اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تشخیص روشن یا خاموش بودن دستگاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تشخیص روشن یا خاموش بودن دستگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.N
    ولی کامپیوتر من که خاموش میشه USB دیگه برق نداره
    چندتا کامپیوتر دیگه رو هم تست کردم اونا هم همینطورن
    درست میگه، بعضی مادر بورد ها حتی موقع خاموش بودن هم برق دارن بعضی ها هم ندارن (USB )
    بستگی داره

دیدگاه

از روی LED پاور کیس هم میشه فهمید ها.
      یه LDR بچسبون بهش، وقتی مقاومتش زیاد بود یعنی خاموشه، وقتی مقاومتش افت میکنه یعنی روشن شده.

دیدگاه

اگه می خوای خرج کنی و یک چیز با حال بذاری می تونی یک دانگل بلو توث بگذاری و از اونورم یک رسیور بلوتوث رو مدار میکرو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goodi
          اگه می خوای خرج کنی و یک چیز با حال بذاری می تونی یک دانگل بلو توث بگذاری و از اونورم یک رسیور بلوتوث رو مدار میکرو
          خوب اگر کامپیتور روشن شد اما سیستم عامل بالا نیومد یا با مشکل بالا اومد جی؟
          در این صورت تشخیص نمیده روشن بودن رو.

دیدگاه

فکر نمیکنم بالا نیومدن سیستم عامل اثری داشته باشه به هر حال تغذیه 5 ولت واسه درایو چیپ بلو توث کافیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goodi
              فکر نمیکنم بالا نیومدن سیستم عامل اثری داشته باشه به هر حال تغذیه 5 ولت واسه درایو چیپ بلو توث کافیه.
              تاثیرش اینه که اگر سیستم عامل بالا نیاد، سیگنالی ارسال نمیکنه.
              در ضمن، تغذیه ۵ ولت هم اشاره شد که جواب نمیده، بعضی مادر بورد ها (مثل کامپیوتر خودم) وقتی خاموش هم هستند، تو USB شون برق ۵ ولت وجود داره.

دیدگاه

سلام,
                این که وقتی کامپیوتر خاموش میشه برق تو USB باشه یا نه رو فکر کنم بشه از Device Manager کنترل کرد.
                در Device manager دنبال USB Root Hub بگردید. چند سخت افزار با این نام وجود دارد. هر کدام مال یک پورت USB است. پورت مورد نظر رو پیدا کنید و تنظیمات اون پورت رو باز کنید. سربرگ (Tab) اخر برا با نام Power Management باز کنید. اولین گزینه میگویید که این اجازه به کامپیوتر داده شود تا برق این سخت افزار را قطع کند. این گزینه را تیک بزنید. OK کنید و پنجره هارو ببندید.

من از حرف هام مطمئن نیستم.

دیدگاه

فکر نمیآ‌کنم ربطی به device manager داشته باشه چون وقتی کامپیوتر خاموشه ، ویندوز هم غیر فعاله و ویندوز نمیآ‌تونه کاری انجام بده و احتمالا باید از توی بایوس این کارو انجام داد
                  کاملا مطمئن نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیهان اسدی
                    سلام,
                    این که وقتی کامپیوتر خاموش میشه برق تو USB باشه یا نه رو فکر کنم بشه از Device Manager کنترل کرد.
                    در Device manager دنبال USB Root Hub بگردید. چند سخت افزار با این نام وجود دارد. هر کدام مال یک پورت USB است. پورت مورد نظر رو پیدا کنید و تنظیمات اون پورت رو باز کنید. سربرگ (Tab) اخر برا با نام Power Management باز کنید. اولین گزینه میگویید که این اجازه به کامپیوتر داده شود تا برق این سخت افزار را قطع کند. این گزینه را تیک بزنید. OK کنید و پنجره هارو ببندید.

من از حرف هام مطمئن نیستم.
                    نوشته اصلی توسط hamid67
                    فکر نمیآ‌کنم ربطی به device manager داشته باشه چون وقتی کامپیوتر خاموشه ، ویندوز هم غیر فعاله و ویندوز نمیآ‌تونه کاری انجام بده و احتمالا باید از توی بایوس این کارو انجام داد
                    کاملا مطمئن نیستم
                    من تو device manager رو نگاه کردم یه همچین موضوعی هست و میشه برق پورت رو قطع و یا وصل کرد البته تو win7 این عکس رو ببینید . تازه نه در زمان خاموشی کامپیوتر در زمان save power یا همون استند بای اگه اشتباه نکرده باشم .

روی هر پله که باشی ، خدا یک پله از تو بالاتر است ،
                    نه به خاطر اینکه خداست ، به خاطر اینکه دست تورا بگیرد .

