اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رگولاتور 5 ولتی و mega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رگولاتور 5 ولتی و mega8

سلام.
    من می خوام بدونم که اگر 12 ولت و 20 آمپر به یک رگولاتور 7805 بدم خروجی همون 20 آمپر و 5 ولت دارم؟
    ممنون

پاسخ : رگولاتور 5 ولتی و mega8

نوشته اصلی توسط feshwari
    سلام.
    من می خوام بدونم که اگر 12 ولت و 20 آمپر به یک رگولاتور 7805 بدم خروجی همون 20 آمپر و 5 ولت دارم؟
    ممنون
    خیر در خروجی 5 ولت رو دارید اما مقدار جریان خروجی بستگی به نوع رگولاتور ( L باشه یا نباشه و ... ) داره که
    در Datasheet اون نوشته شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
      سلام.
      ممنون
      نخیر شما اگر این کار رو کنید در خروجی 5 ولت خواهید داشت ولی جریان 20 آمپر نیست،جریان خیلی زیاد بده(بستگی به رگولاتور داره) یک آمپر بیشتر نیست تازه رگولاتور خیلی داغ می کنه

دیدگاه

میزا ن جریان خروجی بستگی به بار داره نه جریان ورودی
        در واقع بار تعیین می کنه چه مقدار جریان ازش عبور کنه
        شما بارت چقدر جریان می کشه
        اگه 20 آمپر لازم داری باید مدار مربوطه رو طراحی کنی و با یک رگلاتور معمولی نمیشه این کار رو کرد
        اگه این طور نیست نگران جریان ورودی نباش که به قطعات آسیب بزنه مدارت به اندازه مصرف خودش جریان می کشه
        :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
        اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

منم با سعید آقا موافقم :applause:
          اگر همه مردم به اندازه چیز هایی که میدانستند حرف میزدند په سکوتی برقرار میشد!

دیدگاه

بسته به نوع رگولاتور جریان متفاوتی را خواهید داشت مثلا در نوع 7805 حداکثر جریانی که میتونید داشته باشید 1 امپر و در یک نوع دیگر از اون 1.5 امپره
            lm317 در داخل دیتا شیتش نوشته تا 1.5 امپر

دیدگاه

با رگولاتور LM317 چقدر آمپر می تواند در خروجی داشته باشیم؟
              ممنون

دیدگاه

اینم یه مدار که اگه هیت سینک خوب روش بزاری تا 15 آمپر راحت جواب میده بدون هیت سینک تا 7 آمپر را جواب گرفتم
                فرزندم در راه است

دیدگاه

میتونی با lm338تا حداکثر5آمپر ازش جریان بکشی!

دیدگاه

مداری که من دارم از ت عداد زیادی IC استفاده شده که هر IC فقط 20mA مصرف می کند. اگر 100 عدد از این ICها رو داشته باشم فکر کنم 2 آمپر مصرف می کند. پس اگر از این مدار بالا استفاده کنم با یک رگولاتور 7805 و 2 ترانسیستور MJE2955 بزارم مشکلی برای تغذیه مدار ندارم؟
                    ولتاژ ورودی 12 ولت 8 آمپر است؟ آیا در خروجی 5 ولت و 8 آمپر دارم؟
                    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
                      ممنون
                      ببخشید من قصد توهین ندارم ولی مثله این که شما هنوز مفهوم جریان رو نفهمیدین
                      وقتی میگن خروجی 7805 ،1.5 آمپره یعنی حداکثر جریان خروجی 1.5 آمپره نه این در حالت عادی بدون هیچ باری 1.5 آمپر ازش عبور میکنه بلکه خروجی ولتاژ مدار در حالت عادی 5 ولته و یک جریان کمی در حد میلی آمپر ازش عبور میکنه،مقدار جریان خروجی بستگی به مقاومت باری که در خروجی اون میزارین بستگی داره مثلا اگر مقاومت بار 50 اهم باشه جریان خروجی 7805 ،500 میلی آمپره ولی اگر مقاومت بار 5 اهم باشه جریان خروجی 1.5 آمپره و اگر باز هم مقاومت رو از این کمتر کنیم و حتی اتصال کوتاه کنیم به خاطر نوع ساختمان داخلی 7805(مدار جلوگیری از عبور جریان بیش از حد),ولتاژ خروجی 0 میشه و جریان اون هم باید کم بشه(البته اگر این کار رو عملی انجام بدین به دلیل کیفیت نامرغوب رگولاتور ها ،رگولاتور به شدت داغ میکنه و ممکنه بسوزه)

بله در مورد سوالتون باید بگم تقریبا درسته یعنی اگر به ورودی یک منبع 12 ولته 8 آمپر وصل کنیم حدودا همون 8 آمپر می گیریم ولی یک جریان کمی از پایه ورودی به سمت زمین نشت میکنه که بستگی به جریان عبوری و دمای رگولاتور داره

دیدگاه

مداری که من دارم از ت عداد زیادی IC استفاده شده که هر IC فقط 20mA مصرف می کند. اگر 100 عدد از این ICها رو داشته باشم فکر کنم 2 آمپر مصرف می کند. پس اگر از این مدار بالا استفاده کنم با یک رگولاتور 7805 و 2 ترانسیستور MJE2955 بزارم مشکلی برای تغذیه مدار ندارم؟
                        ممنون
                        سلام
                        اگه تا 5 آمپر بخواهی یه دونه از 2955 را میتونی حذف کنی ولی هیت سینک خوب برای اون یکی بزار عالی جواب میده
                        فرزندم در راه است

دیدگاه

لطفا یکی برام حساب کنه که چقدر آمپر برای مدار زیر احتیاج است؟

قطعات استفاده شده در مدار.

96 عدد آی سی 74HC573

96 عدد Atmega8 که هر میکرو 1 عدد LED RGB که هر رنگ 20MA مصرف می کند. ولی برق LED ها از یک منیه 5 ولتی جدا از مدار اصلی تامین می شود.

1 عدد میکروی atmega128 با 12 عدد آی سی 74HC573 که تمام ورودی های آی سی ها به یک پورت از mega128 وصل هستن.

لطفا یکی بگویید که چطور حساب کنم به چقدر آمپر نیاز دارم.
                          با تشکر

دیدگاه

دوست من معذرت می خوام ولی شما می خوای یک شبه ره 100 ساله بری
                            از قطعات احساس میکنم که داری یه فلاشر میسازی که واسه هر کدوم یه میکرو کنترلر گزاشتی که این در نوع خودش بزرگترین اشتباه.به اون میگن میکرو کنترلر نه تایمر .پس شخصیت میکرو رو زیر سوال نبر.پولتم حروم نکن.فکر کن می خوای 96 تا میکرو رو الاف کنی که هر کدوم یه رنگین کمون با تایمر برات درست کنه(یا نهایتا pwm ) ؟!!
                            ببین دوست من مسیله به این راهی که می خوای حل نمیشه
                            از پایه شروع کن(البته معذرت می خوام)
                            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

ببین تو باید توان رو حساب کنی بعد توان تو حالت که گفتی 12 ولت ورودی 5 ولت خرو جی 20 امپر میاد حدود
                              140 وات ینی تو باید گرمای معادل یه هویه 140 واتیو دذر کنی هالا 40 واتش که :eek: ببین 140 چیکار میکنه باید یه هت سینک 30 در 30 بزاری :eek: البته اگه ترانزیستورات برسونن
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X