اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

spi در بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : spi در بسکام

خیلی عالیه
    فکر کنم دوتا از پایه های LCD اتصال داره ولی خیلی خوبه
    خوب اگر میخواهید با سیمولاتور کار کنید میتونید ولی جوابی که انتظار دارید را نمیتونید توی پروتوس ببینید
    چون قطعه ای که طراحی کردید استاندارد خود پروتوس نیست که بتونه به ازای دستورات شما پاسخ بده
    خوب اگر هم هدف ساخت برد آموزشی هست که بهتره یواش یواش دست بکار بشید
    اول از همه چند نکته رو توجه داشته باشید
    1- اول باید مقدار ولتاژ و جریان اندازه گیری توان مورد نظر رو تعیین کنید (تعریف پروژه)
    2- در صورت عدم استفاده از اپتوایزولاتور ها باید خیلی با احتیاط کار کنید چون تمام قسمت های مدار برق دار میشه (حتی میکرو و LCD !)
    3- وقتی مقادیر توان مورد اندازه گیری معین شد(تعیین پروژه) اونوقت میشه مقدار المان ها و چگونگی بایاس اونها رو تعیین کرد و به اصلاح به مدار ورودی داد
    4- این آی سی نیاز به یک مدار راه انداز داره و یک آی سی جامع نیست پس باید یه مقدار هم روی آسی و قطعات و حتی اصطلاحات کار بشه

باز هم میگم اگر هر کس جدا جدا کار کنه اونوقت میتونه به صورت عملی با پیشرفت کار آشنا بشه و وقتی که خواست طراحی کنه مشکلی در ساخت مدار نخواهد داشت
    اول از همه بهتره مشخص کنیم :
    ولتاژ اندازه گیری چقدر باشه
    حداکثر جریان اندازه گیری چقدر باشه
    آیا مدار ایزوله باشه یا نه

تا قدم بعد که معرفی اصطلاحات و تجهیزات جانبی هست

موفق باشید

دیدگاه

ممنون استاد بهی
      مثل همیشه منت گذاشتید بر سر ما
      درسته که تاپیک رو من شروع کردم ولی 3 نفر از دوستان هم دارند بحث رو ادامه می دند من به همه ایمل میزنم دوست عزیز هم مازیار که جدید به ما اضافه شده این ایمل منه ایمیل بزن که ما خودمن بحث کنم و مسولیت هامون رو تقسیم کنیم و به استاد بهی منتقل کنیم که ایشون به ما بفرمایند که وظیفه هر یک چیه
      nima@wtgrco.com
      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

من که استادم اینو بهم داده

دوستان نظرات روهمین جا اعلام کنند

دیدگاه

جان عزیز اول خوب بخون بعد بگو چی می خوای
          1- استاد عزیز اگه میدونید فعلا توی برد آموزشی ایزولاتور مهم نیست نزاریمش و مشکلی پیش نمیاره خوب نزاریم
          2- من روی برد بورد می خوام بزنم مشکلی ندراه ؟
          3-توانایی نمایش انر ژی اکتیو اندازه گیری شده با حداقل شش رقم معنی دار و قابل
          برنامه ریزی را داشته باشد
          4-ولتاژ نامی 230 ولت موثر، جریان پایه حداکثر 15 آمپر و جریان ماکزیمم حداقل
          60 آمپر و فرکانس 50 هرتز میباشند .
          5-کلاس دقت اندازه گیری انرژی الکتریکی اکتیو یک باید باشد. (که خودمم نفهمیدم چی هست )
          6-اندازه گیری و حفظ مقدار انرژی اکتیو Kwh
          7-توانایی نمایش انر ژی اکتیو اندازه گیری شده با حداقل شش رقم معنی دار و قابل
          برنامه ریزی را داشته باشد
          8- از همه ممنونم واقعا ممنونم
          من هم ولتاژ تا چهار صد و جریان رو توی این حد قبول دارم و یک مورد دیگه من می خوام از ct شرکت Vac که خیلی خیلی استاندارده استفاده کنم چون دقیقا این نوع Ct دیگه دردسر پیچیدن و مشکلات اون رو نداره در ضمن دقیقا برای همین کار ساخته شده این عکس

این هم دیتاشیت این Ct

http://www.vacuumschmelze.de/fileadmin/documents/broschueren/kbbrosch/Curr_Transf_neu_engl.pdf

دیدگاه

من به نوبه خودم هر کاری که لازم باشه انجام می دم و با هر دو نفر هم موافقم استاد بفلرمائید چی کار باید بکنیم
            http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

دیدگاه

خوب اینطور به نظر میاد (از پاسخ دوستان) قابلیت دستگاه به این شرح میشه

1- ولتاژ کاری 220V rms و قابلیت تحمل تا 400 ولت
              2- جریان اندازه گیری 15A

بهتره از ایزولاسون میکرو استفاده کنیم چون امکان داره خطر برق گرفتگی پیش بیاد
              البته قیمت عمده مدار از برق ایزوله نیست ولی ایزوله کردن میکرو علاوه بر پایداری عملکرد میکرو خطر برق گرفتگی رو پایین میاره
              پس مدار نمونه ، مدار صفحه 17 دیتاشیت میشود
              که اگر دوستان زحمت بکشن و و برای همه شکل رو پلود کنن روی همون میشه PCB رو تهیه کرد

