با سلام
اگه کسی شماتیک ATMEGA64 رو داره برام بزاره ( کدام پایه ها به زمین یا VCC وصل شده اند و کدام پایه ها ورودی و خروجی و به LCD وصل شده اند مشخص شده باشد )
آیا با نرم افزار بسکام می شه برای ATMEGA64 برنامه نوشت. باتشکر
اقا من یه مگا 64 دارم که دیگه پروگرامر نمیشناستش ولی هنوز اخرین برنامه ای رو که روش پروگرام کردم کار میکنه.کسی مشکل رو میدونه؟میشه دوباره ریست یا پروگرامش کرد؟
سلام
شما میکرو دیگه پرمگرام کردی مثل 32 یا 16 ؟
منظورم اینه که فقط 64 را پروگرام نمیکنه؟
چون ممکنه مشکل از پروگرامر نباشه و از main board کامپیوتر باشه
آقا یکی به من کمک کنه :
من طبق ائن چیزی که تو دیتا شیت atmega64 کشیده بود اقدام به پروگرام کردن میکرو کردم ولی جواب نگرفتم :angry: لطفا کمکم کنید
یه پروگرامر خوب سراغ ندارید :cry2: تور رو خدا کمکم کنید :cry:
این at64 دیونم کرده
اما اگر وصل نکنید هم اتفاقی نمیفته!! من رو یک محصولی، همین ATmega64 رو AVCC اش رو وصل نکردم و دو سال هم گذشته و هیچ اتفاقی نیفتاده!!
یکی دیگه از چیزایی که دیتاشیت میگه و اگر گوش نکنید اتفاقی نمیفته، پروگرام کردن فیوزبیت CKOPT در فرکانس های بیشتر از 8 مگاهرتزه!! (البته بهتره اینو گوش کنید. :smile: )
آقا یکی به من کمک کنه :
من طبق ائن چیزی که تو دیتا شیت atmega64 کشیده بود اقدام به پروگرام کردن میکرو کردم ولی جواب نگرفتم :angry: لطفا کمکم کنید
یه پروگرامر خوب سراغ ندارید :cry2: تور رو خدا کمکم کنید :cry:
این at64 دیونم کرده
دقیقا چیکار کردین؟
کامل بگین چطور وصلش کردین به کامپیوتر و با چی؟
با چی می خواستی پروگرمش کنی؟(منظورم نرم افزاره)
نرم افزار مه همه جور نرم افزار رو امتحان کردم (prog isp ، bascom ، eXtreme Burner - AVR )
سخت افزاری هم یه پروگرامر USBasp دارم باهاش امتحان کردم نشد ، با کابل پورت پرینتر یا همون stk 200/300 امتحان کردم نشد :cry:
نمیدونم اشکالم کجاست
وقتی با stk200/300 پروگرام می کنم باید کلاک هم بهش بدم ؟
پایه هایه PDO و PDI رو هم رعایت کردم :angry:
وقتی از STK 200/300 استفاده میکنم بدون هیچ رابطی به میکرو وصل می کنم اشکالی نداره؟
باید دیگه چی کار کنم ؟
نرم افزار مه همه جور نرم افزار رو امتحان کردم (prog isp ، bascom ، eXtreme Burner - AVR )
سخت افزاری هم یه پروگرامر USBasp دارم باهاش امتحان کردم نشد ، با کابل پورت پرینتر یا همون stk 200/300 امتحان کردم نشد :cry:
نمیدونم اشکالم کجاست
وقتی با stk200/300 پروگرام می کنم باید کلاک هم بهش بدم ؟
پایه هایه PDO و PDI رو هم رعایت کردم :angry:
وقتی از STK 200/300 استفاده میکنم بدون هیچ رابطی به میکرو وصل می کنم اشکالی نداره؟
باید دیگه چی کار کنم ؟
اصلا من از شما یه سوال دارم؛
شما بار اولتونه که دارید با میکرو کار میکنید؟ چقدر کار کردید؟
دیدگاه