فعال کنید ولی مشکلی که وجود داره اینکه سیگنال صوت یه سیگنال متقارن که ولتاژ منفی داره (شکلش سینوسیه ) ولی در سری ATMEGA نمیشه از ولتاژ منفی نمونه برداری کرد برای همین باید سیگنال کشید بالا و کاری کرد که کم ترین مقدار ولتاژ روی صفر و بیش ترین هم بنا به سیگنال ما رو ی مثلا پنج ولت باشه که مدار OFFSET بهش میگن تک تک این کلماتی رو که نوشتم رو می تونید به راحتی توی همین انجمن پیدا کنید یا حداقل توی نت.
                مسئله ی دیگه فرکانس نمونه برداری ما هستش ( قضیه نایکوئیست رو بی خیال فقط به در نمره گرفتن توی درس سیگنال سیستم میخوره ! ) که برای صوت انسان استاندارد هایی براش وجود داره کم ترین فرکانسی که یادمه توی این استاندار ها دیدم 11 و خورده ای کیلو هرتز وبیش ترین آن 48 کیلو هرتز بود که کیفیت خوبی میده به تمام این ها می تونید سیگنال صوت رو به دیجیتال تبدیل کنید.

دیدگاه

اخرش هم نفهمیدیم چجوری باید صوت رو که دیجیتال کردیم ذخیره یا ارسال کنیم. پس نحوه ارسالش رو هم میگفتین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X