پاسخ : آموزش winavr و avrlib
منم بعد از کار کردن با کدویژن به این نتیجه رسیدم که کدویژن شدید سوتی ( در حد تیم ملی یا بیشتر) میده حالا اومدم سمت Winavr ولی هنوز نمیدونم چه طوری باید کد بنویسم تو چی بنویسم و با چی فایل هگز رو بسازم و خیلی سوال دیگه تو اولین صفحه این تاپیک نوشته شده که از AVR Studio استفاده کنید و الان هم هم AVR Studio و هم Winavr رو نصب کردم و تو AVR Studio یه پروژه ساختم و هنوز هیچ کدی ننوشتم وقتی کامپایل میکنم این ارور میده در ضمن تو ساخت پروژه هم Avr-gcc رو انتخاب کردم
Build started 24.9.2010 at 17:12:11
make: Makefile: No such file or directory
make: *** No rule to make target `Makefile'. Stop.
Build failed with 2 errors and 0 warnings...
این قضیه makefile چیه؟
کسی در مورد کامپایلر mikroC PRO for AVR چیزی میدونه؟
منم بعد از کار کردن با کدویژن به این نتیجه رسیدم که کدویژن شدید سوتی ( در حد تیم ملی یا بیشتر) میده حالا اومدم سمت Winavr ولی هنوز نمیدونم چه طوری باید کد بنویسم تو چی بنویسم و با چی فایل هگز رو بسازم و خیلی سوال دیگه تو اولین صفحه این تاپیک نوشته شده که از AVR Studio استفاده کنید و الان هم هم AVR Studio و هم Winavr رو نصب کردم و تو AVR Studio یه پروژه ساختم و هنوز هیچ کدی ننوشتم وقتی کامپایل میکنم این ارور میده در ضمن تو ساخت پروژه هم Avr-gcc رو انتخاب کردم
Build started 24.9.2010 at 17:12:11
make: Makefile: No such file or directory
make: *** No rule to make target `Makefile'. Stop.
Build failed with 2 errors and 0 warnings...
این قضیه makefile چیه؟
کسی در مورد کامپایلر mikroC PRO for AVR چیزی میدونه؟

)اگه میشه یه لینک دانلود اینجا بزارید.

قرار داده avrlib نوشته پاسکال استنگ که آخرین ورژنش سال2006 منتشر شده و دیگه انتشاری نداشته (شاید نویسنده به رحمت خدا رفته
)
دیدگاه