اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش MPEG توسطDecoder بر روی ELT240320ATP (حرفه ای ها بیان جلو)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش MPEG توسطDecoder بر روی ELT240320ATP (حرفه ای ها بیان جلو)

راستی اگه نتونستید از اونجا دانلود کنید از این جا دانلود کنید
    http://rapidshare.com/files/36005865...plain.rar.html

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

مرسی .سر فرصت حتما می خونمشون. :read:
      یه سوال در مورد سخت افزار برام پیش اومده. اگه ما mp3 یا هر فرمت دیگه ای رو تونستیم باز کنیم. خروجی رو چطوری درایو کنیم؟؟ از DAC استفاده کنیم که هزینه ی چیپ های دقت بالاش خیلی زیاده.از pwm هم که کیفیتی نمی تونیم بگیریم.کسی برای قسمت خروجی آنالوگ صدا چیزی پیدا کرده؟؟؟
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام
        عباس جون یه روز ما سر نزدیم دیدم کارستون کردی بابا دمت گرم.
        اول یه چیزی رو بگم تا یادم نرفته اونم اینکه آقای بهاری همونطور که گفتم برایصدا از 1003 استفاده میکنیم و این دیکودو فقط برای شروع و آشنایی انجام دادیم.
        خب عباس جون تو که زحمت کشیدی یکم توضیح بده و البته اگه مایلی فامیلتو آخر پست بعدی بزن که ما بعد از این آقای ... صدات کنیم.
        و دستت درد نکنه الان که خوابم میاد فردا هم که امتحان دینی دارم ولی از مدرسه که اومدم سرش کار میکنم.
        فقط لطفا بیشتر سر JPG و فرمت های فیلم تمرکز داشته باش.
        اگه بتونیم با کامپیوتر هم یکی از این فیلم ها رو دیکد کنیم میشه گفت 40 ویا حت 50 درصد از کار ها رو انجام دادیم.
        راستی راجع به فرکانسم فکر کنم اگه به Xmega چیزی حدود 40 مگاهرتز وصل کنیم راحت بتونیم جواب بگیریم ولی اگر هم نشد میریم سر ARM و البته یکمم سرم میشه ولی نه خیلی پس فعلا مشکل سی پی یو نداریم.
        شب بخیر و خیلی ممنون از عباس عزیز و آقای بهاری که نهایت همکاری رو دارند.
        راستی از دوستانی که تاپیک رو نگاه میکنن میخواهم که اگه دوست دارن توی این بحثشرکت داشته باشن ما در خدمتیم ولی باید برادریشونو ثابت کنن. :agree:
        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام اگه دوست دارید فامیلیمو بدونیین "ملک حسینی" هست ولی هم من و هم شما با همون عباس راحتتریم
          چند تا مسئله هست که دوباره بگم بدک نیست:
          فرمتهای تصویری نیاز به رم خیلی زیادی دارن در حد 1 مگ به بالا نیاز به cpu خیلی زیادی دارن شاید بگید که از رم خارجی استفاده میکنیم ولی اینجوری کارایی سیستم و cpu بیشتر از اینکه صرف دیکود بشه صرف تبادل اطلاعات با رم میشه
          یه مسئله دیگه اینکه با صرف داشتن سورس کد مثلا mp4 نمیشه از فرمت سر درواورد چون چنین برنامه هایی مثل برنامه های ساده نیستن که با سورس الگوریتم مشخص بشه و اکثر یا بهتربگم تقریبا همشون (حتی mp3) سور بسته هستن یعنی نمیتونی یه یه فایل اموزشی پیدا کنی که از سیر تا پیاز فرمتو برات تعریف کنه
          یه مسئله دیگه اینکه اگه اون فایل هارو بخونی میبینی که یه فرمت فشرده شده mp3 که فقط برای صدا هست چقدر جدول و فرمول و نکته داره دیگه چه برسه به مثلا mp4 همچین فرمتهایی دیکدشون کار یه نفر دو نفر نبوده که کار یه گروه چند ده نفری که بصورت حرفه ایی چند سال روشون وقت گذاشتن نمیگم ما نمیتونیم میتونیم ولی شاید در صورت داشتن فایلهای اموزشی بعد از چند سال
          یه چیزه دیگه هم هست اینکه mp3 تقریبا یه استاندارد و یه بیتریت های خاصی رو داره که همشون مثل همند و با کمی تغییر همشون دیکود میشن ولی mp4 و بقیه فرمت های تصویری معمولا استاندارد خاصی ندارن و هر نرم افزاری با یه استنداردخاص و یه اندازه خاص فایلو تحویل میده که برایما اصلا خوب نیست
          گفتی که روی jpg کار کنم قبلا کلی وقت صر فش کردم و تقریبا میدونم چه جوریه توی سایت ویکی پدیا تقری با کامل گفته ولی بدون پیش زمینه تقریبا نمی فهمی چی گفته اگه خواستید یه جوری توضیح میدم و لی بعید میدونم با تایپ و یا حتی تلفنی بشه چیزی رو در این زمینه گفت چون حجم مطلب خیلی زیاده و حتما باید حضوری بگم البته اگه خواستی یه سری فایل هم برای jpg دارم خواستی بگو
          یه مسئله دیگه همونطور که گفته بودم jpg و mp3 در فشر ده سازی خیلی شبیه همند که اگه یکیشونو بلد باشی نصف اون یکییو هم بلدی ولی jpg خیلی متنوئه و خودش روشهای مختلفی برای فشرده سازی داره که همین از ادامه کار روی jpg منصرفم کرد بر عکس mp3
          حالا اگه چیزی بود ما باز هم در خدمتیم

