اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باز هم نویز!!!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باز هم نویز!!!!!!

سلام .
    من یه مدار با AVR بستم که توش با LED تعداد 15 تا سگمنت قرار دادم تغذیه مدارم یه سوییچینگه پشت سگمنتا یه لچ 74573 استفاده کردم با یه 4067 لچ مورد نظر رو انتخاب میکنم و یعد با یه 7447 دیتا رو روش میریزم .
    بعد وقتی هویه رو از برق میکشم لچ ها قاتی میکنن ولی میکرو هیچ مشکلی براش پیش نمیاد . میکروم هیچ نویزی روش نیشت . کنار هر لچ هم یه خازن 100نانو هستش . نمیدونم ای 74573 انقدر نویزش زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته میشه با رفرش کردن مدام اعداد روی سگمنتها این نویز رو از بین برد . ولی میخوام بعد از هر کاری میروم بره تو Power down بعدشم این روش یکم غیر اصولی به نظر میاد . کسی برای این مشکل پیشنهاد خاصی نداره؟
    A-Hosseini

پاسخ : باز هم نویز!!!!!!

با یک منبع تغذیه دیگه هم چک کن. بعضی سوئیچینگهای ارزان قیمت حاضری واقعا مفت نمی ارزن. من یکی خریدم از بس خروجیش بد بود که میکرو یا ریست می کرد یا هنگ. هیچی دیگه پولم رو ریختم دور. شما هم با یک منبع معمولی چک کن. اگر حل شد اشکال از همونه. اگر نشد بگو تا موارد دیگه رو بررسی کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hesam_M
      با یک منبع تغذیه دیگه هم چک کن. بعضی سوئیچینگهای ارزان قیمت حاضری واقعا مفت نمی ارزن. من یکی خریدم از بس خروجیش بد بود که میکرو یا ریست می کرد یا هنگ. هیچی دیگه پولم رو ریختم دور. شما هم با یک منبع معمولی چک کن. اگر حل شد اشکال از همونه. اگر نشد بگو تا موارد دیگه رو بررسی کنیم.
      ممنون منم به اون مشکلی که میگی خوردم . الان هم با USB کامپیوتر چک کردم ولی فرقی نکرد :cry2: :cry2:
      A-Hosseini

دیدگاه

سلام

تو قطعات دیجیتالی که لازمه در یک زمان تعداد زیادی از پایه ها از 0 منطقی به 1 و یا بلعکس سوییچ کنن ؛ به دلیل ایجاد جریان لحظه ای در هنگام سوییچ ؛ نویز زیادی تولید میشه ؛ که باید برای حذف این نویز از خازن 10 الی 47 میکرو برای حذف فرکانس های پایین؛ 100 نانو برای حذف فرکانس هایی تا 15MHz و 10 نانو برای فرکانس های بیش از 15MHz استفاده بشه!

از طرف دیگه باید به منبع تغذیه ای که استفاده می کنید توجه داشته باشید؛ اینکه فیلتر EMI تو ورودیش لحاظ شده باشه ؛ در طبقه خروجی از سلف مناسب و خازن های ظرفیت بالا و LOW ESR استفاده شده باشه و داخل پرانتز هم اینکه از TL431 برای تثبیت ولتاژ خروجی استفاده شده باشه

ضمن اینکه خصیصه بارز منبع تغذیه سوییچینگ تولید نویزه هر چه قدر هم که تو طراحیش به حذف نویز توجه بشه بازم یه چیزایی به بیرون درز میکنه :icon_razz: بنابراین بهتره شما در ورودی و خروجی رگولاتور هم ؛ از 100 نانو و 47 میکرو موازی با اون استفاده کنید. اگه بازم نشد 5 دور سیم رو رو هسته فریت بپیچید بزارید تو ورودی مدار.

اینکه می گید وقتی هویه رو از برق می کشید مدار گیج میزنه ؛ احتمالا نشون دهنده عدم وجود فیلتر مناسب رو رگولاتورتون هستش!

استفاده از پاور کامپیوتر هم اصلا منطقی نیست ؛ من وقتی روشنش می کنم جلوی تلویزیونی که در فاصله 1 متریش با آنتن سرخود قرار داره می زارم؛ نویز EMI به وضوح رو تصویر مشاهده میشه!!!!

