اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دو ارتباط سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دو ارتباط سریال

آقا من می خوام با میکرو atmega8 دو تا ارتباط سریال داشته باشم.حالا چه جوری می تونم همچین کاری رو انجام بدم؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

پاسخ : دو ارتباط سریال

نوشته اصلی توسط baby_1
    آقا من می خوام با میکرو atmega8 دو تا ارتباط سریال داشته باشم.حالا چه جوری می تونم همچین کاری رو انجام بدم؟
    جناب بیبی آندرلاین یک
    توی این انجمن بار ها و بارها بحث در مورد ارتیاط سریال با وقفه و بدون ووقفه شده
    یه سرچی بکن اگه پیدا نکردی بگو

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

آقا من گشتم تو انجمن ولی چیزی ندیدم ، شاید سوال منو خوب متوجه نشدین من نمی خوام یه ارتباط سریال داشته باشم (مثلا بین کامپیوتر و میکرو) من می خوام میکروم عملا دو تا ارتباط سریال داشته باشه(یکی مثلا با یه کامپیوتر و دیگریش هم با یه کامپیوتر دیگه) حتما هم می خوام دو تا ارتباط سریال داشته باشم(البته بدون مالتی پلکس کردن پایه ها می خوام همچین کاری رو انجام بدم)

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
        آقا من گشتم تو انجمن ولی چیزی ندیدم ، شاید سوال منو خوب متوجه نشدین من نمی خوام یه ارتباط سریال داشته باشم (مثلا بین کامپیوتر و میکرو) من می خوام میکروم عملا دو تا ارتباط سریال داشته باشه(یکی مثلا با یه کامپیوتر و دیگریش هم با یه کامپیوتر دیگه) حتما هم می خوام دو تا ارتباط سریال داشته باشم(البته بدون مالتی پلکس کردن پایه ها می خوام همچین کاری رو انجام بدم)
        سلام
        برای اتباط سریال (uart ) توی بیسکام دوحالت وجود داره یکی به صورت نرم افزاری و یکی به صورت سخت افزاری ، در نظر داشته باش که در آن واحد می تونی چند ارتباط نرم افزاری داشته باشی. برای کار خودت میتونی یکی از ارتباطهای مورد نیازت رو به صورت سخت افزاری و یکی دیگه رو به صورت نرم افزاری فعال کنی
        در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم انچه تو بنمایی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X