اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای نقل مکان از codevioson به GCC یا Winavr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای نقل مکان از codevioson به GCC یا Winavr

سلام کردم
    دوستان من میخوام از کدویژن بکنم چون میبینم کامپایلر های دیگه کامل ترن و منابع بیشتری براشون هست بخصوص GCC
    ولی خوب یکم مشکل دارم مین هرکا میکنم یا با محیط شون یا کامپایلشون و یا با ویزاردشون مشکل دارم

مثلا winavr محیط بسیار مسخره ای داره و اصلا کدویزارد نداره
    و منم منابع ندارم براش یعنی نمی دونم چطور usart رو فعال کنم
    و امثالهم

برا GCC هم همین طور بخصوص دستورات مثل printf تو gcc کلا فرث می کنه

خوب حالا هرکی می تونه کمکی چیزی بکنه من خیلی های دیگه دعاش می کنیم
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

پاسخ : کمک برای نقل مکان از codevioson به GCC یا Winavr

تنها راهش اینه که دوباره از اول شروع کنی و با یه برنامه ساده مثل چشمک زدن led بیای بالا
    و با کار کرد پورت ها ابنتراپت ها و غیره اشنا بشی تا اخرش یک بانک کد مطمئن برای خودت جمع کنی تا بعد بتونی باهاش کار کنی و پروزه ببندی
    در هر مورد مشکل خوردی مطرح کن کمکت می کنیم
    www.tehranelec.com

دیدگاه

حالا کدوم رو پیشنهاد میکنین
      win یا gcc
      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

من یه PDF ساده برای شروع این کار نوشتم ( از نصب شروع میکنه تا یه LED چشمک زن ) دادم دست بچه های سایت احتمالا تا چند وقت دیگه میزارنش تو سایت.
        آخه من هم تصمیم گرفتم به Winavr سوئیچ کنم .

خلاصه ای از Part1:

در این یادداشت می پردازیم به آموزش اولین سوالاتی که برای هر فرد قبل از شروع به کار به وجود می آید. با چه نرم افزاری کار کنم ، چگونه نرم افزار را نصب کنم ، چطور با نرم افزار کار کنم ،چطور یک پروژه جدید تعریف کنم ، چگونه Makefile بسازم ، چطور نرم افزار نوشته شده را روی IC بریزم ، چطور از شبیه ساز استفاده کنم و به همراه آموزش ابتدایی از زبان C ، وچند پروزه ابتدایی و عملی با LED به همراه فایلهای شبیه سازی شده ...
        A-Hosseini

دیدگاه

منم با winavr موافقم کتابخونه هاش تقریبا بی نهایته هر چی فکرشو بکنی براش نوشتم
          می تونی با avr تجربه کار با usb رو داشته باشی
          :mrgreen: لذت خاصی داره
          www.tehranelec.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمد خانی
            منم با winavr موافقم کتابخونه هاش تقریبا بی نهایته هر چی فکرشو بکنی براش نوشتم
            می تونی با avr تجربه کار با usb رو داشته باشی
            :mrgreen: لذت خاصی داره
            به دلیل Open Source بودن یه سری مزایا داره :
            1. خیالت راحت که هیچوقت نباید دنبال کرک برای نرم افزارت بگردی
            2. تمام لایبرری ها و سمپل کدها تو اینترنت اکثرا با اون نوشته شدن ( به دلیل گرون بودن نرم افزار در گشورهای با قانون و مجانی بودن این نرم افزار )

از معایبش هم :
            1. شاید یکم سخت بودن کار با اون رو بشه گفت که بعد از یه مدت به اون هم عادت میکنیم .
            2. نداشتن قسمتی به نام ویزارد که برنامه نویس ها رو تنبل میکنه .

اگه کسی چیزه دیگه ای میدونه به اینا اضافه کنه .

A-Hosseini

دیدگاه

آموزش جامع WinAVR :

http://kavirelectronic.ir/winavr

حتی می تونید دانلودش کنید :read:

دیدگاه

عجب استقبالی :surprised:
                اگه میدونستم زودتر میزدم تاپیکو

اموزش کویر اره برا توابعش خوبه ولی برا راه اندازی نه
                ولی من نظرم به GCC هستش الان همه دارن رو اون کار می کنن
                ولی خوب winavr خوبه بد نیست
                و اگه یکی همت کنه یه اموزش خوب بزاره چقدر عالی میشه

وقتی avrstuio اخرین ورژنو که گرفتم نصب کردم gcc بودش ولی با اینکه winavr هم نصبه ولی نیستش تو لیست
                چظوری میشه اورد تو stduio

