اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد انجمن مختص xmega

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد انجمن مختص xmega

سلام
    با توجه به این که xmega کاملا با avr متفاوت هستش (در صورتی که خیلی ها فکر میکنن xmega ادامه راه avr هستش) به این فکر افتادیم که انجمنی جداگانه برای xmega قرار بدیم
    فقط باید دوستان نظرشون رو اعلام کنن این جور نشه که این انجمن تاسیس بشه و بعدش استقبال نشه
    این انجمن با توجه به نظرات دوستان و نحوه استقبال اون ها شکل میگیره
    [hr]
    در این انجمن مسائلی حول موضوعات زیر شکل میگیره:
    1:پرسش هر گونه سوالی در مورد xmega
    2: مشکلات خودتون در مورد xmega رو میتونین بگین
    3:مدراتی از قبیل پروگرمر و برد استارتر براش طراحی مییشه و در دسترسی دوستان قرار میگیره
    4:در مورد اصل و ساختمان این میکرو بحث میشه(مانند مساولی که دوست عزیزم جناب طراح مطرح کرده بودن)
    5:آموزش هایی برای این میکرو در نظر گرفته شده که به صورت رایگان منتشر میشه
    6:احتمالا یک تیم تحقیقاتی هم برای xmega در نظر میگیریم

خوب حالا نظراتتون رو بگین چون بالواقع میکروکنترلر های avr سری atmega قدیمی شدن و از پس برخی کار ها بر نمیان(البته استفاده های به جای خودشون رو هنوز دارند و خواهند داشت)
    417
    موافقم
    0%
    282
    مخالف هستم
    0%
    135

پاسخ : ایجاد انجمن مختص xmega

من پایه تشکیل تیم XMEGA هستم
    A-Hosseini

دیدگاه

در ویکی سایت ردهآ‌ای بنام Xmega ایجاد شد که تمام مطالب در مورد این خانواده از میکروکنترلرها در آنجا جمعآ‌آوری خواهد شد.

ردهٔ Xmega در ویکی
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

بنده با تاپیک جدید مخالفم
        و بهتره توی همین تاپیک باشه
        1.بروز ترین قسمت سایت اینجاست و همه میبینن
        2.فقط مطلب xmega رو مهم کنیم برا اهمیتش و در دسترس بودن
        3.xmega جز زیر دسته avr هستش
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

من موافقم!

دلیل هم براش ندارم :mrgreen:! کلا من با هر کار یادگیری موافقم! حتی اگه Z80 باشه :mrgreen:

راستی آقا محمد رضا تقلب کردیا!این موضوع رو که من مطرح کردم! :rolleyes:

موفق باشید

دیدگاه

بنده با تاپیک جدید مخالفم
            و بهتره توی همین تاپیک باشه
            1.بروز ترین قسمت سایت اینجاست و همه میبینن
            2.فقط مطلب xmega رو مهم کنیم برا اهمیتش و در دسترس بودن
            3.xmega جز زیر دسته avr هستش
            ایجاد انجمن xmega صرفا برای آموزش نیست مهمتر از همه کابرا میتونن مشکلات خودشون رو بیان کنن
            اگر بخایم همه ی مطالب xmega رو مهم کنیم کله انجمن پر از مطلب مهم میشه و کاربر سر در گم میشه
            xmega زیر دسته ی avr نیستش و از لحاظ آدرس رجیستر ها کاملا با avr فرق میکنه

دیدگاه

تشکیل انجمن XMEGA به دلایل زیر می تواند حرکت مطلوب و مفید فایده ای باشد:

1- هر چند شرکت Atmel سری XMEGA را به عنوان یکی از اعضای خانواده AVR معرفی کرده و با نام تجاری "AVR XMEGA" از آن نام می برد. اما واقعیت آن است که ساختار داخلی XMEGA تفاوتهای بنیادی با AVR های معمولی دارد و عملکردی که بین سری های 90s و Tiny و Mega مشترک است، در بسیاری از موارد به هیچ وجه در باره XMEGA موضوعیت ندارد. به عنوان مثال اگر Tiny11 به عنوان یکی از ضعیف ترین اعضای خانواده AVR را با Mega128 به عنوان یکی از اعضای قوی این خانواده از نظر ساختار داخلی مقایسه کنیم، مشاهده می کنیم که ساختار آنها در یک خانواده قرار دارند و مثلا تایمر 8 بیتی Tiny11 با تایمر 8 بیتی Mega128، تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و نمی توان آنها را در دو خانواده مختلف محسوب کرد.
              اما در مورد XMEGA قضیه به کلی متفاوت است و ساختار تایمرهای آن به کلی با AVR های معمولی تفاوت دارد و اطلاعاتی که در مورد برنامه نویسی AVR وجود دارد در مورد XMEGA باید از پایه تغییر کند.
              در مورد اکثر بخش های دیگر هم به این صورت است و بنابراین به صرف یک نامگذاری که توسط Atmel انجام شده نمی توان منکر تفاوت های اساسی این دو خانواده مختلف با یکدیگر شد.