دیدگاه

سلام عباس جون دمت گرم :nice:
            اگه میشه بیا دوباره سر این JPG وقت بزار تا ببینیم چی میشه.
            من برای سخت افزار خیلی مشکل ندارم با رم و ... هم همینطور ولی میخواهم هر جور شده اینو دیکد کنم حالا اگه Mp4 انواع مختلفی داره میتونیم سر Avi روی یکی از کدکاش کارکنیم مثلا Dvix که نسبتا بد هم نیست.
            راستی توی این دیکودر هایی که شمارشونو گذاشتم هیچ کودومش بدر نمیخوره؟
            و در آخر بگم که اگه لطف کنی تموم اطلاعاتتو این جا بزاری ممنون میشم حالا اگه حوصله ی تایپ هم نداری بگو من زنگ بزنم شما بگی من مطالب مهمشو یاداشت کنم (استاد و شاگردی :nerd
            ولی اگه اعتماد به نفس داشته باشیم و سرش کار کنیم میتونیم.
            یه پیشنهاد آخرم که دارم اینه که توی کامپیوتر یه کانورتور بنویسیم که انواع فایل های تصویری رو به اون فرمت MP4 ری که ما میخواهیم تبدیل کنه.
            که این فرمت جدید هم با دستگاه ما خونده بشه هم با کامپوتر :agree:
            نظرت چیه؟
            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
              سلام عباس جون دمت گرم :nice:
              اگه میشه بیا دوباره سر این JPG وقت بزار تا ببینیم چی میشه.
              من برای سخت افزار خیلی مشکل ندارم با رم و ... هم همینطور ولی میخواهم هر جور شده اینو دیکد کنم حالا اگه Mp4 انواع مختلفی داره میتونیم سر Avi روی یکی از کدکاش کارکنیم مثلا Dvix که نسبتا بد هم نیست.
              ولی اگه اعتماد به نفس داشته باشیم و سرش کار کنیم میتونیم.
              یه پیشنهاد آخرم که دارم اینه که توی کامپیوتر یه کانورتور بنویسیم که انواع فایل های تصویری رو به اون فرمت MP4 ری که ما میخواهیم تبدیل کنه.
              که این فرمت جدید هم با دستگاه ما خونده بشه هم با کامپوتر :agree:
              منم با FAM عزیز موافقم.اگه همین طور بشینیم که کاری از پیش نمی ره.اولی رو که راه بندازیم قلق بقیه رو هم می فهمیم. :agree:
              توی اون فایلی که شما پلود کردید ,نوشته بود که توی mp3 فرکانس های اضافی از فایل حذف می شن. بعد دیتای باقی مونده رو با یه الگوریتمی فشرده می کنند.دونستن این موضوع کمک می کنه که راحت تر بررسی کنیم.حالا برای شروع یه حالت رو در نظر می گیریم و روش کار می کنیم.
              اگه فکر می کنید برای شروع mp3 سنگینه می تونیم با یکی از حالت های divx یا mp4 شروع کنیم....

دیدگاه

راستش من گیج شدم شما هر کدوم یه چیزی دارید میگید
                در جواب اقا شاهین:
                طبق اطلاعات من فرمت mp3 از mp4 دیکودش راحتتره منم الان فعلا یکم با huffman توی mp3 مشکل دارم و دارم سعی مکنم بفهمم دقیقا توی mp3 چجوری دیکود میشه oo:
                بعدش مگه شما همینطور نشستین که کاری از پیش نمیره :eek:مگه اون فایلارو ندارین میخونیین؟منم بیکار نیستم دارم روی mp3 کار میکنم
                در جواب اقا امیر حسام:
                من فردا فایلهای در رابطه با jpg رو براتون اپ میکنم
                اق امیر حسام من با mp4 مشکلی ندارم ولی من اینترنتو زیر و رو کردم یه فایل اموزشی حتی خیلی هم کلی پیدا نکردم :cry2:
                یه مسئله دیگه اینکه توی دیکود mp4 حداقل باید به اندازه mp3 بلد باشیم نمیشه که نتونیم صدارو که خیلی ساده تر از تصویره دیکود کنیم ولی تصویر رو که خیلی پیچیده تره بتونیم

دیدگاه

http://rapidshare.com/files/36093067...plain.rar.html
                  http://www.4shared.com/file/23735391...g_explain.html
                  هر دو تاش یه چیزه
                  توی اون فایلها یه فایل exe هست که دل و جیگر فایل jpeg رو باهاش میتونی بکشی بیرون