دیدگاه

فقط من متوجه منضورتون نشدم از ایزولاسیون میکرو استفاده کنیم یعنی چی
                1- استاد حتما پی سی بی بزنیم یا روی برد بورد ؟؟؟
                2- استاد اینجا بین آی سی و مسکرو نوشته isolator این قسمت رو چی کار کینم
                3- توی این نمونه از مقاومت شنت استفاده شده ولی من باید از Ct استفاده کنم ؟؟؟

دیدگاه

با تشکر از دوست عزیزمون pani_rezaii
                  بهتره PCB رده بشه ولی اگر کسی خواست میتونه روی برد بورد ببنده
                  ایزولاسیون میکرو همون قسمت Isolation هست که با استفاده از optocoupler این کارو میشه انجام داد این کار رو برای امنیت بیشتر انجام دادیم
                  اگر امکان کار با CT برای همه باشه اونوقت از CT استفاده میکنیم
                  معمولا CT ها قیمت بالایی دارن و متاسفانه پشتیبانی قطعات هم ندارن یعنی ممکنه بعد از چند ماه دیگه اون مدل دیگه گیر نمیاد
                  اما شما اگر میخواید از CT استفاده کنید میتونید بعد از شروع به کار و محاسبه مقدار ها اونا رو برای مدار خودتون تغییر بدید

موفق باشید

دیدگاه

سلام یکی به من بگه من کجا باید مطالبمو بنویسم
                    :bye
                    آیا فقط میتونم نظر بدم
                    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

فقط توی ساخت در نظر داشته باشید
                      ولتاژ خازن 470nF برابر 400V هست
                      ولتاژ خازن 100uF برابر 150V هست
                      ولتاژ دیود زنر 5.1V هست و توان دیود 1 وات هست

دیدگاه

دوستان
                        این هم شماتیک بابا به خدا خسته شدم اگه موردی نیست که پی سی بی همین رو بزنیم

استاد بهی ممنونم میشم یه غلط گیری از این بکنید ببینید نظر شما رو تامین میکنه ؟

دیدگاه

:nice: این فایل pdf حاوی پی سی بی (به روش اتو بزنید)
                          http://www.wtgrco.com/uprar/wtgr127279066120100502cs5460A.rar

این هم عکسش

و یه مورد دیگه اینکه تبدیل cs5460 از smd به dip اون هم زیر همین تاپیک می زارم فعلا این کد رو استفاده کنیم تا به کمک استاد بهی توسعه بدم از نعیم عزیرم هم تشکر میکنم خیلی مزاحمش شدم
                          کد:
                          $regfile = "m32def.dat"
                          $crystal = 8000000
                          Dim A As Byte
                          Config Lcd = 16 * 2
                          Config Lcdpin = Pin , Rs = Porta.5 , E = Porta.4 , Db4 = Porta.0 , Db5 = Porta.1 , Db6 = Porta.2 , Db7 = Porta.3
                          Cls
                          Lcd "John lock"
                          End

دیدگاه

:job: سلام بر همه من مونتاز کردم همه چیز کار میکنه
                            ال سی دی ok هست
                            میکرو دقیقا داره کار میکنه
                            و فعلا ولتاژ رو دادم به cs5460a و حدود 400 میلی آمپره
                            و یک نکته دیگه من از کریستال 4.194 استفاده کردم برای cs5460a
                            استاد بهی ما مشتاقانه منتظریم که همین ولتاژ رو با spi بخونیم (هنوز سر نوع شنت یا سی تی توافق نکردیم )
                            پانی هم 3 تا cs5460 داشت که نتوسته بود تبدیل بزنه من براش 2 تا فرستادم دوستان لطفا دیگه از بین نبرید کلا 5 تا دیگه مونده
                            نعیم هم زده و امتحان داره فعلا همه پایه ها هم وصله استاد :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

این هم عکساش

دیدگاه

من کریستال رو 4 مگا هرتز زدم ؟ برنامه رو کی شروع کنیم ؟ بابت تبیدل اس ام دی و 5460 هم واقعا ممنونم

دیدگاه

خیلی خوبه
                                اگر دوستان بتوانند خودشون روی این آی سی کار کنند و اشکال ها رو انجا مطرح کنند خیلی بهتره
                                چون متاسفانه آموزش پایه ای و خط به خط این آی سی امکان پذیر نیست

برای ورودی ولتاژو جریان به مقاومت محدود کننده جریان نیاز هست
                                حداکثر جریان ورودی این پایه ها در حالت AC برایر 100mA و درحالت DC برابر 10mA است
                                و حداکثر ولتاژ ورودی این پایه ها برابر 250mVrms هست از روی این شما میتوانید مقادیر خودتون رو محاسبه کنید
                                مثلا برای مقاومت محدود کننده جریان 30A با در نظر گرفتن ولتاژ SPIKE تا 8KV و ولتاژ تغذیه حداکثر 7V و نسبت تقسیم 200:1 شما میتوانید از دو مقاومت 18 اهم استفاده کنید
                                در نظرداشته باشید که نباید مقاومت محافظ را زیاد انتخاب کنید چون با توجه با امپدانس ورودی ، در مقدار اندازه گیری شده تاثیر خواهد گذاشت
                                یک مقاوت 470 اهم به صورت عمومی برای این کار کافی است

مقدار مقاومت شنت(یا نسبت CT) و مقاومت های R1 و R2 را باید طوری انتخاب کنید تا حداکثر ولتاژ روی پایه های اندازه گیری ولتاژ و جریان کمتر از 250Vrms بشود

برای مقاومت شنت مقدار توان را در نظر داشته باشید

حال میتوانید بعد از محاسبه این مقادیر مقدار خازن های فیلتر را محاسبه کنید

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X