راستی برا تهیش سراغ کدوم مغازه ها بریم کیا دارن دزدگیریا یا فروش قطعاتیا
سلام
دوست عزیز ماژول ها rf را لوازم قطعه فروشی الکترونیکی باید داشته باشند و سایز آنها بسیار کوچک است.اگر دسترسی به تهران دارید می تونید برید جمهوری مغازه جهان کیت داره.
انواع مختلفی ماژول rf وجود دارد.شما چه مدلی می خواید؟؟
مطمئنی خوب این رله هاش چه اندازه اینید که با تمام قطعات روی برد جامیگیرن oo: oo: واقعا عالیه اندازش میتونی یه مشخصاتی سریالی چیزی بدی من به هر کی گفتم نفهمید چی میگم شما به مغازه دار چی گفتی اون اسم این مدارو چی گفت :cry:
فکر میکنم قسمت گیرنده فقط گیرنده امواجه
یعنی گیرنده رو باید وصل کنید به آی سی های سری PT یا میکرو و بعد اونها رو کد گشایی کنید
درسته؟
یعنی در عمل گیرنده خیلی بزرگتر میشه ولی فرستنده اندازش همونه و به صورت ریموت دزدگیر هم پیدا میشه
اسمش هم همون گیرنده RF هست
فرستنده هم همون ریموت های دزدگیر کد فیکس code fix
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
در ضمن برد این فرستنده گیرنده ها در صورتی که آنتن براش بذاری و خوب با هم مچ بشن به راحتی تا 150 متر میرسه!!!!!
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
جدی میگی امیر جان؟؟؟ oo:
میشه بگی منظورت از مچ شدن چیه؟
به جان خودم !!(آخ قلبم گرفت!!!!)
اول از همه آنتن مناسب
دوم تغذیه صاف و رگوله
سوم که کمتر بهش توجه میشه مقاومت اوسیلاتور PT2272 سعی کنید از مقاومتهای دقیق استفاده کنید
درضمن اگر آنتن فرستنده رو با دست بگیرید تاثیر خیلی زیادی داره
دیدگاه