باران به دلیل استمرارش سنگ را سوراخ می کند ،
                    نه به خاطر قدرتش !!!
                    این که چه کسی باشی و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد . ( دکتر شریعتی )

دیدگاه

با تشکر از پاسخ های شما
                      من دوباره توضیحی که در مورد پروژه استادم بهم داده رو خوندم چند تا چیز رو گفته بود که فکر کنم نظریه اینکه برنامه برای کامپیوتر بنویسم رو رد کنه :cry2: :cry2: گفته بود این دستگاه باید از لحظه زدن دکمه پاور که کامپیوتر شروع به کار کنه و دستور روشن بودن رو صادر کنه یعنی زمانی که کامپیوتر تو داس قرار داره و اطلاعات بایوس رو میخونه و گفته بود که استفاده از هر سنسوری آزاده ولی نباید این سنسور ها نیاز به اتصال به داخل کیس را داشته باشن با این تفاسیر فکر کنم باید یه آمپر متر درست کنم و راه دیگه ای نباشه .
                      البته من جریان کامپیوتر رو اندازه گرفتم در زمانی که کامپیوتر در حال روشن شدنه قبل از ویندوز تا خود آماده باش ویندوز به طور میانگین 500 تا 600 میلی آمپر بود . البته ویندوز 7 از xp حدود 100 بیشتر بود .

نه به خاطر قدرتش !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Majid-BN
                        سلام،ببین این مدار بدردت میخوره؟ از الکتور برات کپی کردم ( JANUARY 2008)

دوست عزیزممنون
                        به نظرم مدار خوبی میاد ولی هم زیاد ازش سر در نیاوردم و هم نمیشه درست شماره قطعات رو خوند و فکر کنم توش یه attiny 23 باشه برنامه اون هم یه مشکل هستش :angry: :cry2:

نه به خاطر قدرتش !!!

دیدگاه

یک میکروفن بچسبون به پست پاور کیس روبروی فن پاورر. خروجیشو یکسو کن و بده به یک مقایسه کننده. فکر کنم کار کنه ولی نویز محیط و باید ازش بگیری.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ایجی
                            وقتی PC روشن میشه ، به خاطر موتورهای مکانیکی hard-disk و فن ها و منبع تعذیه و ... یه میدان مغناطیسی شاید لحظه ای پیش بیاد. بنابراین شاید بشه با یه سیم پیچ کوچیک این میدان لحظه ای رو به یه ولتاز لحظه ای کوچک تبدیل کرد و با ADC میکرو خوند. به نظر من به آزمایشش می ارزه.
                            منم فکر کنم بشه این کار رو کرد ولی این میدانی که شما میگید خیلی ضعیفه (به خاطر جریان و ولتاژ مصرفی پایین قطعات ) من یه سنسور اثر هال رو بررسی کردم
                            فکر کنم در مورد اون شنیده باشید ugn3503 حساسیت این سنسور در 1000G ( گوس = G ، واحد میدان مغناطیسی ) برابر 1.4 میلی ولت می باشد . من میدان ایجاد شده توسط کابل برق کامپیوتر رو زمانی که از اون 10A جریان میکذرد رو حساب کردم در حدود 500T به دست میاد (T = تسلا ) که میشه 0.05G ( هر G برابر 10به توان 4 T می باشد .)که واقعاً این سنسور نمیتونه اون رو تشخیص بده چه برسه به میدان یه موتور 5 ولت پله ای هارد .اگه بشه به روشی این میدان رو تقویت کرد روش خیلی خوب و ارزون قیمتی میشه .

نه به خاطر قدرتش !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goodi
                              یک میکروفن بچسبون به پست پاور کیس روبروی فن پاورر. خروجیشو یکسو کن و بده به یک مقایسه کننده. فکر کنم کار کنه ولی نویز محیط و باید ازش بگیری.
                              نظر خوبیه
                              ولی همون طور که گفتی مشکل نویز محیط رو داریم .
                              تازه اگه طرف بخواهد کامپیوتر رو عوض کنه باید یه دشتگاه دیگه بچسبونه پشت پاور :mrgreen:
                              اگر مشکل حرارتی ایجاد شده به خاطر مسدود شدن قسمتی از فن رو در نظر نگیریم بازم یه مشکل داریم اگه فن پاور به هر دلیلی کار نکرد چی اون وقت دستگاه خطا پیدا میکنه . oo: oo:

نه به خاطر قدرتش !!!

دیدگاه

سلام.برای اینکار چند راه وجود داره:
                                1-با استفاده از آی سی 4017 میتونی یه مدار کانتر ببندی و یه سیم 10 سانتیمتری حلقه کنی بچسبونی پشت پاور و اون سر سیم رو وصل کنی پایه 14 ای سی بعد از یکی از خروجی های ای سی استفاده کنی اینکار ساده است ولی یه کم سعی و خطا داره و باید اسکپ داشته باشی. oo:
                                2-یه ترانس جریان میتونی بپیچی و خروجی ترانس رو اندازه بگیری
                                3-از ای سی های اثر هال استفاده کنی
                                4-میتونی از پورتهای پشت کیس استفاده کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X