اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

نوشته اصلی توسط محمد جواد شفیعی
    کسی نیست؟ :cry2: :cry2: :angry: :angry: ~x( ~x( :-(( :-((
    این لینک رو یه نگاه بنداز شاید به کارت بیاد :
    http://www.iseee.ir/article/50-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D9%88-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D9%85-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7-ds1307-%D8%AF%D8%B1-bascom-%D8%A8%D8%A7-avr.html
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

سلام
      حیلی عجیبه :eek:
      اقا مسعود این من هم صفر نشون میده
      ولی من قبلا همین ساعت رو با سون سگمنت جواب گرفتم ولی بار اولمه دارم با مگا 8 کار میکنم قبلا فقط با 32 و 16 کار میکردم
      اقا مسعود مشلکتون هنوز سرجاشه هننوز صفر نشون میده
      یه جای برنامه ایراد داره یا یه جای کارمون توی عمل با مگا 8 ایراد داره .

اضافه شده در تاریخ :
      سلام آقا مسعود ما تسلیم شدیم :angry:
      هر کار میکنم نمی فهمم مشکل کجاست قبلا که صفر نشون میداد میگفتی خوب نمیتونه از 1307 بخونه
      ولی حالا 165 نشون میده بازم شبیه این می مونه که از یکی از پایه ها نمیتونه بخونه اگر یکی از پایه هارو شما در پروتیوس قطع کنید 165 نشون میده .
      والا من که به نتیجه نرسیدم .
      مگه اینکه برم فیوز بیت هارو نگاه بندازم ولی فعلا خستم کرده این مدار شما . هر کاری هم که می کنم متوجه نمی شم مشکل کجاست .
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

مقاومت های پول پ رو 5.6 کیلو بذار. اگه جواب نداد کمش کن تا 1 کیلو. اگه نشد بازم بگو
        گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
          مقاومت های پول پ رو 5.6 کیلو بذار. اگه جواب نداد کمش کن تا 1 کیلو. اگه نشد بازم بگو
          دوست من درست نشد
          جمعش کردم
          قبلا با سون سگمنت راش انداخته بودم ولی با ال سی دی نمیشه
          بیخیال
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
            سلام آقا مسعود ما تسلیم شدیم :angry:
            هر کار میکنم نمی فهمم مشکل کجاست قبلا که صفر نشون میداد میگفتی خوب نمیتونه از 1307 بخونه
            ولی حالا 165 نشون میده بازم شبیه این می مونه که از یکی از پایه ها نمیتونه بخونه اگر یکی از پایه هارو شما در پروتیوس قطع کنید 165 نشون میده .
            والا من که به نتیجه نرسیدم .
            مگه اینکه برم فیوز بیت هارو نگاه بندازم ولی فعلا خستم کرده این مدار شما . هر کاری هم که می کنم متوجه نمی شم مشکل کجاست .
            واقعا دیگه دارم دیوونه میشم هر کاری که بگین کردم.مقاومتهای پول پ رو از 1 کیلو تا 10 کیلو تغییر دادم میکرو و ds1307 و کریستالم که تا دلتون بخواد عوض کردم حتی مدار و برنامه رو بردم یه مغازه ای که برام درستش کنه اونم دود از کلش بلند شد oo:
            انگار همه چی دست به دست هم داده که من پروژمو تموم نکنم آخه یه بردم واسه rgb زده بودم که اونم گم شد.شنبه هم باید پروژمو تحویل بدم موندم چیکار کنم؟؟؟!!!

دیدگاه

یادمه اولین بار منم همین طور اذیت میکرد. اما نا امید نشدم. حدودا 20 تا ds1307 از جاهای مختلف خریدم. نزدیک 20-30 تا کریستال هم همینطور. عزم کرده بودم راهش بندازم حتما.
              تا جایی که میتونید 1307 رو به میکرو کنترلر نزدیک بذارید.نزدیک تغذیه 1307 یه خازن 100میکرو و 100 نانو بذارید.
              بار اول باتری رو وصل نکنید. پایه Vbat رو با یه خازن 100 نانو به زمین متصل کنید.
              موقع لحیم کاری کریستال نباید داغ بشه. بدنه کریستال رو سیم بپیچین و به زمین متصل کنید.
              دو خازن با مقدار کم(10 پیکو) به پایه های کریستال زده و به زمین وصل کنید.
              توی برنامه ابتدا ساعت رو مقدار دهی کنید و سپس مقدار اون رو بخونید.
              پایه SQW/OUT رو به صورت خروجی با فرکانس 1هرتز پیکر بندی کنید. و با یک ترانزیستور به LED وصل کنید تا مشخص بشه که 1307 داره کار میکنه

راه های بالا رو یکی یکی انجام بدید و تست بگیرید. ایشالا که درست میشه

دیدگاه

تصمیم گرفتم یه بار دیگه برم سراغش
                بدبختی اینه که من فقط یه کریستال دارم با سه تا 1307
                ولی فکر نکنم اینا سوخته باشنند مشکل جای دیگه ایه .
                من دفعه ی قبل که با سون سگمنت راهش انداخته بودم با باتری قلمی تغذیه ی 1307 رو تامین میکردم ولی این بار دارم با باتری سه ولتی پولکی تامین میکنم . به هر حال یه بار دیگه بهش نگاه میکنم .