2- نکته دوم که بصورت خصوصی خدمت یکی از دوستان عرض کردم این است که انجمن AVR به دلیل تاپیک های سطحی و غیر مرتبطی که به هر بهانه ای توسط دوستان مختلف ایجاد می شود، متاسفانه تخصصی بودن و بار علمی خود را تا حد زیادی از دست داده و مشاهده می شود هر سوال غیر مرتبطی که حتی گاهی به بخش الکترونیک صنعتی یا نیازمندیها مربوط است، در انجمن AVR مطرح می شود و هر کس از یک مدار یا برنامه ای جواب نگیرد و یا حتی آدرس فروشنده ای را در جمهوری بخواهد این حق را برای خود قائل است که فورا تاپیکی ایجاد کند و در این مورد سوال کند.
              اما ایجاد یک انجمن تخصصی برای XMEGA این فرصت را ایجاد می کند که تنها موارد مرتبط با این مبحث جدید مطرح شوند و شلوغی بیجهت انجمن AVR دامنگیر مبحث XMEGA نگردد.
              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

قبول قبول
                با انجمن موافقم :read:
                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با تشکر از این پیشنهاد بسیار عالی . به نظر من با توجه به توانایی بالای XMEGA و تفاوتهای زیاد با AVR ایجاد این انجمن کمک خوبی برای افزایش دانش XMEGA است. من کار با XMEGA رو چند ماهی که شروع کردم و برنامه هاییم نوشتم که میتونم در این انجمن در اختیار دوستان قرار بدهم.

دیدگاه

سلام
                    با توجه به فرمایشات جناب طراح و نظرات دیگر دوستان کسی با ایجاد انجمنی مستقل از avr برای xmega ممانعتی نکرده
                    بنابراین انجمن xmega ایجاد میشه
                    فقط دوستان خواهشمندم که در صورتی که انجمن xmega راه اندازی شد, با سوالات و طرح های خودتون اونو تقویت کنید و گرنه جوری نشه که تا چند روز انجمن رو خوب و کامل بگردونین ولی بعد از یه مدتی اونو رها کنین تا یه وقت خدای نکرده دوباه اون انجمن رو برداریم
                    برای این قسمت هم احتمالا یکی از دوستان رو مدیر قرار میدیم تا برنامه ها منظم تر پیش برن

با تشکر

دیدگاه

سلام

من صحبت ها و رایزنی هاش رو انجام میدم تا این انجمن هم اضافه کنیم و اگه شد سرفصل هایی هم تهیه میکنم برای شروع کار.... :applause:

دیدگاه

انجمن XMEGA ایجاد شد.
                        فعلا با توجه به شاخه بندی خود سایت ATMEL این انجمن زیر گروه AVR قرار داده شد ولی سعی خواهیم کرد در آینده با زیر گروه کردن انجمن 8051 که به نوعی از رده خارج شده انجمن XMEGA رو مجزا کنیم.

موفق باشید
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

موفق باشید
                          خیلی خوبه به شرط اینکه از پایه کار کنیم نه اینکه یهو خیلی تخصصی بشه بعد از یه مدت که کسی نتونست استفاده کنه باز بیاد سوالات سطحی بپرسه .
                          Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                            انجمن XMEGA ایجاد شد.
                            فعلا با توجه به شاخه بندی خود سایت ATMEL این انجمن زیر گروه AVR قرار داده شد ولی سعی خواهیم کرد در آینده با زیر گروه کردن انجمن 8051 که به نوعی از رده خارج شده انجمن XMEGA رو مجزا کنیم.

موفق باشید
                            سلام
                            من مخالف اینم که انجمن 8051 را از رده خارج کنیم چون درسته که دیگه کسی 8051 کار نمی کنه ولی در بیشتر دانشگاه ها این درس تدریس میشه و آزمایشگاه هم 8051 است.
                            من شخصا با حذف این انجمن مخالفم حالا هر جور صلاح می دونید و...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X