اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل at90s2313 به attiny2313

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل at90s2313 به attiny2313

با عرض سلام

من برنامه های میکرو 90s2313 را روی attiny2313 منتقل کردم کار کرد ولی مشکل دارد
    میخواستم بدانم اصولا تفاوت این 2 در چیست آیا برانامه ای وجود دارد که بشود این دو را به هم convert کرد

پاسخ : تبدیل at90s2313 به attiny2313

با چه زبانی؟

Replacing AT90S2313 by ATtiny2313

www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc4298.pdf

موفق باشید

دیدگاه

از شما متشکرم این فایل pdf را قبلا مطالعه کرده بودم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد
      بطور کلی آیا میشود برنامه at90s2313 را به attiny2313 انتقال داد آیا مشکلی ایجاد نمی شود
      اگر مشکل ساز است کجای فایل را باید تغییر داد

متشکرم

دیدگاه

خواهش میکنم

در فایل چیزی ننوشته ؟

لطفا کد خودتونو بزارید

دیدگاه

این دو میکرو از لحاظ پایه ها و مقدار حافطه دقیقن عین همدیگه هستن. یعنی میتونین از 90s2313 به tiny2313 منتقل کنید کدهاتون رو.(البته عکسش همیشه صادق نیست )
          تنها تفاوتی که دارن اینه که tiny2313 پیشرفته تر هستش.
          مثلا 90s2313 فقط یه خروجی pwm داره ولی tiny2313 چهار تا داره.
          حالا اگر که میخواین کد 90s2313 رو منتقل کنید رو tiny2313 کافیه تو برنامه ،اون دفینیشنی که اول برنامه هست و میکروتون
          رو معرفی میکنید عوض کنید و دوباره کامپایل کنید برنامتون رو.
          فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
          آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

توی بسکام برای تعریف Attiny2313 باید از کدوم DAT فایل استفاده بشه. فایل خودشو داره یا باید از 2313def.dat استفاده کرد؟؟
            Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells

دیدگاه

نوشته اصلی توسط REZAMASIH
              توی بسکام برای تعریف Attiny2313 باید از کدوم DAT فایل استفاده بشه. فایل خودشو داره یا باید از 2313def.dat استفاده کرد؟؟
              منطورتون از فایل خودشو داره چیه؟؟واسه استفاده از TINY2313 باید از همون فایل 2313DEF.DAT که خودتون گذاشتین استفاده بشه.مگه حالت دیگه هم داره؟
              اگر انسان از همه خطر ها پرهیز کند ، هرگز راه به جائی نخواهد برد...

دیدگاه

من با این چیپ کار نکرده بودم. چون ساختارش با at902313 فرق می کنه گفتم حتما فایل DAT اون هم فرق می کنه. تو اینترنت سرچ کردم تو یه برنامه از دستور regfile = "ATtiny2313.DAT استفاده کرده بود. تو بسکام که زدم پیام unsupported DAT file رو داد. oo:

دیدگاه

خب آقایون
                  چرا از AT90s2313 استفاده نمیکنین
                  البته نمیدونم تو شهر شما هم این چیپ گیر نمیآد
                  من که هرچه دنبالش گشتم پیدا نکردم آخرشم رفتم یکی از دوستم گرفتم
                  ها لا اگه میشه از ATtiny2313 به جای AT90s2313 استفاده کرد بگین تا هم ما و هم دیگران بهره ببریم
                  ممنون

دیدگاه

با سلام
                    دربرنامه کد ویژن
                    می تونی با استفاده از code wizard برنامه رو به atiny تعریف کرده بعد اون قسمت از برنامه یا توابع یا تعریف ها تو در این برنامه بکار ببری
                    اگه مایل باشی برنامه تو بذار من واست تبدیل کنم منتها اگه به زبان c باشه
                    برای تشکر از امتیاز + استفاده کنید

دیدگاه

یعنی هیچ کس تو بسکام با این میکرو کار نکرده؟ نگو oo:

دیدگاه

من الان 1.11.8.7 رو نصب شده دارم که توو کتابخونه خودش از attiny2313 پشتیبانی می کنه .. توو قسمت دانلودها گزاشتمش ...

دیدگاه

طبق فرموده شما نسخه ای که من دارم این میکرو رو پشتیبانی نمی کنه. حالا سوال اینه که حالا که DAT فایلشو نداره میکرو رو Identify هم نمی کنه دیگه؟ درسته؟ ولی من تو یه سایت دیدم از همین ATtiny2313 استفاده کرده بود ولی از DAT فایل 90s2313 یعنی 2313def.dat استفاده کرده بود. تقریبا دو تا میکرو ساختار نزدیکی دارند. خیلی به ذهنم غریب نیومد.

آقا مرتضی قبل از اینکه جواب سوال مارو بدی باید ازت تشکر کنم بابت استفاده تلفظ صحیح Bascom یعنی بیسکام. من دقت نکرده بودم. احسنت :applause:

دیدگاه

:smile:

چند سال پیش بود .. 100% شانسی اینترنت رو دنبال کامپایلر زبان دیگه برای میکرو می گشتم ... اول فرانکلین رو پیدا کرده بودم ... 13 مگ با اون وضع اینترنت گرفتم ... بعد یهو بیسکام برای 8051 ... هنوز AVR اصلا نبود ایران ... بعد دیگه گشتم برای 1000تا زبان ... چه لذتی داشت ....

شهر رو با این کامپایلر ها پر کردم :cry2: ...

راستش همونطور که گفتم الان روو کامپیوترم فقط 1.11.8.7 رو دارم ... نمی دونم از کدون نسخه attiny2313 هم اضافه شده ... شاید توو بعضی پایین تر ها هم باشه ... توو option---CHIP بگردین ببینین هست یا نه ...
                            خوب اگه دقت کرده باشین 90s2313 پیدا نمیشه ... چون با کمی اضافه کردن امکانات attiny2313 رو دادن و فکر کنم خط تولید اون رو برداشتن ... کلا ساختار یکیه،توو برنامه نویسی میشه این رو انتخاب کرد ... اما فکر کنم توو بیسکام با پروگرم کردن مشکل پیدا بشه .. تست نکردم اما احتمالا مثل attiny13 که اوایل که اومده بود و هر کار میکردم نمی تونستم چیپ رو بشناسونم تا 1.11.7.9 رو پیدا کردم،مشکل داشته باشین .. مگه پروگرمر رو جدا داشته باشین که این رو هم پشتیبانی کنه ...چون این بیسکام تا چیپ رو نشناسه پروگرم :cry2: ...
                            راستش تابستون بدیه ... هیچ وقت اینجوری نبودم ... گرمای خرداد ماه کشت همه رو ... فکر کنم به خاطر همه از حال انجام کار افتاده باشن ... اما اگه برسم attiny2313 رو هم باید یه تستی بزنم ... الان مدتیه پروگرمر سریال خود atmel برای attiny2313 کامپایل میشه :sad:..

دیدگاه

دوستان سلام

کامپایلر بیسکام از کچا میتونم دانلود کنم لطفا لینکش بزارید

باتشکرازتوجه شما :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X