اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو RGB چرخشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو RGB چرخشی

زمان اینجا خیلی مهم است. در تابلوی من اول باید 96 بایت در یک زمان کوتاهی به تمام آی سی ها وارد شود.
    به محض اینکه 96 بایت ارسال شد انیبل همه یکجا زده می شود و ستون اول تشکیل می شود. این عمل در ستون دومی هم تکرار می شود تا آخرین ستون.

شما می شود حساب کنید چقدر زمان طول می کشد تا یک بایت ارسال شده از سوی میکرو در 74HC595 قرار می گیرد و انیبل ان زده بشه و در خروجی دیتا داشته باشیم.

برای 96 تا 74HC595 هم باید 96 تا خازن 100nf بگذارم ؟

منتظرم.

دیدگاه

-

دیدگاه

چرا شما مثل قبل جواب دادین؟

این سوال های من است.

زمان اینجا خیلی مهم است. در تابلوی من اول باید 96 بایت در یک زمان کوتاهی به تمام آی سی ها وارد شود.
        به محض اینکه 96 بایت ارسال شد انیبل همه یکجا زده می شود و ستون اول تشکیل می شود. این عمل در ستون دومی هم تکرار می شود تا آخرین ستون.

شما می شود حساب کنید چقدر زمان طول می کشد تا یک بایت ارسال شده از سوی میکرو در 74HC595 قرار می گیرد و انیبل ان زده بشه و در خروجی دیتا داشته باشیم.

برای 96 تا 74HC595 هم باید 96 تا خازن 100nf بگذارم ؟

منتظرم.

دیدگاه

3 بار فرستادم اما نمیشد ولی مثل اینکه هر 3 بارشم فرستاده!!!!

Test(1) = 120 سه سیکل زمانی پس برای 1 تا بایت میشه 3 سیکل
          3 تا دستور مربوط به حلقه for جمعا 188 سیکل زمانی پس برای 1 بار تکرار میشه 188
          دو تا دستور آخر 4 سیکل زمانی پس
          3+188+4=195 سیکل
          کریستال =8 مگ
          T=0.125 uS
          زمان کل= 24.375 میکرو ثانیه

دیدگاه

ممنون. ولی من هیچی نفهمیدم.
            شما اصلا به دستورات میکرو کاری نداشته باش.
            می خوام بدونم یک بایت که به صورت سریال از میکرو ارسال می شود چقدر زمان لازم دارد؟
            چرا به بقیه سوالات جواب ندادین.
            ممنون

دیدگاه

برای جلوگیری از نویز و پایداری ولتاژ بهتر است که برای هر آیسی جداگانه در نزدیک خود آیسی یک خازن گذاشته شود.
              این مساله به میکرو خیلی ربط داره . چون میکرو هستش که داره یک بایت رو انتقال میده و کلاک میکرو تاثیر داره. اما زمانی که 8 تا بیت از میکرو خارج میشه تا در خروجی 74595 قرار بگیره به دیتا شیت اون باید نگاه کنیم. درسته؟ بزارین من یه بررسی میکنم.

راستی شما مدار دیمری که استفاده کردین رو میشه بزارین؟ من یه مدار دیمر دارم بعد از یه مدت که کار میکنه خود بخود ولتاژش بالا میره. و سرعت موتور بالا میره. رفتم یه موتور 20000 آرپی ام سشوار گرفتم. اگه خواستین مدار دیمر خودم رو هم میتونم بزارم.

ممنون

دیدگاه

مشکل اصلی تابلو من مدار تبدیل دیجیتال به آنالوگ هست.
                3 بیت از 8 بیت رو برای رنگ قرمز. برای پین 7 یک مقاومت. پین 6 یک مقاومت دیگر. پین 5 یک مقاومت دیگر.
                مقاومت هر 3 تا مقاومت با هم فرق دارد. در مدار من از مقاومت 464K و 270K و 216K

حالا با صفر و یک کردن این 3 پین 7حالت به وجود می آید.
                آیا کسی مداری بهتر می تواند طراحی کند تا استفاده کنم در تابلو.

