به نام خدا سلام دوستان میخواستم بدونم چطور میشه با AVR توسط ترانزیستورهای TIP41 و BD135 یک مصرف کننده مثلا 2 آمپر رو راه اندازی کرد(مدار بایاسینگ).متشکرم خداحافظ...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
طریقه راه اندازی TIP41 و BD135 با تحریک AVR
Collapse
X
-
پاسخ : طریقه راه اندازی TIP41 و BD135 با تحریک AVR
بنظر شما لزوم این کار چیه من که مشکلی نداشتم
oo::eek: و مدار داره درست کار مینکنه هیچ اشکالی هم پیش نیومده البته اول خودمم دارلینگتون بستم :redface: ولی جایی مجبور بودم مدارو کوچیک کنم و دارلینگتونو حذف و بایاس معمولی رو استفاده کردم و پس از جواب گرفتن دیگه همیشه ساده میبندم :biggrin:هزینه کمتریهم داره اصفهانییم دیگه :biggrin: :biggrin:
{ خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه
-
کار درست هم همینه هر چی مدار ساده تر باشه هم اقتصادی تره هم خرابیش کمتره زلم زیمبوی الکی به مدار اضافه کردن بجز اینکه خرابی رو بالا ببره کاربرد دیگه ای نداره البته بگذریم از اونایی که الکی برای تقلب یا مهم کردن مدارشون یا گرون فروختن اون قطعات الکی بکار میبرند مودم زولتریکس سه چیپ تقلبی که یادتونهنوشته اصلی توسط r-elبنظر شما لزوم این کار چیه من که مشکلی نداشتم
oo::eek: و مدار داره درست کار مینکنه هیچ اشکالی هم پیش نیومده البته اول خودمم دارلینگتون بستم :redface: ولی جایی مجبور بودم مدارو کوچیک کنم و دارلینگتونو حذف و بایاس معمولی رو استفاده کردم و پس از جواب گرفتن دیگه همیشه ساده میبندم :biggrin:هزینه کمتریهم داره اصفهانییم دیگه :biggrin: :biggrin: 
در مورد فرمایش شما
این قضیه به hfe یا همون بتای ترانزیستور بر میگرده لینک پایین دیتا شیت tip41 هستش
http://pubpages.unh.edu/~aperkins/pdf/TIP-devices/TIP41.pdf
طبق نمودار 1 hfe این ترانزیستور برای جریان کلکتور 2 آمپر حدود 30 میشه طبق یه حساب سر انگشتی جریان بیس میشه 2000/30 =60 میلی آمپر
فکر نکنم پورت میکرو بتونه یه همچین جریانی رو بده واسه همین مجبوریم یه ترانزیستور دیگه پشتش ببندیم .
حالا اگه طبق فرمایش شما مقاومت بیس رو یک کیلو بذاریم جریان بیس میشه یه چیزی حدود چهار میلی آمپر و در بهترین حالت هم hfe این ترانزیستور 55 هست پس جریان بیس میشه یه چیزی در حدود 220 میلی آمپر .
البته این حالت بدترین حالته و ممکنه hfe در عمل بیشتر از این مقدار باشه و یا گرم شدن ترانزیستور باعث افزایش اون بشه
دیدگاه
-
ولی اصلا داغ نمیشه و ایتطوری که میگین نیست من زیاد تئوریم برای این محاسبات خوب نیست ولی میدونم که تئوری در مجموع با عمل تفاوت بسیاری داره و نمیشه به تئو.ری اکتفا کرد و باید مدارو عملی بست و جوابو مشاهده کرد شاید تئوری شما درست باشه ولی من این مدارو عملی بستم و کاملا مطلوب جواب گرفتم
oo:
{ خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه

دیدگاه