ایا تو gcc ما printf داریم
                چون تابع مهمیه

همین دیگه

دیدگاه

یه نگاهی به این بنداز

لینک اصلی:
                  http://iossd.org/forum/topic/avr-41

لینک دانلود:
                  http://iossd.org/data/article/win_avr_part1.rar
                  A-Hosseini

دیدگاه

چه جالب جفتی gcc و win یکی هستند
                    چه باحال من فکر می کردم جدا هستنذ

خوب حالا یه سال ان اشکالی برای usart و امسال اون سمت راست ایجاد چیرو نشن میدن

دیدگاه

من شنیدم win avr یه برنامه کمکی به حساب می یاد که بتونی برنامه رو کامپایل کنی.بدون win باید از محیط Cmd برنامه رو باز کنی و با gcc کامپایل کنی که خیلی سخت تره.البته من این ها رو شنیدم و مطمئن نیستم که درست باشه.
                      منم چند وقت پیش code vision رو ول کردم و اومدم سراغ یه نرم افزار به درد بخور.
                      سخت ترین قسمتش ساخت make file با تنظیمات دلخواه بود که با سعی و خطا یه چیزایی فهمیدم.
                      اگه شما کتابخونه ی Win رو دانلود کنید توش توابع کار با همه چیز رو داره. (هر چی که با avr بشه راه انداخت)
                      توی این کتابخونه یه فایل به نام rprintf هست که کار توابع توش خیلی شبیه printf خودمونه :nice:
                      کسی می دونه چرا avr studio هیچ نسخه ای از win رو نمی شناسه؟ :cry2:
                      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                        من شنیدم win avr یه برنامه کمکی به حساب می یاد که بتونی برنامه رو کامپایل کنی.بدون win باید از محیط Cmd برنامه رو باز کنی و با gcc کامپایل کنی که خیلی سخت تره.البته من این ها رو شنیدم و مطمئن نیستم که درست باشه.
                        منم چند وقت پیش code vision رو ول کردم و اومدم سراغ یه نرم افزار به درد بخور.
                        سخت ترین قسمتش ساخت make file با تنظیمات دلخواه بود که با سعی و خطا یه چیزایی فهمیدم.
                        اگه شما کتابخونه ی Win رو دانلود کنید توش توابع کار با همه چیز رو داره. (هر چی که با avr بشه راه انداخت)
                        توی این کتابخونه یه فایل به نام rprintf هست که کار توابع توش خیلی شبیه printf خودمونه :nice:
                        کسی می دونه چرا avr studio هیچ نسخه ای از win رو نمی شناسه؟ :cry2:
                        اون لینکی رو که من دادم رو یه نگاه بنداز خیلی به دردت میخوره.
                        A-Hosseini

دیدگاه

درود
                          یه برنامه هست به نام avrwiz اونم یه ویزارده که خروجی avr-gcc میده فکر کنم برای شروع خوب باشه یه لایبرری نسبتن خوب هم هست به نام avrlib اونم خوبه یه نگا بنداز.
                          موفق باشید

دیدگاه

ممنون avrwiz رو دارم ولی همچی یکم زیادی شلوغه

avrlib برنامه هست یا کتابخونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spart
                              درود
                              یه برنامه هست به نام avrwiz اونم یه ویزارده که خروجی avr-gcc میده فکر کنم برای شروع خوب باشه یه لایبرری نسبتن خوب هم هست به نام avrlib اونم خوبه یه نگا بنداز.
                              موفق باشید
                              avrlib نسبتا خوبه؟ :eek:
                              هر کتابخونه ای توش پیدا میشه.البته خوب بودن هم نسبیه و وقتی با کد ویژن مقایسه کنی متوجه کامل بودن این کتابخونه می شید.
                              با avrwiz هم زیاد موافق نیستم.این برنامه های ویزارد به ظاهر خیلی خوبند ولی بعد از یه مدت که باهاشون کار کردی
                              متوجه می شی که بدون این ها اصلا نمی تونی برنامه بنویسی.بهتره همین اول خودمون کار کنیم تا به این ها عادت نکنیم :agree:
                              نوشته اصلی توسط n340
                              ممنون avrwiz رو دارم ولی همچی یکم زیادی شلوغه

avrlib برنامه هست یا کتابخونه
                              avrlib یه سری هدر فایل هستند که اونارو می تونی به برنامه اضافه کنی.
                              اگر خواستی:
                              http://www.mil.ufl.edu/~chrisarnold/...rd/AVR/avrlib/
                              چه rar رو دانلود کنی چه exe فرقی نمی کنه.گفتم که دوبار دانلود نکنی
                              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X