اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین نوع اتصال تغذیه 5 ولت به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین نوع اتصال تغذیه 5 ولت به میکرو

یه دیود به نام 1N60 که ژرمانیم هستش ولی مثل اینکه ولتاژ فوروارد اون 1 ولته . این خوبه؟ جوان هم داره.

دیدگاه

از پل دیودهای آماده استفاده کن 8 آمپری :NO:
      چار فرانسه نباش

دیدگاه

مدار من فوقش 0.5 آمپر بکشه و میخوام که جمع و جور و کوچیک باشه . :smile:

دیدگاه

ببخشید دیر جواب می دم

دیود صرفا یک محافظ هست نه چیز خاص دیگه ای برای همین منظور بهتر است ژرمانیوم باشه که هم تلفات واتاژش کمتر باشه و هم کمترین فضا رو بگیره بهترین نوع اش هم طبق حرف feshwari
          IN4148 هست
          دلیل بر عدم استفاده از دیودهای سری IN4001-7 و پل دیود این هست که اگر تراشه بر روی Boodlevel
          4 ولت تنظیم شده باشه به ازای مقداری که بر روی دیود های سیلیسیوم افت می کنه می تونه باعث عدم راه اندازی تراشه و ریست خودکار بشه
          چون ولتاژ اکثریت رگولاتور ها بین 4.8-5.2 هست که اگر کوچکترین مقدار یعنی 4.8(بدون احتساب کشیدن جریان بالای مدار در بعضی از مواقع و افت لحظه ای ولتاژ تا حد 4 ولت بشیم) در نظر بگریم هفت دهم افت ولتاژ تا حد بسیاری تراشه رو در حالت ریست قرار می دهد و عملا با پل دیود و افت 1.4 ولت حتما مدار دچار عدم کارکرد صیحی می شود

البته برای تصحیح این کار ولتاژ boadlevel رو روی 2.8 تنظیم می کنند که سرعت و عملکرد میکرو به شدت تحت تاثیر قرار می گیرند
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

با تشکر بسیار بسیار فراوان از شما آقای baby_1 ولی من هرچی به این شماتیک نگاه کردم چیزی نفهمیدم اگر ممکن است کمی واضح رسم کنید خیلی خیلی ممنون می شوم
            http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X