اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ساخت ولتمتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با ساخت ولتمتر

سلام
    آقا کمک :cry2: :cry2: :cry2:
    من یک ولتمتر ساختم با avr
    توی proteus کار میکنه توپ اما در واقعیت وقتی ولتاژ بالای 5 میدهم نمیتواند اندازه بگیرد و فقط 5 ولت نشان میدهد چرا؟
    توی proteus صد ولت هم که میدم اندازه میگیرد چون بین تقسیم مقاومتی هایم سوییچ میکند که اگر بالای 5 ولت بود برو یکی دیگه.
    مشکل از کجاست؟ :cry2: :cry2: :cry2:
    بخدا همه چیز تنظیم هست هم با مالتی پلکسر آنالوگ تست کردم هم با سوییچ های الکترونیکی 4066 ولی هر 2 یک نتیجه میدهند. :angry: :angry: :angry:
    با تشکر

پاسخ : مشکل با ساخت ولتمتر

سلام
    اگه شماتیک دستگاهت رو بذاری،شاید بتونیم کمکت کنیم.
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

در proteus کامل کار میکند اما در عمل !
      من شرط گذاشتم که اگر adc بزرگتر از 900 شد برو بعدی رو فعال کن و گرنه مقدار adc رو بزار در فرمول و ولتاژ ورودی رو حساب کن و ...(اون 3 تا سوییچ به خاطر همینه) که در proteus و روی کاغذ کاملا درست است اما عمل!

دیدگاه

بابا کوتاه بیا
        کمر میکرو رو که شکوندی :mrgreen:
        یعنی اول 20 ولت می دی به ADC میکرو oo: بعد انتظار داری میکرو سالم بمونه :eek: بعد می خوای مدار ببندی :surprised: و درست کار کنه :cry:

دیدگاه

همین سوال در ذهن خودم هم هست به یکی گفتم همینو گفتم گفت برای یک لحظه کوتاه اشکالی ندارد بهش گفتم اگر ورودی 200 ولت بود چی؟ اون موقع هم برای یک لحظه کوتاه adc سالم میمونه که چیزی نگفت!
          چی کار کنم؟

دیدگاه

سلام
            تو شماتکت اگه U2:A روشن بشه 20 ولت میره تو adc میکرو که باعث میشه adc و شایدم میکرو و adc دار فانی رو وداع بگن!!!
            ولتاژ max ورودی adc ،پنج ولته !

تو نرم افزار محدود کننده وجود نداره لذا اشکالی پیش نمیاد ولی تو عمل باید با یه مقسم ولتاژتو بیاری تو رنج 0 تا 5 بعد بدی به adc!
            یا اینکه از آی سی های آماده استفاده کنی

موفق باشید

دیدگاه

راستی در مورد سوال دوم اون چیزی که باعث سوختن اینا میشه در اصل بالا رفتن ناگهانیه دماست مثلا وقتی 20 ولت میدی جریان میکشه بافر داخلیه میکرو بعد دما میره بالا بعد بافرش میسوزه

حالا اگه یه لحظه بسیار کوتاه باشه(مثلا 1 میلی ثانیه) که بافر فرصت رسیدن به دمای بحرانی رو نداشته باشه با اینکه جریان غیر مجاز ازش عبور کرده ولی سالم می مونه چه 20 چه 200 ولی زماناشون با هم فرق میکنه!

دیدگاه

سلام
                خوب آقا مسعود گل، اول از رنج های پایین بیا به سمت بالا.
                الگوریتم رو این جوری بنویس: اگر عدد گرفته شده از ADC کمتر از 90 بود، سوئیچ بعدی رو روشن کن. یعنی اول قسمت D، رو روشن کن بعدش C
                در ضمن برنامه ات رو هم بذار. به یه کارت حسابی شک دارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X