اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنتور دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنتور دیجیتال

ببین من کسینوس فی متر ساختم اما یک مشکل دارم که آن هم آمپر متر تمام اتوماتیک هست.
    من چند تا مقاومت (البته همه محاسبات توان رو هم انجام دادم) و سنسور جریان در نظر گرفتم و بصورت خودکار جریان را اسکن میکرد اما اینکه من برای فعال کردن هر کدوم از اینها از رله استفاده میکردم چون نتونستم با نیمه هادی برای جریان سوییچ بسازم.محدوده اندازه گیری آمپر متر من بین چند میکرو آمپر تا چند ده آمپر بود

دیدگاه

اگه رو قسمت میلی امپر یه لحظه یدونه بخاری برقی بزنن به برق oo: چی میشه میترکه؟
      :cry2:
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
        اگه رو قسمت میلی امپر یه لحظه یدونه بخاری برقی بزنن به برق oo: چی میشه میترکه؟
        :cry2:
        همین چند لحظه خیلی مهمه.
        من واقعا یا ساخت آمپر متر خودکار خیلی دست و پنجه نرم کردم و واقعا راه حل مناسبی پیدا نکردم.
        در کنتور برق مقدار آمپر در چه محدوده های اندازه گیری میشود؟

دیدگاه

بین 0 تا 30 امپر نهایتن با 0.001 ضریب خطا ینی میشه یه جریان حدود 10 میلی امپرو سنجید البته از adc حتی فک کنم 18 بیتی استفاده میکنن oo: :eek: چون اداره برق حتی رو قرون هم حساب باز کرده قرون یا غرون سوادم کمه :read:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

عجب.اول باید یک نمونه ساخته رو ببینیم من مشکلم همینه که نمیدونم دقت این وسایل باید در چه حدی باشد. :angry:

دیدگاه

داداش گلم ببین تو نمی خوای توان کمتر از 1 واتو بسنجی خوب باید تو این حالت مقدار قدمات برای سنجش جریان 0.004 ینی 4 میلی امپر باشه خوب حالا تو به راحتی میتونی این جریانو بسنجی حیف فلا دارم رو ds1307 کار میکنم وگر نه منم میساخنم بدبختی اینه تو ذهن بچه های الکترونیکی فکر ساختن مدار زیاده ولی کمترش عملی میشه عامل اصلیشم پوله پول oo: :angry:

دیدگاه

یه سوال
                بالاخره این کنتور های دیجیتال دقیقا چطور جریان رو اندازه میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

چه خبره بابا :mrgreen:
                  تو سه تا تاپیک نوشتی !!!! :mrgreen:
                  ببین 2 روش هست استفاده از ندازه گیری به روش القا
                  مستقیم
                  تو القا از ترانس سی تی استفاده میشه که سخته و دقتش اون طور که من میدونم کمه ولی چون ایزوله هست روش مطمعنی هست حتی ممکنه چند کیلو وات ولتاژ بیفته رو شبکه و به میکرو کنترلر صدمه ای نزنه
                  ولی تو اندازه گیری مستقیم یه مقاومت کم اهم با مسیر جریان سری میکننن از افت ولتاژ روی مقاومت میشه فهمید جریان مصرفی چه قدره
                  در ضمن از لحاض استاندارد ترانس سی تی بهتره و به احتمال 90 در صد از اون استفاده کردن !!

دیدگاه

میخوای کنتر بسازی زحمت نکش :mrgreen: با ای وی ار نمیشه باید با یه میکرو کنترل بسازی که هنگ نکنه :eek: من ساختم میهنگه :mrgreen: وقتی برق رو تند تند روشن خاموش میکنی یا یه چیز مثل جارو برقی میزنی برق :agree:

دیدگاه

وقتی تو کارورزی بودم یکی از دوستام پروژه پایان ترمش همین کنتر دجیتالی بود که سیم کارتم میخورد
                      کارش حرف نداشت
                      یک کتاب (توضیحات)راجبش نوشت.
                      دقیفا مثل یک کنتر واقعی کار میکردو مشکلی هم نداشت!
                      کار نشد نداره باید سعی و پشتکار داشت
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با تشکر از دوستان
                        من خودم با تمام روشهای اندازه گیری جریان اشنایی دارم .ولی میخام بدونم داخل این کنترهای دیجیتال دقیقا چطور جریان رو میسنجن
                        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام.
                          لطفا اگه کسی اطلاعاتی راجع به مراحل کالیبره کردن کنتور داره کمکم کنه.ممنون. :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X