دیدگاه

آقا من یه سوال دارم اگه کنار این ای سی یه رله کار کنه مشکل تو عمل کرد این ای سی پیش میاد؟ البته رله زیاد قطع و وصل نمیشه و ولتاژ 220 ولت رو هم رله قطع و وصل میکنه....

دیدگاه

تصمیم گرفتم یه بار دیگه برم سراغش
                    بدبختی اینه که من فقط یه کریستال دارم با سه تا 1307
                    ولی فکر نکنم اینا سوخته باشنند مشکل جای دیگه ایه .
                    من دفعه ی قبل که با سون سگمنت راهش انداخته بودم با باتری قلمی تغذیه ی 1307 رو تامین میکردم ولی این بار دارم با باتری سه ولتی پولکی تامین میکنم . به هر حال یه بار دیگه بهش نگاه میکنم .
                    درود بر تو.
                    تا شکست ندادیش آسوده منشین :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
                      آقا من یه سوال دارم اگه کنار این ای سی یه رله کار کنه مشکل تو عمل کرد این ای سی پیش میاد؟ البته رله زیاد قطع و وصل نمیشه و ولتاژ 220 ولت رو هم رله قطع و وصل میکنه....
                      احتمال خیلی زیاد مشکل سازه. اما حتمی نیست.
                      بهتره بود تا میتونی از این دردونه(1307) با فاصله بذاری. آخه این ای سی هم حسااااااااااااااااااااااااااااااااس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
                        پایه SQW/OUT رو به صورت خروجی با فرکانس 1هرتز پیکر بندی کنید. و با یک ترانزیستور به LED وصل کنید تا مشخص بشه که 1307 داره کار میکنه
                        این پایه کدوم پایه ی مگا 8 میباشد ؟ نمیشه توضیح بدید ؟

دیدگاه

این پایه کدوم پایه ی مگا 8 میباشد ؟ نمیشه توضیح بدید ؟
                          یکی از پایه های 1307 هست. دیتا شیت رو نگاه کنید.

دیدگاه

سلام

وای باورتون نمیشه چه اشتباهی کرده بودم :eek:
                            نه اینکه من مدار رو از روی پروتیوس روی برد برد می بستم وقتی دیتا شیت رو نگاه کردم متوجه شدم که چه اشتباهی کرده ام باورتون نمیشه اگه بگم
                            باورتون نمیشه :biggrin:
                            فراموش کرده بودم تغذیه ی 1307 رو وصل کنم . یعنی ولتاژ 8 و 4 ازاد بود .
                            در ضمن متوجه شدم که نباید خازن وصل کریستال باشه چون ای سی داغ میکنه اگه زود برنمیداشتمشون ای سیم می سوخت .
                            خلاصه ساعت راه افتاد و از نصف شب شروع شد برای تنظیم باید کلید بزاری .
                            خلاصه همین طور که همون اول گفتم اشتتتتباه از سخت افزارمونه میدونستم برنامه بی تقصیره .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

سلام

وای باورتون نمیشه چه اشتباهی کرده بودم :eek:
                              نه اینکه من مدار رو از روی پروتیوس روی برد برد می بستم وقتی دیتا شیت رو نگاه کردم متوجه شدم که چه اشتباهی کرده ام باورتون نمیشه اگه بگم
                              باورتون نمیشه :biggrin:
                              فراموش کرده بودم تغذیه ی 1307 رو وصل کنم . یعنی ولتاژ 8 و 4 ازاد بود .
                              در ضمن متوجه شدم که نباید خازن وصل کریستال باشه چون ای سی داغ میکنه اگه زود برنمیداشتمشون ای سیم می سوخت .
                              خلاصه ساعت راه افتاد و از نصف شب شروع شد برای تنظیم باید کلید بزاری .
                              خلاصه همین طور که همون اول گفتم اشتتتتباه از سخت افزارمونه میدونستم برنامه بی تقصیره .

خوش به حالت
                              همون برنامه ای که من گذاشته بودم یا خودتون برنامه جدید نوشتین؟؟

دیدگاه

برنامه ی شما هم درست بود
                                همین الان برنامه ی شما رو هم ریختم اون هم درست بود
                                فقط برنامتون کامل نیست باید کاملش کنید تا بتونید ساعت رو تنظیم کنید موفق باشید . البته من هم برنامه رو کامل نکردم فقط میخواستم ببینم مشکل کجاست که خدارو شکر مشکلی نیست .
                                بگر ببین مشکل کجاست . احتمالا توی پی سی بی یه جا اشتباه کردی . احتیاجی هم نیست برای تحویل پروژه کریستال رو سیم بندی کنید
                                مقاومت ها هم 10 کیلو هستند که این هم چیز خاصی نیست ببین ایراد کجاست که مگا هشت نمیتونه دریافت کنه . بعید میدونم ای سی سوخته باشه .
                                اگر بازم مشکلی بود خبر بده ببین کجا اشتشباه کردی .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X