پین ها وصل هستند. با 1mhz هم تست کردم باز هم نشد. هر دفه یه اروری می ده. مثلا الان 0015 داد دفعه قبل 0027 . هر با که پروگرام می کنم یه ارور می ده چکار کنم. کمکم کنید
پین ها وصل هستند. با 1mhz هم تست کردم باز هم نشد. هر دفه یه اروری می ده. مثلا الان 0015 داد دفعه قبل 0027 . هر با که پروگرام می کنم یه ارور می ده چکار کنم. کمکم کنید
من با مگا128 همین مشکلو داشتم. هر دفعه یه چیزی میداد ایراد از Miso/Mosi بودش !! :mrgreen:
G*B*J*T
انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند
معمول بیشتر زمانی این حالت پیش میاد که نویز توی مدار باشه یا منبع تغذیه مناسب نباشه
از چه پروگرامری استفاده می کنی
ولتاژ دوسر آی سی رو اندازه بگیر ببین 5 ولتت دقیقه
اگه خیر :
یک خازن 470 میکرو با منبع تغذیه روی برد بورد یتا هر جای دیگه که هست موازی کن و منبع رو درست کن
اگه ای سی نو نیست این مشکل هم پیش میاد
معمولا بعد از 300-400 بار پروگرام کردن این مشکل بوجود میاد
خازن 100 نانو و مقاومت 10 کیلو رو حتما در مدار ریست بزار
خازن بین منفی و ریست
مقاومت بین مثبت و ریست
اگه درست نشد بگو
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
من 8 تا mega8 رو یه بورد لحیم کردم. میکروی اولی رو با هویه لحیم کردم مشکلی نداره ولی بقیه میکرو ها رو گداشتم رو بورد . البته بورد مت متالیزه است.
بعد با هیتر پین ها رو گرم کردم. آیا امکان داره که پین ها خوب به بورد نچسپیده باشه؟
میکرو های من از نوع SMD هستند.
اگه ای سی رو میشناسه درست لحیم شده
بیشتر توی منابع تغذیه دنبال ایراد بگرد منظور م به اتصالات و ولتاژی که به میکر میرسه و .. . . .
و همچنین مدار ریست رو چک کن
حتی اگه یک میکروی دیگه توی مدات در حال کار باشه نویز ناشی از اون می تونه روی برنامه ریزی اثر بزاره و برنامه رو با خطا پرو گرام کنه
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
فکر کنم مشکل رو فهمیدم. چون بار اول که اولین میکرو رو پروگرام کردم مشکلی پیش نیومد ولی بعد از اینکه میکروی دومی رو می خواستم پروگرام کنم ارور داد زمانی که میکروی اولی کار می کرد. راهی وجود دارد که نویز میکروی اولی رو بگیرم و میکروی دومی رو پروگرام کنم؟
پیشنهاد شما چیست؟
نه چ.ن فقط می خوای 1 بار برنامه بریزی یک مقاومت کوچیک بین گراند و ریست لحیم کن بعد از برنامه زیری اونو جدا کن
یا اگه می تونی یه جوری اونو نگه دار تا برنامه روی ای سی ریخته بشه
دیدگاه