دیدگاه

مرسی خیلی خوب بود. :applause:
                    آخر jpeg با هافمن فشرده میشه یاDCT?هر جا یه جور نوشتند
                    منظورم از اینکه کاری پیش نمی ره این نیست که بشینیم و کاری نکنیم.
                    منظورم اینه که بالاخره یکی رو انتخاب کنیم و همه رو همون کار کنیم.الان بین mpeg که عنوان تاپیکه ,mp3,avi, mp4,jpeg یکی رو درست انتخاب نکردیم.این طوری هرکس در مورد یکدومشون مطالعه می کنه و در آخر هیچ کدومشون راه نمی افته.
                    ولی طبق گفته های شما mp3 و jpeg انتخاب شدند و مشکل حل شد. :nice:

دیدگاه

سلام :bye
                      من که شخصا فعلا دارم روی mp3 کار میکنم و اقا امیر حسام هم احتمال زیاد داره روی jpg کار می کنه (ولی فکر کنم بزودی پشیمون شه )
                      ببین توی jpg اول یه تیکه از عکس که معمولا 8*8 پیکسل هست انتخاب میشه بعد هر بلایی میخان سر این تیکه در میارن در واقع واحد عکسهای jpg دیگه پیکسل نیست بلکه این بلوکها هست برای همین وقتی از نزدیک به عکس نگاه میکنی مخصوصا لبه های تیز ایم مربع ها رو میبینی که هر چی عکس فشرده تر باشه این لبه ها واضح تره
                      حالا چه جوری این بلوک رو فشرده میکنن؟
                      اول دیتای هر پیکسل رو از rgb به YCbCr تبدیل میکنن که یه فرمول ساده داره
                      بعد هر کدوم از Y یا Cb یا Cr رو توی یه ماتریس 8*8 مینویسن
                      (برای هر کدوم از این Y Cb Cr ها یه ماتریس اول فایل ذخیره شده یعنی سه ماتریس بسته به فشرده سازی این ماتریسها فرق میکنه و هر چی کمتر باشن یعنی فشرده سازی کمتره)
                      بعد میان از DCT یعنی (Discrete cosine transform) (تکه تکه سازی بروش انتقال کسینوسی) این ماتریس رو دوباره فشرده میکنن فرمول لین نیز تقریبا سادس ولی خیلی جالبه چون اون ماتریس قبلی الان تبدیل به ماتریسی میشه که درایه های اون خیلی کوچیک شدن(بزرگترین عدد گوشه بالا چپ است که هر چه از این گوشه دورتر شیم درایه ها گوچیکتر میشن)حالا هر چی که فشرده سازی بیشتر باشه اعداد کوچکتر میشن
                      حالا میان هر کدوم از اعضای ماتریس تصویر رو بر اون ماتریس های اول فایل تقسیم میکنند و براکت میگیرند
                      حالا میان اعداد رو بصورت زیگزاگ از گوشه بالا چپ(بزرگترین عدد) جاروب میکنن که در این صورت اعداد از بزرگ به کوچیک(تقریبا) مرتب میشن که بیشترشون صفرند
                      حالا تازه این اعداد را بوسیله کود کردن huffman فشرده میکنن
                      فکر کنم حسابی به نطرت ساده اومد ولی من کلی فایلو و عکسو زیرو رو کردم بدون هیچ زمینه قبلی چند تا برنامه واسه تست DCT و معکوسش نوشتم تا این چکیده به دست شما عزیزان برسه :read: :nerd:
                      .................................................. ...............................................
                      برای دیکود مسیر بالا رو دنده عقب میرن :icon_razz:
                      امیدوارم جایی رو فراموش نکرده باشم
                      بچه ها شما هم مرتب روزی دوبار از وضعیت کارتون خبر بدین
                      (دارید منو تخلیه اطلاعاتی میکنین :mrgreen
                      موفق باشید

دیدگاه

سلام عباس جون من میشینم سرش ببینم چی کردی شماهم ان شا ال... سر همین Mp3 کار کن اگه بشه تا عید تموم شه خیلی عالیه :agree:
                        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

عباس جان با این اوصاف فکر کنم الان برای دیکد کردنه JPG مشکلمون Huffmen هست؟
                          اگه املاشو اشتباه ننوشته باشم. :mrgreen:
                          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

در واقع بزرگترین مشکل دیکود jpg استفاده از huffman هست چون مثل mp3 32 تا جدول استاندارد نداره و هر نوع jpg از جداول مخصوص خودش استفاده میکنه(البته اگه اشتباه نکنم)
                            در چه وضعی هستین و چیکار میکننین و به کجا رسیدید؟ :question:

دیدگاه

حسابی بحث خوابید
                              عباس جان چه کردی؟
                              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                                بابا من هر روز دارم سر میزنم ببینم شما چیکار میکننین؟
                                منم دارم هنوز برنامرو مینویسم.ولی با این کارای عید و مهمان و غیره سرعتم خیلی کم شده :mrgreen:
                                ولی خداییش کار یه روز دو روز نیست.
                                شما چی؟ چیزی فهمیدی؟ چیکار میکنی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X