اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد برنامه هلی میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد برنامه هلی میکرو

سلام دوستان
    من با برنامه هایی که برای میکرو از اینترنت دانلود می کنم مشکل پیدا کردم .اونم این که بعضی هاشون دارای چند برنامه برای پروگرام کردن هستن . مثلا یک برنامه برای اتصال mmc به میکرو یک برنامه برای اتصال جی پی اس یک سری برنامه هایی که نباید کامپایل بشن بعضی هاشون همراه این ها برنامه اصلی دارن , بعضی ها هم ندارن . #:S!!! بالاخره کدوم برنامه را بریزم در میکرو . و این برنامه هایی را که نباید کامپایل کنم و در طول برنامه اصلی فراخوانی می شن ، میکرو چه طور از محتویات اون اطلاع پیدا می کنه.؟؟؟؟ من که واقعا گیچ شدم :-/. لطفا کمکم کنید - [glow=red,2,300][/glow]

پاسخ : سوال در مورد برنامه هلی میکرو

شما فقط فایل main.c یا هر کدوم از فایل ها که تابع main توش بود رو باز میکنید و کامپایل میکنید.توی برنامه به هرکدوم از اون فایل ها نیاز باشه با دستور include به برنامه ی اصلی اضافه میشند و اونا هم کامپایل میشند.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام.
      مهم نیس چندتا برنامه است. باید برنامه اصلی (main) رو پیدا کنی که کار راحتیه. تو برنامه اصلی معمولاً تمام این برنامه های جانبی به شکل یک کتابخونه فراخوانی شده اند.
      تشکر لازم نیست!

دیدگاه

دوست عزیز شما اول باید ببینی برنامت به چه زبانی هستش. مثلا اگه با بیسیک باشه یه فایل با پسوند bas. داره که اون رو با برنامه bascom باز میکنی و بعد کامپایل این فایل یه فایل هگز با پسوند h. ساخته میشه که اون را میریزی رو میکرو. البته اگه در برنامه از حافظه eeprom هم استفاده کرده باشی باید فایی با پسوند eep. را نیز درون حافضه میکرو ریخت. روال کار برای برنامه های به زبانهای دیگر مثلا C نیز به همین شکل است فقط کامپایلر و فایل main فرق میکنه. که تو C معمولا فایل اصلی را با نام main.c نام گذاری میکنن. oo:
        اگر روزی هیچ مشکلی سر راهم نبود ؛ میفهمم که راه را اشتباه رفته ام!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X