مدار زیر با زدن هر کدام از کلید ها در خروجی نور LED تغییر می دهد. کسی مدار دقیق تری سراغ دارد؟
                در این لینک هم یه نمونه از تبدیل دیجیتال به آنالوگ توضیح داده. آیا می شود از مدار در این لینک با 3 بیت کار کرد آخه مدار با 4 بیت کار می کند.
                http://yazdkit.com/dac-186.html

دیدگاه

نمیشه برای هر رنگ از 4 بیت استفاده کنید؟ مدار پایین یک R2R Ladder هستش. چطوره؟ بدرد dac میخوره

دیدگاه

مداری که من گذاشتم 3 بیتی بود که.
                    در باره این مداری که گذاشتین یه توضیح بدین.
                    ممنون

دیدگاه

ببخشید این مدارو شماتیک و ... کجا هستند که همه میگیرن و تشکر میکنن و من چیزیز نیست راستی بابت این تاپیک از همه دوستان تشکر میکنم :wow: :wow: :applause: :applause: فوق العادست
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
                        راستی یه سوال.
                        من برای تابلو می خوام از 96 تا 74HC595 استفاده کنم. آیا برای هر کدام یک خازن 100nf بگذارم یا اینکه یکی کافی است؟

من در مدار از 5 تا رگولاتور استفاده می کنم. آیا برای ورودی همه رگولاتور ها باید خازن 10uf 16 v بگذارم یا 1 عدد کافی است؟
                        برای کل 74HC959 ها یک خازن کافیه برای احتیاط هرچند لازم نیست ولی میتونی یکی برای اولی و یکی برای آخری بذاری
                        مگه شما رگولاتورها رو موازی میبندی؟ اگر اینکار رو میکنی اصلا اصولی نیست و باعث داغ شدن خودبخود رگولاتورها میشه!
                        درضمن محاسبات آقای SMPS صحیح تره و من حواسم به حلقه ها نبود شرمنده!

پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

در اینجا 8 بیت داریم. 3 بیت برای قرمز . 3 بیت برای سبز. و 2 بیت برای آبی. شما می توانید به جای آبی از سبز یا قرمز 2 بیت استفاده کنی.
                          سلام اول یه خسته نباشید خدمت دوستا ن عزیز...
                          بعدش اگه میشه این قسمتو توضیح بدین من درست متوجه نشدم منظورتون اینکه اون عکسی که قراره نشون بدین یه پیکسلش 8 بیته که تو یدونه LED _RGB قراره نشون داده بشه؟ و چرا از 96 تا LED استفاده شده
                          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام.
                            پیکسل ما 8بیت دارد که 3 بیت اول برای رنگ قرمز. 3 بیت بعدی برای رنگ سبز و 2 بیت آخر برای رنگ آبی.

چون ما یک ستون از LED داریم و چون می خواهیم یک عکس با 96 پیکسل در هر ستون نمایش بدیم پس به 96 تا LED RGB نیاز داریم.

دیدگاه

سلام دوستان
                              این مدار پایین که گذاستم به 3 پین میکرو وصل می شود و با کد های زیر نور LED مثلا سبز رو کم . زیاد می کند.

000 0
                              001 1
                              010 2
                              100 3
                              011 4
                              101 5
                              110 6
                              111 7

در اینجا 7 حالت روشنایی برای LED و یک حالت برای خاموش بودن LED.

lمن در این حالت از مقاومت های 1388 کیلو و 807 کیلو و 640 کیلو . من از پتانسیومتر استفاده کردم چون راحت می شود مقدار رو تغییر داد ولی در بورد نهایی از مقاومت استفاده می کنم.

برای اینکه در مدار نویز وجود دارد یک خازن 10nf رو با بیس ترانزیستور و به گراند وصل کردم.
                              مشکل حل شد. آیا در نحوه انتخاب خازن مشکلی وجود دارد؟ کسی پیشنهاد دیگری دارد؟

آیا کسی مداری بهتر می تواند طراحی کند.

دیدگاه

سلام دوست عزیز با تشکر از مطالب جذابتون
                                شاید بشه از روشی مشابه PWM برای کنترل نور استفاده کرد به اینصورت که:
                                زمان روشن بودن هر پیکسل رو به چند قسمت تقسیم کنیم و بعد به ازای نوری که میخوایم داشته باشه LED در اون زمانها روشن یا خاموش باشه.
                                چی گفتم
                                البته در حد یه طرحه
                                زندگی را تو بساز ،
                                نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
                                زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
                                زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X