اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش winavr و avrlib

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش winavr و avrlib

نوشته اصلی توسط ma-bah
    سلام به همگی . آقا ما اومدیم آخرین ورژن winavr رو دان کردیم و اول نصب کردیم بعد avr studio رو نصب کردیم . اما وقتی می خوام پروژه ی جدید ایجاد کنم
    تنها می تونم پروژه ی اسمبلی ایجاد کنم و avr gcc فعال نیست مثل اینکه avr studio نمی تونه winavr رو بشناسه . یه چیزی ورژن avrstudio هم 4 هستش و با دو تا از ورژن های winavr تست کردم نشد . هم ورژن 2009 و هم 2010 .

یه چیز دیگه ویندوز 7 هست .

دوستان نظری ندارند که چیکار باید بکنم . یه چیز دیگه من دنبال کتابخونه avrlib می گردم لینکی که تو صفحه ی اول هست از کار افتاده . اگر یه لینک درست و حسابی هم از این کتابخونه قرار بدید ممنون می شم . :job:
    سلام
    uac رو کنترل کنید یا نرم افزار avrstudio رو به صورت ادمین اجرا کنید!
    اگه می خوای دردسرت کمتر بشه avrstudio 5 رو بگیر
    کد:
    http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/as5installer-5.0.1163-full.exe
    مستقیم gcc-avr رو داره و نیازی به چیز دیگه ای نداری
    برای دانلود کتابخونه هم یه سرچ تو گوگل بزن برای آموزش winavr راحت گیر می یاد مثل این یکی:
    کد:
    http://www.iranmicro.ir/winavr/
    تو قسمت سورس ها

دیدگاه

کتابخونه ی USB و آموزش فارسی استفاده از این کتابخونه رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟

خواهشا اگه کسی اطلاعی از این موضوع داره کمک کنه .

:cry2:
      دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

تو تاپیک زیر توضیح کامل usb هست :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21747.0

دیدگاه

ماهم به سلامتی gcc شدیم
          سخت نیود
          چون قبلا تجربه iar رو داشتم و کلا xmega با iar نوشتم
          دیگه چون هنوز با eeprom خوب نتونستم حال کنم گفتم بیام این پروژه رو با gcc بنویسم
          که هم کاربر زیاد داره و هم رفرنس
          مشکلمم این بود که با cv خوب تو سریال نتونستم کاربکشم
          اطلاعات تو اینتراپت سریالم از بین می رفت
          فکر کنم به علت زیاد بودن دستورات و سرعت پایین و بهینه نبودن کدها یه جورایی اطلاعت هرز میرفت که گفتم با gcc بنویسم ببینیم چی میشه
          من با avr stdio 5 کار میکنم خوبیش اینه که دیگه دردسر makefile رو نداره
          سوالمم اینجا بود نحوه تنظیم اپتیمایز سرعت و حجم کجاست و از کجا باید تنظیم شه؟
          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
          میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با سلام
            من با avr stdio 5 کار میکنم خوبیش اینه که دیگه دردسر makefile رو نداره
            سوالمم اینجا بود نحوه تنظیم اپتیمایز سرعت و حجم کجاست و از کجا باید تنظیم شه؟
            یه سر به اینجا بزنید ، گفتم باید چه کار کرد .
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...9606#msg289606

دیدگاه

سلام
              عجب تاپیک زیادی بود تقریبا نصفه روز وقت گذاشتم تابخونم ولی همشو نتونستم بخونم چون بعضیاش واقعا برام پیچیده بود
              در هر صورت از دوستان متشکرم بخاطر این مطالب مفیدی که ارائه کردن .
              من برای یک برنامه که در avr studio and winavr نوشته شده دنبال اینم بتونم کامپایلش کنم با توجه به فرمایشات دوستان یکسری توابع وکتابخونه لازم داشت که اونها را در فایل که برنامم سیو کردم کپی کردم ولی موقعی که در avr studio گزینه build را میزنم بهم ارور میده مثلا یکیش در مورد یه خط از برنامه که از دستوری استفاده کرده به اسم PCMSK1 = _BV(PCINT12)|_BV(PCINT13)
              ومیگه که اول از تابع این دستور استفاده کنید 'PCINT13' undeclared (first use in this function)
              از دوستان خواهش دارم کمک کنند که تابع این دستور چیه واصلا این دستور چه کار میکنه؟
              من کلا زبان این avr studioآ‌برام کمی نامفهومه البته بعضی چیزاهاش، ایا لینکی اموزشی هست که دستورات بکار رفته در این برنامه را به همراه مختصری توضیح گفته باشه .؟
              مثلا در هلپ نرم افزار بسکام با سرچ هر دستوری میتونی اطلاعات خوبی درمورد اون پیدا کرد در این نرم افزارها همچین امکانی نتونستم پیدا کنم شایدم من بلد نیستم
              لطفا دوستان راهنمایی کنند.

دیدگاه

سلام
                آقا این _BV ماکرو هست و کاری که میکنه اینه که بیت 12 و 13 رجیستر PCMSK1 رو یک میکنه الان یادم نیست که دقیقا ماکروش تو کدوم کتابخونه هست ولی میتونید اول برنامه ماکروش رو خودتون تعریف کنید
                این جوری :

#define _BV(pin) (1<<pin)

دیدگاه

سلام
                  دوست عزیز این رجیستر مربوط به کدوم بخش avr میشه ؟ازکجا میتونم بفهمم چه کتابخونه ای شامل دستورات آن هست ؟
                  #define _BV(pin) (1<<pin)
                  اینکار را اول برنامه انجام دادم اما ارور پابرجاست .

دیدگاه

خوب فکر کنم مسئله چیز دیگه ایه !
                    میکرتون چیه ؟

دیدگاه

سلام
                      میکرتون چیه ؟
                      با تشکر از شما میکرو atmega8است .

دیدگاه

OK
                        خوب ببنید الان این چیزی که شما میگید یعنی نوع میکرو با برنامه همخونی نداره چون اصلا مگا 8 PC اینتراپت نداره احتمالا میکروتون مگا 88 بوده مطمئنید نوع میکرو مگا 8 بوده؟

دیدگاه

سلام
                          دوست عزیز بسیار ممنون حق با شما بود من اشتباه کرده بودم .
                          من تو برنامه موقع کامپایل بازم ارور دارم که مربوط به دستور file*fp و
                          fp = fdevopen(dummy_putchar, NULL
                          که بازهم بهم ارور میده که باید ازتابع استفاده کنید
                          میشه درمورد این دستور واینکه چیه دقیقا توضیح بدید
                          بازهم بسیار متشکرم

دیدگاه

سلام مجدد
                            به نظرم این مربوط به یکی از توابع MMC هست متاسفانه من با MMC کار نکردم

دیدگاه

سلام

من چند روز پیش یه راهنما برا gcc و win-avr پیدا کردم که خیلی کمکم کرد چون هیچکدومشون یه راهنمای درست و حسابی ندارن . براتون پلود میکنم .

https://rapidshare.com/files/2898314873/avr-libc-user-manual-1.8.0.pdf.bz2

موفق باشید

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشی خدمت دوستان و مدیران سایت
                                من در نرم افزار winavr مهارت کافی برای کامپایل کردن برنامه ها رو ندارم از طرفی یک برنامه دارم که میخوام ازش فایل hex بگیرم برای پروگرام آی سی mega8 از دوستان خواشمندم که این برنامه رو برام کامپایل کنند.
                                اینم لینک دانلود :
                                http://www.4shared.com/rar/ngMMg3nC/AVR_ISO.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X