موفق باشید

دیدگاه

مواردی که دوستمون گفتن اصولا لاینفک مدارات دیجیتال هستن اما معمولا مشکل لچ ها نویز هاکم دامنه وفرکانسی هستن که رو پایه enable میشین راهی که من برای حل این مشکل پیدا کردم استفاده از یک rfc حداکثر 100uh سری شده در مسیر ترک enable در نزدیک ترین جا به خود قطعه هست که سیستم رو بسیار پایدار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samisin
            مواردی که دوستمون گفتن اصولا لاینفک مدارات دیجیتال هستن اما معمولا مشکل لچ ها نویز هاکم دامنه وفرکانسی هستن که رو پایه enable میشین راهی که من برای حل این مشکل پیدا کردم استفاده از یک rfc حداکثر 100uh سری شده در مسیر ترک enable در نزدیک ترین جا به خود قطعه هست که سیستم رو بسیار پایدار میکنه
            من این سلفی که میگید رو تو تغذیه میکروم گذاشتم واسه میکروم مشکلی پیش نمیاد 100nh استفاده کردم .
            حالا این سلف رو رو پایه EN لچ ها باید بزارم ، احتیاجی هست تو مسیر تغذیه هم بزارم؟

نوشته اصلی توسط FUBA
            سلام

تو قطعات دیجیتالی که لازمه در یک زمان تعداد زیادی از پایه ها از 0 منطقی به 1 و یا بلعکس سوییچ کنن ؛ به دلیل ایجاد جریان لحظه ای در هنگام سوییچ ؛ نویز زیادی تولید میشه ؛ که باید برای حذف این نویز از خازن 10 الی 47 میکرو برای حذف فرکانس های پایین؛ 100 نانو برای حذف فرکانس هایی تا 15MHz و 10 نانو برای فرکانس های بیش از 15MHz استفاده بشه!

از طرف دیگه باید به منبع تغذیه ای که استفاده می کنید توجه داشته باشید؛ اینکه فیلتر EMI تو ورودیش لحاظ شده باشه ؛ در طبقه خروجی از سلف مناسب و خازن های ظرفیت بالا و LOW ESR استفاده شده باشه و داخل پرانتز هم اینکه از خروجی به ورودی با TL431 فیدبک شده باشه تا ولتاژ خروجی تثبیت بشه!

ضمن اینکه خصیصه بارز منبع تغذیه سوییچینگ تولید نویزه هر چه قدر هم که تو طراحیش به حذف نویز توجه بشه بازم یه چیزایی به بیرون درز میکنه :icon_razz: بنابراین بهتره شما در ورودی و خروجی رگولاتور هم ؛ از 100 نانو و 47 میکرو موازی با اون استفاده کنید. اگه بازم نشد 5 دور سیم رو رو هسته فریت بپیچید بزارید تو ورودی مدار.

اینکه می گید وقتی هویه رو از برق می کشید مدار گیج میزنه ؛ احتمالا نشون دهنده عدم وجود فیلتر مناسب رو رگولاتورتون هستش!

استفاده از پاور کامپیوتر هم اصلا منطقی نیست ؛ من وقتی روشنش می کنم جلوی تلویزیونی که در فاصله 1 متریش با آنتن سرخود قرار داره می زارم؛ نویز EMI به وضوح رو تصویر مشاهده میشه!!!!

موفق باشید
            من فرکانسم فکر نکنم بیشتر از kh بره پس باید از 47 میکرو به جای 100 نانو استفاده کنم؟
            شما تغذیه خوبی برای این کار میشناسید؟
            A-Hosseini

دیدگاه

سلام

من فرکانسم فکر نکنم بیشتر از kh بره پس باید از 47 میکرو به جای 100 نانو استفاده کنم؟
              شما از کجا می دونید فرکانس نویزتون در حد کیلو هستش؟ با اسکوپ اندازه گرفتین :mrgreen: :mrgreen:

شما سر ورودی و خروجی رگولاتورت از یه 47 میکرو +100 نانو موازی با اون استفاده کن؛ اگه مشکل حل نشد 5دور سیم رو هسته فریت بپیچ بزار تو ورودی تغذیه مدارت سیم پیچ با هسته هوایی هم جواب نمی ده!

شما تغذیه خوبی برای این کار میشناسید؟
              مارک ITE خوبه فقط خیلی داغ می کنه

G.L

دیدگاه

شما از کجا می دونید فرکانس نویزتون در حد کیلو هستش؟
                اینو راست میگید من فکر کردم منضور فرکانس کار مدارمه ، فرکانس نویزمو نمیدونم چنده....

پنج دور سیم رو هسته فریت بپیچ بزار تو ورودی تغذیه مدارت سیم پیچ با هسته هوایی هم جواب نمی ده!
                چه سیمی ؟ چه فریتی ؟ ورودی AC یا DC ؟

مارک ITE خوبه فقط خیلی داغ می کنه
                از کجا میشه خریدش همه این مشکلات توش حل شده؟
                A-Hosseini

دیدگاه

شما که مدار رو با تغذیه usb راه انداختی دیگه چه نویزی دیگه باید از تغذیه باشه ؟

دیدگاه

شما که مدار رو با تغذیه usb راه انداختی دیگه چه نویزی دیگه باید از تغذیه باشه ؟
                    راستش برای خودمم تعجب آور بود ، ولی اتفاق افتاده بود.
                    A-Hosseini

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X