اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هنگ کردن attiny2313

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هنگ کردن attiny2313

سلام من یه مدار rgb با pwm طراحی کردم باattiny2313ولی هی هنگ میکنه :angry: :angry: تا رو برد برده مشکلی نداره ولی رو برد که میذارم 1 با نه 2بار نه 10 بار اجرا میکنه ولی بار یازدهم هنگ میکنه :cry:باید چیکارش کنم تنظیماتی داره :question:
    { خلاف قوانین - پاک شد }

پاسخ : هنگ کردن attiny2313

یکی نیست یه جواب به ما بده خواهش میکنم :sad:
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

هنگ کردن میکرو ممکنه چند تا علت داشته باشه
      1- برنامه
      2- نویز در مدار
      3- منبع تغذیه نا مناسب
      اصلا از کجا می فهمی که هنگ کرده ؟؟؟؟

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

کریستال بزار
        اگه واچ تاگ داره فعالش کن
        فرکانس رو ببر بالا
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
          سلام من یه مدار rgb با pwm طراحی کردم باattiny2313ولی هی هنگ میکنه :angry: :angry: تا رو برد برده مشکلی نداره ولی رو برد که میذارم 1 با نه 2بار نه 10 بار اجرا میکنه ولی بار یازدهم هنگ میکنه :cry:باید چیکارش کنم تنظیماتی داره :question:
          برنامه رو لطف میکنید بزارید تا ببنیم که مشکل شاید از برنامه باشه

کل شرایطی که مدار رو تست میکنید رو میفرمائید .

تغذیه ؟ محیط ؟ و ..
          مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

سلام مدار من هنگ میکنه :angry: چون بعضی وقتا تا شب کار میکن :rolleyes:ه بعضی وقتا برنامه رو نصفه میره :sad:بعضی وقتا از همون اول قفل میکنه گاهی هم 2-5-10بار اجرا میکنه دقیق ولی یهو قفل میکنه رو یه برنتامه :cry: نمیدونم چیکارش کنم گیج شدم رو یه ic سالمه رو 5تادیگه نه با تغذیه مدار یه 100نانو و یه 10میکرو هم گذاشتم ضمنا الان که براتون دارم مینویسم 2روزه که باز داره سالم کار میکنه oo: معلوم نیست کاراش oo: همون برنامه رو رو مگا16 دارم الان شاید 1ماهه داره عین ساعت کار میکنه :eek: البته واچ داگشو نه (واچ تاگ :redfaceفعال نکردم و نمیدونم چه کاری انجام میده میشه لطف کنین و یه توضیحی در مورد فیوزبیتاش بدید ممنون میشم
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X